Бебе е в тежко състояние след инцидент в болница

• 264 376
  • 5 353
  •   1
Отговори
# 2 700
  • Sofia
Софиямед ми е до офиса, така че ще продължавам да я посещавам.
Ако трябваше да раждам, точно там бих отишла при сегашните обстоятелства.
Не те разбрах.

# 2 701
Проблема е, че във всички болници е така. Скоро пак имаше "докторска" тема и пак всеки представящ се за мед. лице в нея плачеше за пари и как видите ли горките работели без пари. И с цялата си наглост твърдят, че дереждето в здравната система е такова заради неусигурените. А по-лошото е, че има наивници които им вярват.
И там казах, основната причина е в източването на касата от самите болници. Колкото и пари да се налеят в тази система, ще ги открадне не друг, а болниците. С неизвършени манипулации, дори операции, с пациенти които се водят в болницата и за тях се харчат пари за храна и изследвания, които не са извършени реално, поради простата причина, че пациента си е вкъщи и му е наредена като изтекат дните по пътеката да дойде да се подпише, че е изписан и още хиляда врътки, които само те си знаят.
Болниците са главните крадци от ЗК. Всъщност не главните а единствените.
И вечно реват, че откраднатите пари са им малко
Съгласна съм с всичко което си написала. Сещам се за един мой познат лекар, който все реве, че  за малко пари работят, за тъпата здравна каса, а кара БМВ Х5. Все съм се чудела не му ли е поне малко неудобно.
Е, мацки, мразя да го казвам, но казах ли ви преди 100 страници, че историята е по-дълбока? Още ли съм луда??? Simple Smile стигнахте до същността най-сетне. Че, както винаги става в България, има финансов интерес.
Хайде сега ни осветли колко и платиха на акушерката да пребие бебето, за да дадат повече пари на болницата по този случай.

# 2 702
2 майки не представляват цяла болница, нито са представителна извадка за мнението на над 7 млн. души!

# 2 703
http://www.webcafe.bg/id_1910943510_Sistemna_greshka

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 21:31 от becky bloomwood

# 2 704
Не те разбрах.
След тази гадост контрола в болницата ще бъде на супер ниво и всеки ще внимава какво и как го прави.
Какво толкова има за разбиране .

# 2 705
Проблема е, че във всички болници е така. Скоро пак имаше "докторска" тема и пак всеки представящ се за мед. лице в нея плачеше за пари и как видите ли горките работели без пари. И с цялата си наглост твърдят, че дереждето в здравната система е такова заради неусигурените. А по-лошото е, че има наивници които им вярват.
И там казах, основната причина е в източването на касата от самите болници. Колкото и пари да се налеят в тази система, ще ги открадне не друг, а болниците. С неизвършени манипулации, дори операции, с пациенти които се водят в болницата и за тях се харчат пари за храна и изследвания, които не са извършени реално, поради простата причина, че пациента си е вкъщи и му е наредена като изтекат дните по пътеката да дойде да се подпише, че е изписан и още хиляда врътки, които само те си знаят.

Някои хора наистина работят за много малко пари.
Болниците  източват здравната каса, но облагодетелствани от това източване не са всички, а само определени хора.
Аз самата имам роднини, които напуснаха България и ако бяха толкова добре платени, то нямаше да търсят работа навън. В България се скапваха от работа, а в същото време буквално мизерстваха заради ниското заплащане.

# 2 706
Най-голямата заблуда е да се смята, че контролът ще се подобри. Grinning ми че то и без този инцидент валят скандални оплаквания от болницата... И на никой никога не му е пукало за това.

# 2 707
 Парите, които болниците , така да се каже "източват" от здравната каса съвсем не отиват в джобовете на персонала. Не бъдете толкова първосигнални.

Системата със здравната каса е сбъркана тотално и затова се получава така.

# 2 708
Най-голямата заблуда е да се смята, че контролът ще се подобри. Grinning ми че то и без този инцидент валят скандални оплаквания от болницата... И на никой никога не му е пукало за това.
Точно след този "инцидент" не могат да си позволят никакви оплаквания и в следващите няколко месеца ще се постараят да не се стига до такива.

# 2 709
Не те разбрах.
След тази гадост контрола в болницата ще бъде на супер ниво и всеки ще внимава какво и как го прави.
Какво толкова има за разбиране .
Абсолютна грешка, но всеки си носи главата на раменете Grinning

# 2 710
Парите, които болниците , така да се каже "източват" от здравната каса съвсем не отиват в джобовете на персонала. Не бъдете толкова първосигнални.

Не разбира се. Но конкретната акушерка е била добре платена.
Не знам колко пъти да го повторя. Вземала е над 1000лв. Колко иска, за да НЕ пребива бебета?
10000 лв. ли?

# 2 711
  • при късмета
Е, мацки, мразя да го казвам, но казах ли ви преди 100 страници, че историята е по-дълбока? Още ли съм луда??? Simple Smile стигнахте до същността най-сетне. Че, както винаги става в България, има финансов интерес.
Ама моля ти се, добре, че беше ти. Доколкото си спомням плещеше глупости за платено, инсценирано за уронване на престижа и прочие глупости

# 2 712

Категорично не виждам връзка м/у 1 бр. насилник и всичко останало.

# 2 713
  • при късмета

Някои хора наистина работят за много малко пари.
Болниците  източват здравната каса, но облагодетелствани от това източване не са всички, а само определени хора.
Аз самата имам роднини, които напуснаха България и ако бяха толкова добре платени, то нямаше да търсят работа навън. В България се скапваха от работа, а в същото време буквално мизерстваха заради ниското заплащане.
Аз не съм казала, че са всички. Но пък са достатъчно.
И тези дето най-много реват, че работят без пари, всъщност крадат най-много. Защото източването на касата си е чиста кражба и от гилдията естествено се опитва да изкарат виновни за тези кражби всеки друг, а те невинни  #2gunfire

# 2 714
Какво значи добре платена?
A знаете ли колко двойни и тройни смени е трябвало да изкара за да е "добре платена"?
И пак ще повторя - заплащането и смените  не я оправдават, но и болницата има огромна вина!
Не е редно да се експлоатират хората по този начин и това не е в интерес на пациентите!

Общи условия

Активация на акаунт