Имена започващи с буква Ц

• 3 338
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
определено имената Цонислав , Цонимир , Цони, Цониел ми харесват много ,  newsm74
дори вече имам фаворит от тях Цонимир
Шегуваш се с нас, нали? hahaha

# 16
_Jack_ БЛАГОДАРЯ !
Moin НЕ! Защо да се шегувам , не случайно хората са казали, че "цвят, вкус и мирис другар няма", така че е въпрос на личен избор според мен  Wink

# 17
В такъв случай ето още: Цоло, Цочо, Цобри, Цоломир, Цолосвет, Цоцо.
Само с Ц има и Цахчо.

# 18
# 19
Сега се замислих,  че Цонко не е толкова зле. Дори ми звучи приятно и по - добре от Цонимир, Цониел и подобни. Имам познато дете Цани - момиче  на 7 години. Майката се казва Цветана и не си харесва името и подобни , та затова избра Цани. 

# 20
Като не си харесва името, защо не е избрала нещо хубаво за детето си?!

mishelina13, кажи ми, че темата е пързалка  Praynig

Цониел!  ooooh!
Нееее  Joy
Дядото, на когото ще кръщавате, ще го е срам да каже как се казва внучето, гаранция  Laughing Или в най-добрия случай няма да може да го запомни още в първите месеци  Laughing

# 21
_Jack_ БЛАГОДАРЯ !
Moin НЕ! Защо да се шегувам , не случайно хората са казали, че "цвят, вкус и мирис другар няма", така че е въпрос на личен избор според мен  Wink

Но това е само Вашият вкус или вкусът на Вас и бащата на детето, а не трябва ли хипотетично да се замислите и за вкуса, усещанията и чувствата на детето, което ще носи името Цонимир, за начина , по който ще си казва името при запознанство, с което ще се представя пред класа си, на обществени места сред други хора.....
Не може само на своите усещания и вкус да се опираме.
Щом сте пуснала тема и има поне 8 човека, които са с различен вкус и усещания.....това вече е показател, който не е за пренебрегване.

Наша близка се казва Цветина- кръстена на баба си Цонка. Това име е приемливо за мен, макар че аз не бих постъпила така.  Самата буква Ц ми е неприятна като звучене и като начин на изписване. Проблемна буква е за мен.

# 22
Скоро на детската площадка чух майка да вика двете си момчета - близначета Цонко и Йонко.

Веднага си помислих , че 100% са ги кръстили на бабите/дядовците.

Така че ,все още се кръщава с такива имена.

# 23
  • Варна
Царевна - по Димитър Талев

(Царевна беше кръстена на баба си Султана  Mr. Green )

# 24
  • София
Пързаляме се, нали? Simple Smile

# 25
  • Варна

За Димитър Талев, не.  Naughty

# 26
 Rolling Eyes Не се пързаляме , и въобще не го приемам дори като шега.
Очаквах просто да чуя предложения за имена но явно типична българска черта е да се присмиваме и подиграваме на хората вместо да кажем мила дума или да помогнем .
БЛАГОДАРЯ ВИ ВСЕ ПАК!

# 27
Каква мила дума искаш да ти кажем? По-добре да сме откровени с теб, отколкото един ден другите да са откровени с детето ти, а те ще са, само че няма да страдаш ти, а то. И това няма да е никак справедливо. Така че хубаво си помисли каква отговорност носиш.
Ако тук не са ти харесали реакциите, представи си как ще се чувства детето ти един ден.

# 28
Мила дума за Цониел не вярвам да чуеш. Може би само от някой твой роднина, който ще го е страх да не те обиди Peace

# 29
  • София
Не прочетох никъде присмех и подигравки. Ако наистина търсиш такова име и вникнеш в мненията на хората, ще разбереш, че тези имена не се приемат добре. Разбира се, крайното решение си остава твое. А последиците - за детето ти.

Хексе, чела съм Талев, нямах предвид твоя коментар  Peace

Общи условия

Активация на акаунт