Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~121

• 32 095
  • 738
  •   1
Отговори
# 180

Мамини душички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Ах, че са хубави   love001  love001  love001  love001
Мъничето и то как се е усмихнало  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Бурак май се уплаши от Ози и побърза да се ожени за Хати  Joy Joy Joy Joy Joy

# 181
Н е не само като си спомня какво я правеха горката ГГ там
и докъде позволиха на героинята на Серенайката да стигне
а за ГГероиня, то не я стреляха то не я отвличаха женеха развеждаха
пък ГГерой така го обезличиха по едно време ,че спрях сериала недогледан че заприлича на мекотело
дано са си взели поука и тук не ни го причинят това отново.

# 182
Нерви не ми се мисли...ако Невал ни дотяга както майката - префърцунената играчка....забравих й името....Ужас  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Мамшите пишат, че в тази къща ще бъде лудата Мера....

# 183

Денят, в който бешe написана съдбата ми еп.27 трейлър2 Бг.суб.

http://vbox7.com/play:4cc4e2f1ad

# 184

Денят, в който бешe написана съдбата ми еп.27 трейлър3 Турция

http://vbox7.com/play:bbe63c94c4

# 185
Момичета забравих да сложа озета...

Kaderimin Yazıldığı Gün - 27. Bölüm 

Elif ve Kahraman bebeklerini kucaklarına alıyor.

Meryem’in kaderiyle baş başa bıraktığı Elif; erken doğumla karşı karşıyadır.

Kerem’in kendisini öldürtmek istediğini öğrenen Kahraman ise şoktadır. Konakta büyük bir sessizlik hakimken Elif’in çığlıklarını kimse duymaz. Doğum ne yazık ki başlamıştır. Kahraman eve gelir ve karısını baygın bulur, apar topar hastaneye gelirler.

Öte yandan Meryem Kahraman’ın katili bulduğunu öğrenir. Kahraman ablasına Kerem’in kendini öldürtmek istediğini söyleyemez. Meryem ise Elif’i suçlamaktadır. Ona acı çektirmeye yemin eder.

Toprak bebek dünyaya gelir. Elif ve Kahraman çok mutludur. Defne ve Meryem ise onlara bu mutluluğu fazla yaşatmamaya kararlıdırlar. İşbirliği yaptığı gazeteci, Yakup’un başına dert olur. Yine para ister. Karı koca bundan kurtulmanın planlarını yaparlar.

Bu arada Defne İbrahim’e resti çeker. İbrahim için de Elif’i ortadan kaldırmanın vakti gelmiştir. Maksut hapisten çıkmanın yolunu bulmuştur. Elif’in doğum yaptığını öğrenir ama Kahraman’la evlendiği haberi onu deli eder... Elif’e bir çift lafı olacaktır. Bir müddet için Hatay’a gitmeye karar veren Meryem, planını yapmıştır. Gitmeden önce hastaneye uğrayacaktır. Oğlunun kanını yerde bırakmamaya yeminlidir çünkü.

Yayın Günü:   28 Nisan Salı

Yayın Saati:   20.30

# 186
Защо не вземем да напишем тогава тези впечатления от тези сценаристи във фейсбук страницата на сериала? Да знаят, че малко сме в час с тяхната индустрия и работна ръка.

# 187
Защо не вземем да напишем тогава тези впечатления от тези сценаристи във фейсбук страницата на сериала? Да знаят, че малко сме в час с тяхната индустрия и работна ръка.
Съгласна съм, но трябва да се напише на турски език, за да сме сигурни, че ще го прочетат и разберат.
Че те на хартия могат да си пишат всичко - хартията не страда, но сериала се гледа от живи хора, които се вълнуват и преживяват случващото се. Тези инфарктни сцени - отвличане  на новородено, слагането му в сак, отвличане на току що родила млада жена... повече прилягат за психотрилър, а не за любовна драма, както е обявен жанра на сериала....

# 188

Денят, в който бешe написана съдбата ми еп.27 трейлър3 Бг.суб.

http://vbox7.com/play:bbe63c94c4

Хиляди благодарности на екипа, който толкова скоростно превежда всичко за Съдбата  Hug
Бъдете живи и здрави момичета  Peace  Щастливи сме, че ви има  Hug Бъдете благословени   Praynig

# 189

Кахраман - Вече съм баща.....Елиф, днес ме направи най-щастливия човек на земята....

newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Разплаках се от радост....

Защо ли Дафка си мислеше, че с нейната "любов" прави щастлив Кахраман...Защо ли си мислеше, че тя е единственото нещо, което иска Кахраман....
Неееееееееее....Кахраман иска истинска любов, любовта на жената, която и той обича и иска детето от нея....
Ако Дафка роди, сигурно Кахраман ще обича и другото дете, но Топрак е неговото щастие.....
"Ти, аз и Топрак" - това е мечтата на Кахраман и Елиф  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 190
Привет на всички в темата ! Благодаря за фрагманите,озета,клипчетата,колажите ,кафето … коментарите !
Много нерви ще берем ,но както съм казвала м--много трева пушат тези сценаристи ! Въх,въх…въх ! #Cussing out

# 191
Рейтинга от снощи! Peace

TOTAL
 1 PARAMPARCA STAR TV 20:43 23:44 9.04 21.38
2 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:29 00:19 8.98 22.18
3 KARADAYI ATV 20:42 23:51 6.63 15.95

AB
 1 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:29 00:19 8.85 22.36
2 PARAMPARCA STAR TV 20:43 23:44 7.66 18.47
3 KARADAYI ATV 20:42 23:51 6.70 16.46

20+ABC1
 1 PARAMPARCA STAR TV 20:43 23:44 10.05 22.32
2 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:29 00:19 9.23 21.41
3 KARADAYI ATV 20:42 23:51 7.60 17.14

Злати благодаря за рейтинга  Hug
Повече от добър е, но за мен е нереален...тоест според мен е купен от Ендемол....

# 192
Привет на всички в темата ! Благодаря за фрагманите,озета,клипчетата,колажите ,кафето … коментарите !
Много нерви ще берем ,но както съм казвала м--много трева пушат тези сценаристи ! Въх,въх…въх ! #Cussing out

Тио  Hug
добре, че ми напомни, че след обяд не съм пила кафе...Ако има забравили като мен заповядайте....

Не знам какво пушат сценаристите, ама яко ги хапе щъркела....Малоумници като голяма част от героите....Затова непрекъснато ни навират в очите Дафка, Къймет, Невал..вече и лудата Мера....
С нетърпение чакам Героя да се развихри  box box box box box box box

# 193
Ани  и на мен ми иде да грабна пушката …. направиха ни разногледи с този змиярник ! Горещо се надявам Кахраман да се развихри и всеки да си получи заслуженото !  ooooh! Crossing Arms Thinking

# 194
Ани  и на мен ми иде да грабна пушката …. направиха ни разногледи с този змиярник ! Горещо се надявам Кахраман да се развихри и всеки да си получи заслуженото !  ooooh! Crossing Arms Thinking

Тио и аз съм с теб  Peace
Чак ми иде да отида да им тегля една красива българска.... Grinning Grinning Grinning Grinning
Ама още един месец ще ги изтраем...До тогава дано да  върнат Елиф и Топрак....

Общи условия

Активация на акаунт