Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~121

• 32 094
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
Брей два фрагман пуснали!И защо чакаха днес? По-малко да се ядосваме до довечера! ooooh!

Това е трети екип сценаристи! Peace 17,18,19 еп. са от втори екип-Башак Ангигюн и Алпхан Дикмен!Така,че до края не се знае колко ще сменят! Peace

ПП Изчезна ми нета и поста ще се появи късно! Laughing

# 196
Злати поста си е тук....

В 17,18 и 19 епизод се появи Невал и започнаха тлъстите и безсрамни лъжи....Не знам кои са били сценаристите от 20 епизод, когато рейтинга падна....Трябваше им време да се осъзнаят, че с "великолепната" тройка лъжкини и интригантки, нЕма как да стане и направиха завой....А ние като опитни зайчета гълтаме валериани и валидоли...Аман от дръвници и кютюци.....

# 197

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 19:16 от MAMA-AN

# 198

Тук Кахраман сякаш закриля любимите си същества....А Елиф е много красива  Hug Hug Hug

Kahraman: Elif , sen beni bugün dünyan en mutlu adam yaptin.....

# 199
Първия фрагман малко е заблуждаващ. Може би когато пристига Мера със семейство Интрига, Кахраман все още не е казал на баща си, какво е разкрил относно килъра. И е нормално - той се прибира, намира Елиф в безсъзнание, разбира се, че ще се погрижи за жена си, а няма да седне да се обяснява с Мера....Не стига, че вещицата остави Елиф в такова състояние, ами чак в болницата отишла да му крещи...
Сега в един от фрагманите, Кахраман разказва на баща си. Предполагам, че е казал и това, че той е бил мишената. Интересно...Кога ли Зия бей ще реагира на този факт........Кога ще изплюе камъчето.....

# 200
Привет на всички момичета   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Благодарност за споделеното, за озета, снимките , фрагманите
Маме, страхотни колажи си сътворила с нашите любимци 

Това е за новата къщурка  не са сини, но знам че харесваш жълтите та затова 

После ще се върна назад, че имам много да наваксвам, сменили сте и къщата 

# 201
Привет Диди  Hug
Губиш се в последно време...Сроковете за декларациите почти са на финала, да се надяваме, че след това няма да имаш оправдание.....Благодаря за жълтите китки - любими са ми - слънчеви, прекрасни  Peace

https://youtu.be/Wvty7dyqfb4

Последна редакция: вт, 28 апр 2015, 20:09 от MAMA-AN

# 202
# 203
Почна озета  Peace
Приятно гледане и безпроблемен нет.  Peace

# 204
Почна озета  Peace
Приятно гледане и безпроблемен нет.  Peace

Дано епизода да не е толкова инфарктен, както фрагманите  Praynig

Какво ли му е на Кахраман - мъка по Керем, страда заради сестро си...И като я чува как обижда любимата му жена и как кълне дътето му.....Никак не му е лесно.....

Безпроблемен нет и не закъснявайте  Peace

# 205
Къймет голяма вещица  smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3513

# 206
Приятно гледане и безпроблемен нет! Hug Hug Hug

Ще има и радост и болка! Peace

# 207
Боже с такова  „ семейство „ на нашите хубавци врагове не им трябват.  Whistling
Дано поне тази серия на Якуп и Шукран  им сгреят вратовете, че на другите влечуги май ще им се размине за сега.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 208
Тук съм
сипвам кармазъ шарап , слагам пижамата и ида да посрещна оолума кахрамански

# 209
  • Керодиспансера
Закъснях ли  newsm78
Извинете , че не успях да отворя киносалона на време  Praynig но виждам , че вече сте се наредили  Peace
Приятно гледане и безпроблемен нет ви желая  Heart Eyes

Заредихте ли мунициите , щото имам чувство , че ще стреляме наред по вещиците тая вечер  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт