Мама малки дрешки стяга, а ЮНСКО бебе в корема се протяга

• 37 938
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Мимко  - браво,че всичко с бебка е наред.Жалко е,но наистина някои лекари по ЗК го карат все едно си отишъл в тях да се наядеш.Нали взимат пари от касата,от какво са недоволни  Naughty За мазането,гледам ако не всеки ден поне през ден да се мажа и за сега съм ок,въпреки 16кг отгоре  Embarassed Със сигурност ще стана като зебра в деветия заради многото килограми,ама хич не ми пука  Laughing.За шишето написах,че няма да вземам защото кърмените бебета нали си набавят всичко с кърмата.Мисля да взема една лъжичка и след кърмене да му давам по една лъжичка вода,за да се изплаква устата.Такива са плановете,да видим какво ще се осъществи  Laughing
Относно фейсбук,надявам се живот и здраве като родим да си запазим тази тема,защото нямам фейсбук и не искам и да си правя само заради това.Още повече,че не мога да съм активна всеки ден и тук е чудесно,връщам се назад и ви изчитам  Hug
Момичета,повечето сме с ниско желязо  Cry Мога да похваля Сорбифер дурулес.При изследването ми беше доста под долната граница,едвам вървях,като изкача две стълби и езика ми беше до земята,уморявах се от елементарни действия.Откакто го пия съм ок,не се изморявам така,повиши се в кръвта.Единственото което правя всеки ден е да ям по една
Скрит текст:
круша
за да нямам проблем с тоалетната.Преди беше голям кошмар,на 2-3 дни  Confused.А сега е всеки ден  Whistling На мен лично не ми помогна приема на спанак,коприва,месо за вдигане на желязото.Муун чери е написала,че има метален вкус,аз лични нямам.Пия го през деня,половин час преди хранене.Хапвам и пийвам доста млечни.
На мамите които започват ремонти,дано се справите бързо и не си давайте много зор.Малко остана и си тежи,дано имате помощници при чистенето и подреждането.
Поля-честита придобивка  Peace да си я карате със здраве.
Ел   bouquet спокойно,малката Михаела ще започне да наддава и ще си бъдете постоянно заедно.
Слънчев ден на всички   Nature Sunny

# 136
Ел, мила, страшното вече е зад теб  Hug Предстоят ти толкова хубави емоции с малката принцеса  Heart Eyes Кураж и скоро да ви изписват от болницата, вкъщи винаги е по-добре  Simple Smile Всичко ще се нареди, ще видиш!  Hug

Успех с ремонтите, момичета! Мога да си представя, че сега никак не ви е лесно... Дано приключват по-бързо, успешно и безболезнено  Peace

Бубенце, бързо оздравяване на малечко!  Hug

Уф, за пореден път изпратихме монтьор, който се опитва да ни монтира миялна машина, която си купихме. Непрекъснато се получават течове. То си е опасно - какво става, ако не сме си вкъщи...  ooooh! Сега пък каза, че имало скъсан маркуч (а тя току-що е разопакована), трябвало да го поръчат от Италия и щял да дойде до месец... Ми, че то бебето ще дойде преди това   Crossing Arms

Сега пак се отправям на почти безнадеждната задача по търсене на сандалки за Рая. Искам да са спортни, защото това, което я интересува на 6 годинки, е да тича, скача и да се катери. А в магазините спортни сандалки само за момчета има  Naughty За момиченцата - едни тънки каишки, едни бели елегантни сандали, ще кажеш - на балове да ги носят...  Whistling

# 137
привет Другарчета!!!
Как сте всички в този мрачен ден?
аз се събудих днес заредена с енергия но като видях какво времето навън и като си помисля че днес пак цял ден ще си стоя в нас....ми стана малко кофти....но понее се боядисах че бях заприличала в главата на...... Sick :е:
Иначе денят започна много добре след като видях че болничният ми е преведен много се зарадвах....
Иначе изчистих удома...и сега не знам какво да правя....  newsm78 newsm78 newsm78

# 138
Здравейте!!!
Днес с дечко спахме до 10 Crazy . ММ беше нощна, но и той се наспа в 10 Laughing и правих закуска, замесих хлебче (в робота, де Blush ), пералня, съдомиялна.... уж всичко сами правят, а все седиш и им слугуваш Crossing Arms .
Имаме си и бебефон от днес, на Моторола.
Трябва да ставам да правя таратор за обяд, а като се има предвид, че преди 2 часа закусвахме hahaha хич не ми се занимава.

Бубенцето, и дечко е болен, но само сополи и кашлица, доки каза, че не е страшно - сиропче, капки и ериус. Поисках и бележка до 8,05. Дано не издивеем и двамата вкъщи Laughing .

Катериче, на мен най-големият ми кошмар е купуването на обувки ooooh! , а сега трябва да си харесаме затворени сандалки отпред, защото е с ортопедични стелки, които трябва да носи постоянно. Успех със задачата!

Поля, хубава е количката, но как става за новородено? Като пуснеш гръбчето до край ли?

Ел, всичко ще е наред с бебка щом са я извадили от кувьоза. А казаха ли ти каква е причината за отлепянето? Малкото Мише е много красиво бебе Heart Eyes Heart Eyes . Не се поддавай на лошите емоции. Наплачи се веднъж здраво и после гледай само хубавите неща Hug Hug .

Стрии имам много от предната бременност но само по дупето и бедрата - излязоха ми за една нощ, след като започнах да се мажа Crossing Arms , намазах се още веднъж и станаха още повече newsm78 . Повече не се мазах и тази бременност не се мажа. Паласките ми са дооооостааа големи, но аз от там започнах да дебелея, и по тях имам по 3-4 стриички, но са толкова мънички, че не ме дразнят. А тези на дупето не ги виждам Joy , въпреки че са много, но поне не са лилави Whistling .

Успех, много успех желая на всички с ремонтите! Hug Hug Hug

Деси, ела ми на гости Flutter Hug

# 139
hailie с удоволствие бих дошла но има още една подробност....гони ме мързел... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 140
Здравейте момичета,  Hug
Аз отдавна не съм се включвала във форума, по-активна съм във ФБ, но днес ми е последният работен ден и от утре ще имам повечко време и за двете. Иначе съм с термин 14 юни, чакаме малък мъж и всичко се развива по график.
Последния месец на работа беше лудница меко казано, но от седмица вече съм си прехвърлила всички задължения на заместниците ми или на други колеги и последните 3 дни стоя само за красота във офиса.  Blush Утре съм на ЖК да ми даде болничния, да ми пусне изследвания, да ми даде направления. Трябва да ходя на алерголог, защото преди 5-6 години имах леки алергии към упойки, но тогава ми казаха, че може и да изчезнат от само себе си, на което се надявам много силно. Планът е да раждам естествено, без упойка, но по-добре да се знае предварително ако имам още алергии и се наложи да ми бият някакви упойки.
С пазаруването иначе сме почти готови, количка ще ми даде братовчедка ми по някое време и ми остават само дреболии и да си приготвя багажа за болницата. По стечение на обстоятелствата имам дървена кошара от ИКЕА и дървена люлка за до 6 месечно бебе и май кошарата ще почака със сглобяването ако малкия ми мъж може да спи в люлката.  Grinning

Толкова от мен засега. Лек и приятен ден на всички.  Hug Hug

# 141
Немезида, с теб сме с един и същи термин. И аз съм 14 юни, втори мъж Heart Eyes
Аз също утре ще ходя за болничния.

# 142
Забравих да ви се оплача, че си останах без рокличка за изписването Cry Cry . Вчера си я получих оплетена, много красива, ноооооооо бабките решили да я направя по-големичка, че да си я носим повечко време #Cussing out . Съответно, предполагам, че около годинката ще ни става, ако не ни е умаляла Confused . Ужасно съм разстроена.

# 143
Абе днес тук много духа!! Уууу ужасия е! Излязох за малко на люлката на двора, ем то е гадост и половина. Само слънцето те  подмамва излишно. Днес с него явно ще се гледаме през прозореца.

: hailie, не се тревожи - ще откриеш нещо по- божествено за изписването. Имаме още време. Аз даже и не зная с какво ще сме. Само да сме здрави!!

Току-що взех решение като на Гери - спирам да пиша във фб групата. Рядко пишех, но все засягам някого - очевидно преча и създавам нехармонична обстановка за другите.
Този път нещата се случиха заради публикуването на следната статия
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4738284
Сложих я, защото всеки може да реши дали да я отоври и да я чете. На явно това създаде проблем. Толкоз!!

Последна редакция: ср, 29 апр 2015, 15:55 от ~Mimko~

# 144
Здравейте момичета радвам се,че сте добре.
Аз тия дни се отдадох на пазарене, днес малко чистене, а следващите 2 дни ще се боядисва вкъщи.
Искам вече да напредна със задълженията и да знам, че сме готови.
Вчера докторката малко ме изплаши. Досега бебо вървеше 1 седмица напред, но вчера каза, че главата е 2 седмици напред, а тялото 1 седмица. каза уж, че не било притеснително, но аз естествено се притесних. Вървим и доста големи 32г.с +2дни сме 2200гр.
Ел страхотно е, че вече не сте в кувиоз и ще се гушкате скоро. Понеже всичко стана толкова бързо беше ли подготвена или сега ТМ пазари като за световно? Снощи сънувах сън, че съм родила, а нямам дори памперси да преобуя бебето, но поне в съня си си стиснах зърното и имах кърма, та поне го нахраних детето  Blush Абе големи сънища сънувам - ММ днес ми се смя, защото имаше и други смешки в съня ми- нз как ми идват на акъла  ooooh!

# 145
Катериче, погледни в Спорт депо и Декатлон, по-специално в първия има доста спортни сандалки

# 146
И аз нямам представа с какво ще се изписваме....
Вятъра направо те отнася.
Аз и обувки с лепенки не мога,че трябва да се наведа и да ги обуя,мен вече от месец ме обуват я мм я баба  Embarassed
Тия дни го дават да стигне до 30 градуса,хайде идва топлото.
Да се похваля,имам прведен втори болничен,та ще се ходи на пазар и вече мисля да приключвам с покупките,че мм само като чуе " магазин" и му настръхва косата   Joy
То и аз ще поискам бележка,ама само за днес и утре,че и без това април тръгна редовно на градина,пък след месец е ваканция,нека походи малко.
За сандалките в ринг мол има един магазин мисля че се казваше ССС,ако не греша огромен избор имана сандали,обувки,чехли,ботуши....какво ли не. В декатлон също има,но малко,иначе миналот лято точно там харесах на малкия и на мен.

# 147
Една мечта,  Joy явно сме си подложени на по-голям стрес, отколкото осъзнаваме. Аз пък онази вечер сънувах, че раждам ... момченце. Изпаднах в голям ужас, че всичко ни е розово, а като се сетих, че ще трябва да кажа на таткото, че се е родило момче, а не момиче, ми се прииска да избягам с 400 Joy . Снощи пак големи смешки сънувах, но бяха за баткото Crazy .

Мимко, проблемът ми е, че съм си навила на пръста, че искам плетена на една кука рокличка (с модел, схема и пр.). Ужасно трудно намерих хора да ми оплетат. Много време обикалях, за да си намеря съвсем тъничка и красива прежда, подходяща за рокличка на юнско бебе... Остави, че казах, че искам да прасковен цвят с бели кантове, а ми я направиха бяла с прасковени кантове, но и толкова голяма Cry . Факт е, че няма какво да променя, но ми е много тъжно.

Тия дни мисля да се похваля с досегашните ни покупки Mr. Green .

# 148
Браво, Мимко! Аз откакто се махнах от фб,спрях с допълнително излишни нерви.

# 149
Здравейте милички! Аз страшно много се радвам за темата тук, защото дни преди да я открия си изтрихме с ММ фб-ците, заради постоянната негативна информация, а и недробожелателите!

Общи условия

Активация на акаунт