Къде в Бургас? (43)

• 78 560
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
За аптека не знам, навсякъде цените на различните продукти са различно надути. Например новата аптека срещу Била в центъра - привлече ме реклама за 20% отстъпка на медицинската козметика, но се оказа, че обявените цени са с включената отстъпка, а някои кремове бяха по-скъпи от кварталната аптека  Thinking
Инъче за крем ще дам непоискатното си мнение за Daylong  Peace

# 76
Препоръка за аптека - дрогерия - магазин за козметика , където се продава  Avene , Рош   и цените да не са "надути"   ?
Евентулно да имат и  мостри .
Търся крем с качествена UV защита, висок фактор

Или пак по интернет да поръчвам .

Аптеката в Кауфланд в жк. Славейков - имат избор , правят намаления периодично, дават и мострички  Sunglasses

# 77
  • София
Пазарувам напоследък от аптеки Afya - в Билата на Трапезица и на Гладстон.

# 78
Аз влизам с малко глупаво питане... е добре де, не е малко  Mr. Green

Въпрос относно автобус номер 4, който тръгва от Изгрев.. интересува ме спира ни на спирката срещу краставицата? Според картата, която гледам спира, но ми трябва сигурна информация.

# 79
# 80
Благодаря   bouquet

# 81
Здравейте!

Знаете ли къде в Бургас и по-специално в центъра мога да намеря козметиката на Евтерпа?

# 82
Коя фирма в  Бургас предлага автобусни билети (международни ) Бургас - Букурещ ?

# 83
Здравейте Simple Smile Дъщеря ми ще бъде първи клас тази година.Естествено най-големият ни проблем е закупуването на качествена раница.Като една малка госпожица разбра се има и претенции за цвят,картинки върху нея,с колелца или без .........Искам да Ви попитам имате ли някаква идея къде има голямо разнообразие на ученически раници .Благодаря Ви предварително за указаната помощ.
Слънчев ден и успех на бъдещите ученици Simple Smile

# 84
Здравейте!

Знаете ли къде в Бургас и по-специално в центъра мога да намеря козметиката на Евтерпа?

Елитис, Новата поща репчето вътре, където се плаща ток, вода...

# 85
Здравейте!

Елитис, Новата поща репчето вътре, където се плаща ток, вода...

Благодаря!

На Елитис не намерих каквото ми трябва, ще погледна в Новата поща

# 86
Здравейте Simple Smile Дъщеря ми ще бъде първи клас тази година.Естествено най-големият ни проблем е закупуването на качествена раница.Като една малка госпожица разбра се има и претенции за цвят,картинки върху нея,с колелца или без .........Искам да Ви попитам имате ли някаква идея къде има голямо разнообразие на ученически раници .Благодаря Ви предварително за указаната помощ.
Слънчев ден и успех на бъдещите ученици Simple Smile

До църквата "Кирил и Методи" има една книжарница "Всичко за всеки". Миналата година от там купих много качествена и удобна раница за синът ми,не е мръднала изобщо.Много съм доволна.Провери там,ако нещо не ти е ясно мацките които работят в книжарницата  са много отзивчиви и ще ти обяснят.
Успех в търсенето Simple Smile

# 87
Здравейте, от къде да намеря гъши дроб? За предпочитане пресен? Мерси  Peace

# 88
  • Бургас
Здравейте!

В парфюмерия Ванеса на Христо Ботев (между Македония и Цар Самуил) има продукти на Евтерпа.

# 89
  • Бургас
Момичета, знаете ли някъде в Бургас да се предлага бельо на DIM? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт