Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 36

• 49 523
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
  • София
вече почива в неделя, в петък си е там.

# 241
  • Пловдив
Аз направих тест- положителен.
Не смея да се радвам, затова съм тиха.

Според някакъв интернет калкулатор за термини вече съм в 5г.с. утре съм на лекар- рано ли е да се види плоден сак или не е?
Bebe2015, твоя тест кога е Simple Smile  моля се от сърце да видиш двете чертички!
Тихичко честито! Желая ти лека бременност и пухкав финал!   bouquet
колко ти е чхг-то или пиклив тест прави? Не знам дали ще се види утре, принципно докторите ни викат около 10 дни след теста. Усхех!

# 242
Maksy, кафенце - благодаря Ви за отговорите и за подкрепата. От все сърце пожелавам на всички ни съвсем скоро да стигнем до пухкав финал.

Междувремено ми звънаха ембриолозите - утре ще размразяват нашите снежинки и ако всичко е наред  Praynig - в неделя трансфер... Голямо чакане ще е до събота - казаха, че тогава ще ми звънат да ми кажат дали снежинките се развиват и кога да отида в неделя...

Дивчо - тихо, тихо едно огромно честито!

Бебе 2015 - стискам палци да последваш примера на Дивчо.. а аз от другата седмица да практикувам, като теб, теория на излежаването.

Успех на всички други настоящи, предстоящи и кандидат мами   bouquet

# 243
  • София
Дивчо, честито и от мен Hug Hug
Новината ти е повече от прекарана, лека и безпроблемна бременност до финал. preggo preggo preggo

# 244
Благодаря ви, мили момичета! Разплакахте ме от радост (предполагам и хормоните спомагат де) Simple Smile
Звънях на спешния телефон и те казаха, че пиклив тест е достатъчен, щом Прегнила е бил преди 20 дни. За всеки случай направих 3 пикливи и трите бяха положителни.
Очаквам с нетърпение да потвърдят, че всичко е ОК и ще мина с прашеца Simple Smile
Малко офф топик- може да звучи глупаво и наивно, но вярвам, че Руската църква в София прави чудеса. Точно там се молих и написах своята молитва преди месец и предполагам, че резултата е това... Не пречи да минете и да напишете какво искате да се случи, ако не помогне няма да ви навреди!!!
Благодаря още веднъж! Желая на всички ви това щастие и дай Боже пухкав финал!

# 245
Дивчо честито smile3525
На мен ми остават още десетина дни. На моменти чувствам по-силно тежестта, в други нищо не чувствам. Явно хормоните бушуват.
Трули блест благодаря   bouquet . Хайде ще лежим и пъшкаме заедно.  Joy Ако има още момичета, добре сте ни дошли   Hug
Защо си мисля, че скоро Гуакамолчето не е писала ?

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 15:48 от bebe2015

# 246
  • Перник
Момичета, на мен ми предстои блокаж до 10-на дни. Може ли да споделите как сте се чувствали по време на блокажа и може ли при дълъг протокол стимулацията да е лека? Аз съм с поликистоза и почти изцяло отстранен яйчник, другия е ок и много се притеснявам

# 247
Момичета някой знае ли цената на микробиологична биопсия в болницата.На кой ден се прави и след колко време излизат резултатите?Благодаря предварително  bouquet

# 248
Аз по време на блокажа не чувствах нищо. Според мен дългия протокол винаги е тежък. Всички които са били заедно с мен по дълъг протокол бяхме на високи дози инжекции.  Нека и други споделят.

# 249
  • София
Момичета някой знае ли цената на микробиологична биопсия в болницата.На кой ден се прави и след колко време излизат резултатите?Благодаря предварително  bouquet
На първа страница има информация за биопсиите /включително и микробиологичната/

# 250
  • Пловдив
Момичета някой знае ли цената на микробиологична биопсия в болницата.На кой ден се прави и след колко време излизат резултатите?Благодаря предварително  bouquet

80 лв. е микробиологичната и излиза за около 4 дни. Успех!

# 251
Дивчо , Hug!

# 252
Дивчо, браво!

# 253
На мен преди осем дни ми поставиха блокираща инжекция и на моменти имам леко замайване, но не знам дали е от инжекцията или кръвното ми "играе". Аз също се притеснявам от високите дози стимулация и когато отида следващата седмица ще попитам дали е задължително стимулацията да бъде силна. Иначе след блокиращата инжекция имахте ли закъснение на цикъла?

# 254
В клиниката има  ли хематолог? 

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 17:55 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт