Дългото чакане след трансфер-37

• 49 343
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Пипи, само парацетамол , но и той не е препоръчителен. Виж си кръвното.

# 511
  • В сърцето на любимия човек
Момичета помагай те. Имам ужасно главоболи вече цял ден. Кажете мога ли да пия нещо за него че вече не се издържа.
Звънни на лекаря си или на дежурен такъв и попитай дали и какво може да вземеш.

# 512
Пипи, бях писала преди тук или в другия форум, че моята лична ми беше казала, че може Панадол.

# 513
  • Пазарджик
Ами явно ще си търпя, пък утре ще звъня на док.

# 514
Пипи, на мен многократно са ми казвали, че може да се пие парацетамол, но както ти е казала пънче, по-добре звънни на доки и питай. Нямат ли спешен телефон? Съжалявам за главоболието, знам колко е гадно. Дано се оправиш по-бързо  Hug

# 515
По-добре пий един парацетамол, отколкото да се мъчиш. След трансфера акушерката ми каза кои хапчета са разрешени и парацетамолът беше едно от тях, естествено, без да се прекалява. Тепърва ще се пият хапчета и добавки, спокойно  Grinning

# 516
  • Пазарджик
Лиле те спешен тел . нямат но док. ми казала да и звъня по всяко време но сега ми е неудобно за едно главоболие да и звъня в неделя вечерта. Ще се опитам да издържа някак си.
Аз вече тръпна в очакване на утре на теста.Дано ЧХГ да се покачило значително. Praynig

Вие как сте момичета? Има те ли някакви оплаквания.

# 517
Аз днес си имам леки придърпвания, плюс лека болка в страни и основата на гърдите.

# 518
Пипи, нямам никакви оплаквания, чак не ми не вярва,че съм бременна. Същото като вчера и въобще тази седмица. Слава Богу няма зацапване вече и така да си остане в миналото. Дано всичко е наред с всички нас и скоро да се местим в другата тема. Там сега валят едни бебетааааа Simple Smile Много е хубаво!  Heart Eyes

# 519
  • При вещиците
Пипи, виждам във всички държави се позволява само парацетамол/памадол за болки при бременни. Макс 6 таблетки на ден. Но аз пия само в краен случай. Друго-затваряш се на тъмно и проветрено място, изключваш ТВ, лампи, телефони....на пълна тишина и слагаш студен компрес на главата (мокра кърпа за 1 мин във фризера върши работа). Екстра на бременността. Дано ЧХГто се изстрелва нагоре.  Praynig

# 520
  • Пазарджик
 Lili_mili благодаря за съвета ще го пробвам. За сега се въздържам да пия парацетамол и дано да издържа  Grinning

Лиле айде надявам се скоро да се местим и ние вече с въпроси за бебчовци  Hug

lolr нямам търпение за твоя тест. Аз имах същите симптоми.

# 521
Аз малко със закъснение, но докато ви изчета ooooh!.
Лиле, честито Hug. Лека и безпроблемна бременност до края!
Кала, съжалявам, дано преживееш по-леко и бързо неуспеха и следващия път да успеете Praynig
Шмати, поздравления за двойната радост  Hug
Съжалявам, че не ви изброявам поименно, но изчетох много страници наведнъж и не запомних.
На преживелите отрицателни резултати, имайте много вяра, нещата ще се случат Praynig
Поздравления на всички видели положителния резултат, бременни сте  Hug
На всички чакащи, силно стиснати палци Praynig

# 522
Иви, много сме ти благодарни за пожеланията. Дано се износим до успешен край този път Simple Smile

# 523
Pipi, радост си ни ти тук. Както и всички успели, които се връщате да ни подкрепяте- Лиле, Шмати, Цвети и най-новите бременни мацки, да не изпусна някой и аз. Извинявам се, че не изброявам всички Просто сме много в прекрасната кауза.

Pipilotke. Хубаво ми е да припознавам разни неща и да се опитвам да не мисля, че е ПМС. Няма да скрия, че мисля постоянно. Вие тук ще ме разберете. Живея като в някакъв филм. Не помня вече до вчера какво е било. Затворила съм си очите и се моля, напред. Понякога се отчайвам, признавам си, че си мисля лоши работи и се люшкам от една към друга емоция, но въпреки това се старая много да съм спокойна.
Дано главата вече да не те боли, мила

На чакащите -сили и вяра.
На успелите-късмет,  и безпроблемно, до края. На вас дължим куража и оцеляването, до теста. Grinning Вие сте страхотни.

Хайде, някои от чакащите-споделяйте. Как сте с днешна дата? Само аз, Itsi и Truly ли сме?

Последна редакция: пн, 25 май 2015, 08:29 от lolr

# 524
lolr мила, аз имам някаква лека тежест и болки в гърба. корема ми по-спадна, макар и все още да е леко подут. ама е вероятно да си измислям и просто адски много да искам моята снежинка да си е още в мен  Praynig

Момичета, при прегнил на 10ти и трансфер на 17ми, утре кръвен тест дали мога да направя. Бия си и нейпоген ако това има някакво значение.

Бях си намислила да отида на тест на 28ми но не се издържа просто...

И кога се прави тест? Сутрин - гладна и жадна?

Общи условия

Активация на акаунт