Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 24*

• 25 959
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
# 631

Рени,Габи! Hug Hug Hug

# 632
Момичета! Hug Heart Eyes

# 633
Здравейте, банда.  Hug Hug Hug Позагубих се малко, ама не мога да смогна и нямах време да ви нагледам. Липсвахте ми, целувчици за всички.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Диди, Габи,  Hug Hug благодаря ви за всички споделени снимки, клипчета, колажи и гифчета.    bouquet  bouquet

Брех, за "Сървайвър" вече и Ясемин спрягат.  newsm78 Чак 2016-а... не ми се чака толкова нашето момче, още по-малко пък за това предаване.  Peace Филмът с Фахрие нещо взе да ми става съмнителен... ама ще видим.  Tired

Ами Шюкрю, нали уж в Америка щеше да ходи, а пък сериал, филм... май няма да смогне това лято?!  Thinking Mr. Green Като гледам трейлърите си мисля, че сериалът няма да го бъде дълго, понеже е много американизиран и смятам, че забрадените няма да го харесат.  Peace Дано не съм права, щото го харесвам момчето и не му желая неуспех, напротив. Wink Hug

Според този туит керем ще се върне на 17-ти май заради снимките за Мави,но не е сигурно  Peace

Ще видим, то не остана много. Peace

За глупостите, които пишат фенките на СерЧаа няма да коментирам ... ooooh! ooooh! ooooh!

То и няма нужда от коментар, всъщност само един - простотия. ooooh!

Снеже къде си да видиш какви красоти са пуснали в дизито  Heart Eyes

Ууу, прелест са и двамата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тази снимка не е нова, нали?  newsm78 Да не се е върнал по-рано.  Wink

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 19:31 от ·٠•Snejka•٠·

# 634
Новички на Шюкрю. Wink

Wink

# 635
Привет момичета!  Hug

Малко новини да споделя:Ранини казва,че Бурджу ще е на лице на новият сезон тоет ще има нов проект дано се задържи и да има успех и пожелавам! И най-вече да не дудне само като Кюбра,че...няма да изтрая и една серия!  Naughty Ранини казва,че ранно прекалено при това за детайли  Peace

# 636
# 637
# 638

Гифчета на Йиит и Кюбра  Peace

# 639

Лека нощ! Hug Hug Hug

# 640

Добро утро!  Hug Hug Hug

# 641
  • Яко в Матрицата...

Диди Hug Hug Hug хубаво начало на деня Crazy Crazy Crazy

# 642