Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 292 135
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 080
  • В Космоса
Аз въобще не припадам по жълтото, но това момиче определено ми хареса в тази жълта рокля.

# 1 081
  • София
Изпращане на абитуриентите от гимназия по облекло София

# 1 082
Тази първата е просто ... Sick

# 1 083
  • София
Тази първата е просто ... Sick
Не му е стигнал плата на момичето недей така

# 1 084
  • DE
Доста са сочнички  Grinning

# 1 085
  • В сърцето на любимия човек
Момичето с дънковото яке и роклята на цветя изглежда много свежо.
А първото момиче ми се струва, че има особеност в конструкцията и има нетипично висока талия. Имах съученичка с подобна структура - дълги крака и по- къс торс и все изглеждаше, че полите и са въз къси, а всъщност не беше така. Надявам се и тук случаят да е такъв.

# 1 086
  • София

Едно от момичетата от снимката по-горе в цял ръст

# 1 087
Момичето с жълтата рокля ми хареса, но ако имаше по-хубав грим щеше да е още по- хубава.
Тези от гимназията по облекло да си скъсат дипломите Mr. Green

# 1 088
М,кавалерат не е зле,но да се беше обръснал,а може би в това му е чарът newsm78

# 1 089
Момичето с дънковото яке и роклята на цветя изглежда много свежо.
А първото момиче ми се струва, че има особеност в конструкцията и има нетипично висока талия. Имах съученичка с подобна структура - дълги крака и по- къс торс и все изглеждаше, че полите и са въз къси, а всъщност не беше така. Надявам се и тук случаят да е такъв.
Дори и да е така пак би следвало да се съобрази с фигурата си, а не просто да вземе някаква "малка черна рокля", която на нея да изглежда по-скоро като по-дълъг топ Whistling

# 1 090
  • София
А и това са момичета които 4-5 години са учили това и трябва да знаят поне как да си изберат тоалет. Ама те на и това не са научили за съжаление, ще споделя после и снимки от бала им.

# 1 091
  • София
Едно красиво момиче от миналата година, роклята също е хубава, но не има нещо което не ми харесва в комбинацията м/у двете:
Скрит текст:

И още едно хубаво момиче в синьо
Скрит текст:

# 1 092
  • София
Бюстието й е не е както трябва. Този модел е за по-малък бюст. А тя е и с широки рамене и не стои добре като цяло.

Второто момиче повече ми харесва, въпреки че роклята в долната част не е по моя вкус. В лице е много сладка.

# 1 093
Тези последните, както и онази с жълтата рокля на предишната страница, приличат на поне 30 годишни... И не е от грима/прическата/роклята.

# 1 094
  • Някъде там
Тези последните, както и онази с жълтата рокля на предишната страница, приличат на поне 30 годишни... И не е от грима/прическата/роклята.

Thinking Thinking а може би е от гените,не винаги умишлено (или не) момичетата се състаряват.Познавам момиче което никога не е прекалявало с козметиката и грима..не е останало и без такава но просто структурата на лицето и тялото и са такива че изглежда на 35 годишна а е на 22..

Общи условия

Активация на акаунт