Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 999
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 1 170
Признавам, че пропуснах миналогодишната тема, та не знам дали една розова болярка (настоящата приятелка на Криско според сайтовете  Laughing) е коментирана  Crazy
Давам я пък.. http://prittywomanstyle.blogspot.com/2014/06/abiturientkata-s-na … na-pricheska.html   Wink

Много я харесвам Heart Eyes

# 1 171
Страхотна е розовата абитуриентка, а и кой ти гледа роклята - коса, лице, деколте... Crazy

Как предлагате да се съчетае рокля с татуировки? Аз толкова не харесвам татуси на млади момичета, че направо невъзможно ми се струва татус на гръб/ръка/врат да се връзва с официална дреха с гол гръб/рамене.

# 1 172
Все повече ми харесват гащеризоните пред роклите тип сметанова торта Mr. Green

# 1 173
Абитурентката по-горе е много сладка, но се е престарала с розовото и татуировките. Поп-фолк отвсякъде и много далеч от Пинк.

# 1 174
Розовото момиче е изключително красиво.
Роклята обаче е брутално зле. Simple Smile
Татуировките няма да ги коментирам.

# 1 175
Розовото момиче е изключително красиво.
Роклята обаче е брутално зле. Simple Smile
Татуировките няма да ги коментирам.

И аз така мисля.  Peace

# 1 176
 Роклята щеше да е зле, ако беше  съчетана с екстеншъни и силиконови устни, но така е контрастна и общата визия ми допада.
 Ако беше  сложила  и едни рокерски ботуши (кубинки), и щях да се припозная напълно в 19 годишното си аз. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 22 май 2015, 11:44 от Iris04

# 1 177
  • Варна
Как предлагате да се съчетае рокля с татуировки? Аз толкова не харесвам татуси на млади момичета, че направо невъзможно ми се струва татус на гръб/ръка/врат да се връзва с официална дреха с гол гръб/рамене.
Аз съм такава консерва, че точно нейния особено кошмарен тату ръкав, не го виждам с никаква рокля, или по-точно с ръкав, който покрива всичко.

# 1 178
Искала е нещо нестандартно да постигне, но само кич се е получил. Рокли и коси как да е, но с тези татуировки защо така се обезобразяват, не знам. То вече е като белег за принадлежност към определена прослойка това, освен ако не си рок звезда.

# 1 179
  За татуировките не знам, аз съм против всякакви неща, от които можеш да хванеш хепатит.

# 1 180
  • Някъде там
Момичето е красиво.Прическата е страхотна но останалото никак не ми допада,прекалено ми е кич.

# 1 181
Все повече ми харесват гащеризоните пред роклите тип сметанова торта Mr. Green

Пред точно този тип рокля аз принципно харесвам и обикновените панталони.

Розовото момиче е красиво, но аз такава прическа не харесвам.
Не обичам и татуировки изобщо. Знам, че това е личен избор. Моят- да не ги харесвам- също.

# 1 182
Ако тя е спрягана за приятелка за Криско, току що четох, че са се разделили.

Аз също не съм фен на този тип прически, татуировки, но в лице момичето е просто прекрасно  Peace

# 1 183
Аз харесвам такива прически, макар тази точно вече да се поизтърка, но конкретно това момиче са го боядисали много зле. Все едно съученичка със степче я е намазала. На Кели Озбърн в лошия ѝ период ми заприлича.

# 1 184
  • Viena
Тя самата е фризьорка,не е само" намазана" косата й, Peace

Общи условия

Активация на акаунт