Абитуриентски страсти 2015 - красоти и изцепки в снимки

• 291 957
  • 3 785
  •   1
Отговори
# 2 205
Другите две, които видях бяха много бели и синеоки, явно си бяха и природно руси.  Laughing Според мен само на такива отива, защото имат и много меки черти на лицето.

# 2 206
Имаше миналата година едно момиче с почти същата рокля, грим и излъчване, също много красиво, беше сред най-харесваните, но не мога да я открия.. Някой ако помогне! Приличат си.

И на мен ми допада!

# 2 207
# 2 208
# 2 209
  • София
Днес късно вечерта или утре може някъде да изскочат снимки на "чайника" Simple Smile

# 2 210
Ей, изпреварили сте ме със снимки от Разград  Heart Eyes, на мен много ми хареса това момиче, тя просто си има такъв стил, очаквах провокация от нея и успя  Peace
Дъщерята на Жармен е била кукличка, много ми хареса  Heart Eyes

Те са от училището на дъщеря ми, снощи ходиха да ги изпращат, много красиво и вълнуващо е било.

Хм, и стигнахме до дилема- дъщеря ми си харесала рокля /имаме още 3 години де, само се подготвям  Mr. Green/, прасковено- телесен цвят, тя обаче е много бяла и руса, за мен този цвят въобще не е за нея. Я да чуя вашите мнения преди, за да не  чета след
 Wink

# 2 211
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
raja_nikol - и моята си е харесала рокля Simple Smile 2 години има докато й потрябва Simple Smile Но рече и отсече - "Повече няма да разглеждам! Не искам да се двоумя! Ще търсим само добра шивачка."Simple Smile

Нищо особенно не е роклята, но на нея много й хареса:
Скрит текст:

На бяла кожа, аз лично харесвам тъмни цветове като бордо, маслено зелено, петролено ...

# 2 212
Почти безобидн@, нашата е подобна май, само описание чух, сега ще я търсим по снимките  Grinning

Ще ми се да и сейфна идеите и да сравня когато му дойде времето  Mr. Green

Ето тук има подобни за нашите щерки, споко  Wink
http://www.newyorkdress.com/La_Femme.html#page=1

Последна редакция: ср, 27 май 2015, 09:16 от raja_nikol

# 2 213
Скрит текст:
Тук все едно задницата и гори.
Скрит текст:

От Шумен.
И още една етно рокля от София
Скрит текст:

# 2 214
Този мъж ми прилича на ръководителя на ансамбъл Българе newsm78

# 2 215
Хаха, да....ама и мен да бяха снимали в тоз момент и аз щях да я гледам.
 Като си тръгнал с педя поличка...трябва да ти е ясно какви реакции предизвикваш.

Нещо друго ми стана интересно...масово панталоните на момчетата са им яко дълги и грозно набрани.
Такава е модата...или толкова тези консултанти и родители са слепи, та не могат да отидат за един подгъв?
Панталоните по принцип се оставят дълги и след това задължително се подгъват. Но явно в магазините това го спестяват и ги мързи да вземат мерки и върнат за подгъв.

От личен опит-консултантите препоръчват тези дължини,защо ли? Mr. Green-яко дълги и грозно набрани.Не ги  мързи да подгъват панталоните ,даже някои фирми го правят не безплатно ,както би трябвало да е ,а платено Mr. Green

# 2 216
# 2 217
Черната рокля с голия гръб прилича надолу на ...рибя опашка.

# 2 218
  • София
Извинявам се, ако тези снимки са поствани вече: https://www.facebook.com/RoseFashionHouse1/photos/a.113565558978 … ype=1&theater.

# 2 219
От мен един ефектен младеж с жълти акценти

Уау  Heart Eyes Има ли снимки в цял ръст? Интересно ми е дали не е прекалил с жълтите акценти.
----------------------------------------------------------------------------------------
Разград
Скрит текст:
На коя принцеса се е направила...
Дебна за още снимки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт