„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 949
  • 729
  •   1
Отговори
# 510
Ей...Славенче Hug...взе ми думите от устата... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy

Ванче    bouquet...клипчето е супер...особено краяяяяяя.... #Shocked

# 511

Ванче , благодаря - май се получи , но защо излезе само като линк?

# 512

Дитка Hug...много хубаво клипче ...ама Борката...Борката #2gunfire...идва ...скоро и този ммомент... bowuu

# 513

# 514

Светле , какво още трябва да направя ?

# 515
  • Разград

Скрит текст:
Върни се на съобщението, горе от ъгъла натисни РЕДАКТИРАЙ  отваря се отново съобщението ти и натисни отново  ПУБЛИКУВАЙ.
Друго не трябва да правиш, това се получава май от форума и на мен ми става понякога така.

http://www.youtube.com/watch?v=PzoZSuOCsCg

# 516

Светле , какво още трябва да направя ?

Скрит текст:
Писах ти на лични ...ако неща не разбираш, питай... bowuu Hug

# 517
И нещо от мен за лека нощ

МИРА НЯМАМ, ЧЕ ТЕ ОБИЧАМ

Време ли нямах - да те забравя?
Повод ли нямах - да те заместя?
Огън ли нямах - да се запаля?
Или очи нямах насреща?
Сълзи ли нямах - да не те изстина?
Рани ли нямах - да не те намразя?
Гордост ли нямах - да те не диря?
Или някаква чест пазех?
Мисли ли нямах - да не те мисля?
Сърце ли нямах - пак да обикна?
Спомен ли нямах - да ме пронизва?
Или разум - да те отрича?
Други ли няма - по тях да тичам?
Воля ли нямам - гръб да ти обърна?
Нужда имам да те обичам.
Сила нямам да те намразя.

Мадлен Алгафари

# 518
Дани, принципно си права, че няма грозни жени, така е.  Само не знам, и то ще ги погледна снимките, ама не разбирам,но някои химии и храни, които употребяват някои спортисти, как влияят.  Но какво коментирам, знаем ли всъщност и ние какво ядем и пием?

Благодаря, Ваня!

То грозни жени няма, само такива дето не умеят да покажат красотата си. Явно сестрите му не обичат да си показват красотата. Няма прически, няма роклички, няма грим. Да си спортуват щом обичат, ама малко да се поиздокарат. Той и брат им е така - все изсулен с анцузи. Хайде, анцузите добре, преживяват се, ама брадата.

В интервюто с хърватската журналистка каза, че се чувства сякаш няма лице  заради огромната брада. (Поне това разбрах аз де.) Сега няма проект, брада има. Да му се чуди човек!

# 519
Ваня, благодаря за клипа с песента на Махсун Кармазъгюл newsm51
А, ама актьора и певец ли е?
Между другото съм го засичала в един сериал с Берен(не знам как се казва, защото не го следях но и те много добре стояха двамата един до друг).

# 520
     Светле , благодаря , разбрах те и го направих .

Когато пробвам нещо ново , което не съм знаела как да го направя
    използвам темата за тестване , така , че получи се.

# 521

Дитка Hug...много хубаво клипче ...ама Борката...Борката #2gunfire...идва ...скоро и този ммомент... bowuu

Като гледам кадри от първите епизоди много ми липсват бе, значи, толкова романтика има в тях, и двамата са като сълзички а тоз Боран да му се ненагледа човек,  а как пресъздава любовта на героя си като истинска изглежда- тез турци са големи майстори на безмълвите любовни чувства. Всичко на всичко съм гледала 3-4 сериала, започнах с 1001 нощ и там екранната двойка изживяваше собствената си любов така, че ги изключвам  от класацията, екранната двойка пресъздала най-истински любовта за мен си оставата Аси и Демир,  в двойката Боран-Съла, за мен Мехмет дооооста по-добре се справя в ролята  да покаже и пресъздаде любовта си...изумителна нежност, очи и поглед на безкрайно влюбен мъж,  прекрасна игра с ръцете си!!!

Svet, Борката ще го стреляме, така ли????   Тц, тц,  Абай няма ли да му влее малко акъл?????

# 522
  • Разград
Между другото съм го засичала в един сериал с Берен(не знам как се казва, защото не го следях но и те много добре стояха двамата един до друг).

Преди лягане да се поразкършим малко.

https://www.youtube.com/watch?v=rmFZED3UTdA  с бг превод

# 523

Здравейте болни от Boranomanija (лат. Mehmetitis Акиф-Alakurtitis)Страхотен клип! Ах, тези ръце, тези ръце с тези чувствени дълги пръсти Rolling Eyes Това е една от най красивите любовни сцени, които съм гледала!  Heart Eyes

# 524

" Щастливи заедно" се казва сериала и един от първите на Берен.

Скрит текст:
Певец, композитор, режисьор, актьор.... И много чаровен мъж на средна възраст.

В сериала пак става въпрос за убийства на честа, уреден брак тип око за око...и да едното от семействата живеят в същата къща на агата...и действието се развива в Мидят, но няма кланове и аги а влиятелни семейства и всичко е много по цивилизовано... и пак се заражда една красива любов на фона на тези традиции...

Клипа с танцуващите ръце е страхотен, не танц а вричане в любов

Общи условия

Активация на акаунт