„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 20

• 38 924
  • 729
  •   1
Отговори
# 525

Дитка Hug...много хубаво клипче ...ама Борката...Борката #2gunfire...идва ...скоро и този ммомент... bowuu

Като гледам кадри от първите епизоди много ми липсват бе, значи, толкова романтика има в тях, и двамата са като сълзички а тоз Боран да му се ненагледа човек,  а как пресъздава любовта на героя си като истинска изглежда- тез турци са големи майстори на безмълвите любовни чувства. Всичко на всичко съм гледала 3-4 сериала, започнах с 1001 нощ и там екранната двойка изживяваше собствената си любов така, че ги изключвам  от класацията, екранната двойка пресъздала най-истински любовта за мен си оставата Аси и Демир,  в двойката Боран-Съла, за мен Мехмет дооооста по-добре се справя в ролята  да покаже и пресъздаде любовта си...изумителна нежност, очи и поглед на безкрайно влюбен мъж,  прекрасна игра с ръцете си!!!

Svet, Борката ще го стреляме, така ли????   Тц, тц,  Абай няма ли да му влее малко акъл?????

Хелен Hug...и аз изключвам 1001 нощи...там стана 2в 1...и много им се радвам...гледах и Демир и Аси...НО...Галип и Сабиха повече ми харесаха...и там няма целуФки ,но мимики,докосвания,гушкане...беше бол... bowuu
А...борката ..даааа...ще го стрелваме ...с думички ...само bowuu hahaha hahaha hahaha...иначе сърце не ми дава да затрия това хубаво момче....Ще...ще...и Абай ще го зареже ...ама по късно... bowuu

# 526
Ддани, мисля, че имаш талант.  smile3501    Аз също не съм Любомир Левчев, но мисля, че за първи опити поезията ти не е елементарна. 
 smile3502

Тази сутрин с глупавата си глава казах на моя мъж каква болест е обзела жените, не мен, разбира се. Пандемия, викам, разбираш ли, Бораномания. Два часа по-късно той ме гледа ухилена и вика "За Боран ага ли мислиш?" Пък аз викам "Не!" Мъжът вика "Не вярвам. Я напиши едно стихче за мен, че да повярвам, че заради мен си така ухилена." Откъде реши, че пиша стихчета, не знам. Той ми пише стихчета понякога.

Ама аз реших да му докажа, че за него мисля. И вижте какво сътворих:

Имам си ага във къщи,
който нещо ми се мръщи,
казва, че не бил Боран
и затуй е умълчан.

Аз била съм все щастлива,
щот агата съм открила,
но не този у дома,
а мардинския ага.

Някак трябва да докажа
на домашния ага,
че в сърцето на жена му
няма мардински ага.

Стиховете спирам тук,
че усещам странен смут.
щото въпреки това
бързам при Боран ага.

Преди да му го прочета, го питам иска ли да сменя края, ако не му хареса. Пък той вика "Ще видим!"
Чета аз, стигам края, а мъжът ми казва "Звучи искрено! Остави го така!!

Претенции за поетеса нямам, скалъпих рими, без да знам стъпки, правила. Който разбира от поезия, да знае, че това не са стихове, а опит да се подмажа на мъжа. Неуспешен, уви!

# 527

Дитка Hug...много хубаво клипче ...ама Борката...Борката #2gunfire...идва ...скоро и този ммомент... bowuu

Като гледам кадри от първите епизоди много ми липсват бе, значи, толкова романтика има в тях, и двамата са като сълзички а тоз Боран да му се ненагледа човек,  а как пресъздава любовта на героя си като истинска изглежда- тез турци са големи майстори на безмълвите любовни чувства. Всичко на всичко съм гледала 3-4 сериала, започнах с 1001 нощ и там екранната двойка изживяваше собствената си любов така, че ги изключвам  от класацията, екранната двойка пресъздала най-истински любовта за мен си оставата Аси и Демир,  в двойката Боран-Съла, за мен Мехмет дооооста по-добре се справя в ролята  да покаже и пресъздаде любовта си...изумителна нежност, очи и поглед на безкрайно влюбен мъж,  прекрасна игра с ръцете си!!!

Svet, Борката ще го стреляме, така ли????   Тц, тц,  Абай няма ли да му влее малко акъл?????

Хелен Hug...и аз изключвам 1001 нощи...там стана 2в 1...и много им се радвам...гледах и Демир и Аси...НО...Галип и Сабиха повече ми харесаха...и там няма целуФки ,но мимики,докосвания,гушкане...беше бол... bowuu
А...борката ..даааа...ще го стрелваме ...с думички ...само bowuu hahaha hahaha hahaha...иначе сърце не ми дава да затрия това хубаво момче....Ще...ще...и Абай ще го зареже ...ама по късно... bowuu

АБАЙ ЩЕ ГО ЗАРЕЖЕЕЕ????  НЕ ДУМАЙ!!!!!  КОЙ ЩЕ НАПЪТСТВА БОРАН....МЪКА, МЪКА...

От кой сериал е тази двойка?

Последна редакция: чт, 14 май 2015, 23:12 от helen.nona

# 528
  • Разград

# 529
Мерси Славенке, като те изчетох ми звучи в общи линии познато.
Оооооо Аси и Демир са сред любимите ми екранни двойки. Heart Eyes
Хвърлях навремето по едно око на Галип и Сабиха, и те не бяха лоши но не ме впечатлиха особено.
Свет, Ерко в Дила все едно играе срещу дръвце, никаква я няма актрисата, ooooh! направо взех да ги пропускам, не са ми на сърце.

# 530
И нещо от мен за лека нощ

МИРА НЯМАМ, ЧЕ ТЕ ОБИЧАМ

Време ли нямах - да те забравя?
Повод ли нямах - да те заместя?
Огън ли нямах - да се запаля?
Или очи нямах насреща?
Сълзи ли нямах - да не те изстина?
Рани ли нямах - да не те намразя?
Гордост ли нямах - да те не диря?
Или някаква чест пазех?
Мисли ли нямах - да не те мисля?
Сърце ли нямах - пак да обикна?
Спомен ли нямах - да ме пронизва?
Или разум - да те отрича?
Други ли няма - по тях да тичам?
Воля ли нямам - гръб да ти обърна?
Нужда имам да те обичам.
Сила нямам да те намразя.

Мадлен Алгафари

Много е хубаво, Славена! Но миналия ден, когато разцъквахме темата с брадата на МАА се сетих за едно любимо стихотворение....
Маргарита Петкова

Не се любел само с мене. Браво!
Скитал по кръчмите. Ами ще скита.
Важното е, че аз му вярвам, ...
щом ме погледне в очите.
Можел всеки миг да ме зареже.
Нека, значи така е трябвало.
Груб бил! По-добре отколкото нежен.
Важното е, че ни е сладък хлябът.
Нямало да нося неговото име!
Чудесно! Нямам и намерение!
Важното е, че не можем да заспиваме
аз без него и той без мене!"

# 531
  • Разград
Ето ги вече в Кан.

# 532

А другите две също ли са туркини или не са ?

# 533

И трите са много красиви  Simple Smile Simple Smile

# 534
И още.
С черната рокля е Фахрие а другата е на Киво една от бившите, казва се Азра.
Туркини са Хелен.

Дали Фахрие наистина е мрънкало newsm78 каквато я изкарват, защото за нея четох подобни изказвания мнооого отдавна?!

# 535
Благодарим, Ванче!    Доказателство на изказаното от Дани, че грозни жени няма.

# 536
И видео.

# 537
  • Разград

# 538
  • Разград
И още едно видео малко по-дълго.

https://www.youtube.com/watch?v=O9VDfZAw1Go

# 539
И още.
С черната рокля е Фахрие а другата е на Киво една от бившите, казва се Азра.
Туркини са Хелен.

Дали Фахрие наистина е мрънкало newsm78 каквато я изкарват, защото за нея четох подобни изказвания мнооого отдавна?!

Красиви са наистина, Фахрие е  по-ниска от Азра и Джансу.

Общи условия

Активация на акаунт