Готова ли е плажната чанта?

• 8 824
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Ммм хубава, лятна тема.
Засега съм готова само с резервацията  Sunglasses Тепърва ще купувам кремове, джапанки и прочие необходимости. От години сме с Пиз буин, доволна съм. За дребната взимам детски слънцезащитен.

Ще трябва да си взема нови слънчеви очила. Аз съм от онези странни птици, които си имат само един чифт, срастват се с него, и си карат по 3-4 години. Модата не ме интересува.

# 16
Moята тема!  newsm44

Онзи ден видях тези сладки 100 милилитрови спрейчета на Евтерпа на срамно ниски цени и реших да ги пробвам. И едно кремче. Просто защото ще са удобни и за носене.

Поръчала съм си и това за косата,

Последна редакция: сб, 16 май 2015, 19:53 от REAL_WOMAN

# 17
  • Варна
Чудна тема!Търпение нямам вече!
Стегната и чака плажната чанта.
Още 1 седмица и съм се опнала
само време да даде... първа плажиска съм,
барабар с чаветата  Crazy

# 18
  • Пловдив
Чантата ми е готова, хавлия, джапанки, очила, капела...всичко...
За бърз тен от години използвам зехтин или кокосово масло, за след слънце съм много доволна от на Ейвън продукта...
имам нужда от слънцезащитен лосион та ще събирам мнения, миналата година бях с на Евелин 30 фактор и като че ли не беше зле.

# 19
Днес си купих от Метро лосион за тяло и крем за лице и двете 50 фактор на Амбре солар, надявам се да се разнася лесно.

# 20
Темата само за козметика ли е?  Mr. Green
Днес бях в Джъмбо и с изненада открих, че продават щипки за закрепване на кърпата за шезлонг, върши ли работа това чудо?

# 21
  • София
Страхотна тема !Аз съм в търсене на слънцезащитен продукт и ще следя с интерес .Обикновенно купувам медицинска козметика ,фактор 50, ползвала съм различни ,но като че ли най-доволна съм била от А-Дерма

# 22
  • София
Темата само за козметика ли е?  Mr. Green
Днес бях в Джъмбо и с изненада открих, че продават щипки за закрепване на кърпата за шезлонг, върши ли работа това чудо?

от тези, които се забиват в пясъка ли? а горната част е щипка? от доста време си търся такива, имах рекламни едно време и вършеха работа, но ги забравих в хотела  ooooh!

# 23
Темата само за козметика ли е?  Mr. Green

от тези, които се забиват в пясъка ли? а горната част е щипка? от доста време си търся такива, имах рекламни едно време и вършеха работа, но ги забравих в хотела  ooooh!

Имаше и за пясък, да, но тези за които говоря приличаха на голяма щипка за пране и са за защипване на кърпата за шезлонга.

# 24
  • София
Щипките са страхотни и много удобни. От три години ги имам и съм много доволна от тях.

Аз направих едно тридневно плажуване в началото на май. Mr. Green събрах тен и слънце.  В чантата имах следното:
Плажна кърпа
Щипки за кърпа  Laughing
Книга
Плажно мляко за тяло Нюкс 30 фактор
Плажно масло за лице Диор 50 фактор
Керастаз крем за коса за предпазване от слънце
Масло от бурити за тен и подхранване на кожата
Масло от шеа за подхранване и маска за коса.
Капела
Очила
Шнола

Сега предполагам, че за следващото запланувано плажуване в началото на юни ще добавя още слънцезащита. И в друга тема споделих за маслото от бурити.  Много приятно овлажнява и омекотява кожата, като в същото време спомага придобиването на хубав загар и Предпазва от вредните УВ лъчи.

# 25
Още не, но предстои подготовката и, че време не остана  sport027 .

# 26
Много хубава тема! От миналата година използвам следните:

Скрит текст:

Това кремче слагам на лицето, врата и ушите. Малко трудно се размазва, но съм доволна от защитата му.

Олиото не го използвам всеки път, защото много загрява кожата и започва да пари. Слагам съвсем малко, но никога на лицето!

Бански си взех от H&M, имаше големи намаления, предполагам и сега ще има. Оглеждам се единствено за нови чехли или джапанки. Използвате ли слънцезащитен балсам за устни? Чудя се дали да си взема.  newsm78

# 27
И ние сме мн доволни от щипките за шезлонзи, купихме ги миналата година от Гърция, тук все още не бях виждала такива.
Чантата не е готова. Ще ходим на море в началото на септември, има време. Сега само събирам идеи.

# 28
такива щипки има в магазините за 1 лев, чудех се за какво се ползват  Grinning
плажната ми чанта не е готова все още

# 29
Хехе, страхотна тема, размечта ме. Ама от 6-7г съм със силна слънчева алергия и плажа ми убягва /а съм от Варна/. То по улиците като ходя съм с 50 фактор медицинска козметика. Нна Еуцерин, ми пасна и не смея да експериментирам.

Общи условия

Активация на акаунт