СЕДМИ КЛАС -тема 63

• 66 580
  • 1 229
  •   1
Отговори
# 1 155
Vodena, детето одеве ревеше и спореше че не е В... можеше и да няма грешка, неща дето все ги бъркаше, сега са й правилни, гордея се с нея, просто я е яд...

# 1 156
Подсказването от страна на квесторите, както и това, че са позволили колективна работа, обезсмисля труда на другите деца. Жалко, че е допуснато! И жалко, че има учители, които правят това, докато са квестори!

# 1 157
Благодаря  Елл, за подкрепата. Смятам, че думите ми не са дрън, дрън, децата трябва да са равнопоставени, без значение от финансовите възможности на родителите. И  аз лично не смятам, че е редно да "инвестирам" в уроци, на които учат дедето ми къде се поставя запетая, та това се учи в началното училище, нито пък да го учат как се прави преразказ, че какво ми е правило детето седем години в училище, ако не усвоило знания как се правят два-три вида преразкази.

# 1 158
  • София
децата са равнопоставени дотолкова, доколкото се спазват правилата по правилника за провеждане на изпитите. А кой как се готви, къде се готви, дали изобщо се готви, си е негова работа. Колко пъти да се обяснява, че тези изпити са състезание! На състезание като на състезание - гонят се резултати, а не участие на олимпийския принцип, макар че и на спортните олимпиади пак е всичко за заветните 3 места на стълбичката.

# 1 159
  • София
ralicass, благодаря! HugИ на мен ми е приятно винаги да чета постовете ти Simple Smile
Скрит текст:
Точно, за научно-популярен и на мен ми се струва ОК, но за научен ми е  малко странно. Но здраве да е, така или иначе преди ЛИС (41 въпрос) това е единствената грешка на девойката ми. Peace Доволна съм

# 1 160
Еее, да му се не види #2gunfire
Преразказът в сегашно време и сценката с църквата - също. Защото била ретроспекция #2gunfire
Грешно ли е? Приблизително колко точки смятате, че ще отнемат?

# 1 161
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
Писна ми вече да я мисля тая матура. #Cussing out
След като най-накрая моята ученичка събра смелост да сравни дадените отговори и нейните, вече изобщо не е сигурна къде какво. Някъде е сигурна, другаде се колебае, точките варират. Емоциите се мятат от "каквото стане, не е края на света" до" провалих си живота".  Но тя по принцип си ми е такава колеблива.
На всичкото отгоре едната баба се обади да каже какво пък толкоз, ако не и било писано да учи в това училище, като неможела да се пребори и т.н. С това довърши и така скапаното ни настроение. Направо съм бясна.
А всъщност аз вярвам, че ще се е справило детето, но тя е толкоз вече смазана и несигурна, че това ме подлудява. И може би неизвестността която е пред нас още повече ме изнервя.
За какво се труди това дете две години, като ще се отказваме в разгара на битката.

# 1 162
  • Пловдив
vivianka, няма да се отказвате, разбира се. Окуражи детето си, има още един изпит. Да не се отчайва.  Hug

# 1 163
С три въпроса  с нанесени отговори на бланката и то тези с най-много точки, положението е  Sick
По неговия часовник имало време.

# 1 164
  • Асеновград-Стара Загора-Шумен
vivianka, няма да се отказвате, разбира се. Окуражи детето си, има още един изпит. Да не се отчайва.  Hug
 bouquet  bouquet  bouquet
Така гледам да правя и аз. Подозирам, че ще изкара едни високи резултати, дето и тя сама ще се чуди как, ама нали трябва да си изпилим нервите до последно....
Здрави да са само, другото все ще се нареди. Praynig

# 1 165
Останете на варианта "не е края на света", а невлизаното в "елитна" гимназия,  въобще не е провал на живота, те самите още не знаят какво точно искат, разчитат на нашите насоки и после много често чуваме, че ние родителите сме виновни за изборът, който в последствие никак не им харесва. Спокойствие пожелавам на детето, за да се представи добре на математиката.

# 1 166
  • Варна
Три грешни отговора. На 8,13 и 21 въпрос. като видя, че е сбъркал на 21 избухна: Няма да вляза никъде, няма да имам 6 -ца за годината и т.н. Досега го успокоявах. Sad

# 1 167
  • София
Какво стана със 7 въпрос? Кой е правилният отговор според вас?

# 1 168
  • Варна
Три грешни отговора. На 8,13 и 21 въпрос. като видя, че е сбъркал на 21 избухна: Няма да вляза никъде, няма да имам 6 -ца за годината и т.н. Досега го успокоявах. Sad
Hug Успокой го младежа!

Аз искам да помоля някой ако има представа какво леко успокоително мога да дам, да ми пише. Буквално през 1 час избухва в сълзи.  Cry Не съм си виждала така детето.

# 1 169
  • ГОре на черешата...
Стейси, не можеш ли да звъннеш на джипито? Така през форума не бих рискувала, освен нещо хомеопатично, ама то пък докато подейства...

Общи условия

Активация на акаунт