Ясновидци/врачки - тема 28

• 251 909
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Някой чувал ли е за Адема ходжа от Пловдив?

# 301
Някой със сбъднати прогнози от Валентин ? Мойте много се бавят.

И моите се бавят, но вече започнаха да се случват.
Сполай ти......таман си бях приготвила ривотрил да пия.

# 302
здр-те,
бих искала да попитам следното, някой свързвал ли са е с Дора от Тв Диема Фемили - и да сподели какви са отзивите от нея, на мен много ми изглежда как да кажа сполучлива, и че помага от разстояние, като казва хората какво да правят като ритуали .. моля нека сподели ако някой се е свързвал с нея, може и на лично съобщение да ми пишете ...

# 303
Някой със сбъднати прогнози от Валентин ? Мойте много се бавят.

И моите се бавят, но вече започнаха да се случват.
Сполай ти......таман си бях приготвила ривотрил да пия.

Още не съм казала, че са се случили. Просто започнаха.

# 304
Аз вчера ходих при жената от Роман, но не останах очарована. Много приказки и нищо не каза съществено. По телефона повече неща ми каза.... .

# 305
Днес ч имам консултация при Ангел от надежда 2, някой да има мнение?

# 306
виж една страница назад
пищи после Hug

# 307

Добър е помага, но има хора на които не може да познава изобщо. Като, че ли не може да пробие до тях. По скоро е много добър психолог.
Пиши после и твоето мнение. И аз се интересувам от него.

# 308
Аз не съм доволна от Ангел от Надежда.Два пъти съм ходила при него и чух различни версии.И точно когато ме уверяваше,че с работата ми всичко е наред,аз напуснах.

И усмивката му ми идва в повече.

# 309
Аз не съм доволна от Ангел от Надежда.Два пъти съм ходила при него и чух различни версии.И точно когато ме уверяваше,че с работата ми всичко е наред,аз напуснах.

И усмивката му ми идва в повече.

На същото мнение съм. Нищо не позна, а се изживява като последна инстанция. Прилича ми на Бедников.

# 310
Аз бях при Ангел- пълен блокаж , нищо не каза. Нищо не можел да ми каже , да съм била минала след няколко дни!

# 311
И аз имах лошо мнение, което вие го потвърдихте. Имам познат, който ходи при него и уж му познавал ,но Ангел тотално му е промил мозъка с приказките си. Взима на хората парите и говори измишльотини.
Веднъж попитах въпросния Ангел за един човек дали е жив или не (само това ме интересуваше) и той мисли мисли и не можа да ми каже. Каза ми да отида пак.
Към кого да се обърна и да се оплача от тоя шартатанин, който манипулира хората?

# 312
Здравейте на всички! Пиша ви с огромна молба - някой може ли да ми даде данни на ясновидец/гадател, който да намира откраднати вещи! Обраха ни апартамента по много странен начин и се съмнявам да не би да е някой близък!

# 313
Здравейте мами!Искам да попитам за Валентин Начков.Гледа ли по телефона или трябва да се отиде лично при него? Също така ме интересува дали някой е ходил в Благоевград в квартал Грамаде?Там имало жена която гледала много добре на кафе?Благодаря Ви предварително!

# 314
Момичета, утре съм си запазила час при Али Гадателя от Г.Оряховица и при Милка в с.Карайсен. Надявам се, да ми познаят за първия на моя много близка приятелка беше познал абсолютно всичко даже имената на роднините и какви ли не подробности като това как изглежда къщата и на село до последната подробност.Чак останах изумена. За Милка пак друга моя приятелка беше ходила и е останала доволна, а и майка ми преди време ходи и също и позна някакви неща. Ще пиша тези дни за да ви кажа как е минало.

Общи условия

Активация на акаунт