Ясновидци/врачки - тема 28

• 254 761
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
Пак да докладвам.Преди около година ми гледа едно момче от Варна-Ники.Тогава писах но нямах много за казване понеже все пак трябва да мине време да видиш има ли сбъдваемост.Е някои от нещата излязоха.С негово позволение ще сложа тук електронната му поща.Ако има интерес може и телефона
nicky_georgiev101@yahoo.com   
Продължава да взема 20лв и е доста подробен на мен ми гледа по скайп понеже съм от софия мисля че и по мейл може, сега малко ме е яд че не си записвах какво ми говори но е възможно скоро пак да пробвам и да докладвам.

Здравей,
А на какво ти гледа - на карти, по снимка или видео разговор имахте?

# 496
Пак да докладвам.Преди около година ми гледа едно момче от Варна-Ники.Тогава писах но нямах много за казване понеже все пак трябва да мине време да видиш има ли сбъдваемост.Е някои от нещата излязоха.С негово позволение ще сложа тук електронната му поща.Ако има интерес може и телефона
nicky_georgiev101@yahoo.com   
Продължава да взема 20лв и е доста подробен на мен ми гледа по скайп понеже съм от софия мисля че и по мейл може, сега малко ме е яд че не си записвах какво ми говори но е възможно скоро пак да пробвам и да докладвам.

Здравей,
А на какво ти гледа - на карти, по снимка или видео разговор имахте?

гледа ми на таро, показвах му снимки на различни хора но малко говори по снимка.Предимно без видео само разговор (гледал ми е няколко пъти)

# 497
Така като чета някой коментари и направо се шокирам.Много лекомислени хора има,доверяват се на разни непознати и си дават парите за глупости.Тук някой "врачки" сами си правят реклама.Други пък магии ще правят....Абе това не е нормалноооо!Това е вредно,за вас и за др около вас.Дори кармично можете да навредите на децата си ,че чак и на внуците. Naughty

# 498
Пишеш абстрактни неща за тези хора. Едва ли ще те разберат

# 499
Не мога да разбера, защо една явна магия, бива наричана ритуал...Освен това не съществува понятие като "бяла магия"! Има магия и тя се случва единствено и само с помощта на тъмните сили!
Хора, не си играйте с подобни неща - после Бог го връща като бумеранг с много по-голяма сила към Вас и поколението, което ще създадете! Ако искате някой да се върне към Вас - отидете в църквата, запалете свещичка пред иконата, помолете Бог, помолете ангелите, а ако той / тя не се върне, то значи е за Ваше добро и така е трябвало да се случи.

# 500
Напротив има неща, които са си предопределени и неизбежни, като например ще се омъжиш ли или не, ще имаш ли деца и колко/ може да ти оставят свободна воля за бройката, но не е много сигурно/, колко ще живееш, ще имаш ли успешен бизнес, т.е. дали ще имаш или ще работиш за друг.....основните параметри са заложени.
Дали ще стигнеш от т. А до т. Б си е писано, ти и да искаш В, не ти ли е кодирано, 100 магии направи, няма да стане. Имаш избор в пътя от т. А до т. Б, дали да е кратък, дълъг, труден, лесен, и тук си зависи от нивото на душата, т.е. до кое ниво на развитие е стигнала.
Ако ти е заложено да имаш 10 круши, но в 12 часа, един добър маг може, ако много ги искаш да направи така, че да ги получиш по-рано, например в 10.00 часа, но ти ще си получиш предопределените 10 круши, не 20, и да искаш 20 круши-няма, или искаш 9 круши и 1 ябълка, пак няма, или трябва да си платиш цената.

Скрит текст:
Принципно за това и съм против инвитрото, хората не осъзнават, че за всяко нещо се плаща цена. да, ще си получат желаното дете, но щом шефа горе не им го е двал известен период, те е трябвало да се замислят, Защо? Дали точно комбинацията от тези партньори е подходяща за родители, понякога се сменят партньорите и няма проблем, може би кармата на двамата е много натоварена и при едно дете....ще стане аууууу, малко неясно го обяснявам. Хората могат да получат много, много желано нещо, но то си има цена, която те плащат без да са се договаряли за нея, т.е. казват искам, искам.....получават и после се чудят защо им се случва нещо негативно, ами плащаш цената

# 501
Това за искането на нещо по-рано също съм го чувала от Начков. В смисъл, че си изчерпваш лимита и после настъпвали страшни неща.

# 502
Момичета, моля ви за информация за астроложка Аддриана Вотей,100 лв,.записване края на септември.

# 503
Момичета, моля ви за информация за астроложка Аддриана Вотей,100 лв,.записване края на септември.

Не си харчи парите имаше твърде много негативни мнения за нея.

# 504
Дами,
Моля дайте ми мнения за Дора Пенева, има ли сбъднати прогнози от нея и как протича срещата? Благодаря!

# 505
Абе как ще й пращаш по 20 лева на Снежа?

Защо толкова много?

И как аджеба гледа, като може само на кафе и трябва да си там и да си пила от кафето и тя само чашата гледа и дрънка....

Много време не бях влизала тук и като влезна и почва да ме боли главата ........

Привет Melissa77
Хвани се за пръстите на крачетата си и се стегни малко на всеки е трудно
Вземи едно колело и карай до като едвам може да слезнеш от него и въобще може да стъпнеш на краката си вземи идно душче почини малко отиди на някой светъл празник залей си светена водичка помоли се малко за здраве за опрощаване на греховете прибери се излез с някоя приятелка или таратайка на по кафе дискотека разпосни малко забрави за нещата които ти искала да се случат а се настрой за тези неща който са приготвени за теб в твоята съдба
наблигни малко на пресилен спорт бягане примерно и след 90 дни как ще си

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 12:53 от Defender

# 506
Хахаха, потрес.

# 507
  • Под Слънцето
При нас , в Колежа, въведохме  тестове по грамотност... Цяла година се борих за това. И тук администрацията би било добре да се справи.

Относно гледачките , врачките и все тая паплач.. вчера  се случи едно събитие, предречено от Сирма преди 2 години..

# 508
Събитие - добро или лошо? И някакво специфично ли е, или може да се случи на всеки?

# 509
  • Под Слънцето
Събитие - добро или лошо? И някакво специфично ли е, или може да се случи на всеки?

Добро уж.. Но закъсняло във времето. Аз вече не го желая това "нещо".

Общи условия

Активация на акаунт