Ясновидци/врачки - тема 28

• 248 854
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
За желаещи да дойдат с мен при Данчо, говорих с него по телефона и се разбрахме за събота преди обед. Аз съм от Пловдив. Не взимал пари човека колкото дадеш. Разходите по превоза са за моя грижа. Моля пишете ми, не ми се ходи сама.

# 601
Здравей, аз бих дошла с теб!! Писах ти на лични!!

# 602
  • София
Здравейте! Simple Smile
Върнах се от срещата с Ели Загорова.
Жената е всъщност младо момиче,което има хубаво излъчване.
Времетраенето на разговора беше около 40 мин.Сумата е 50,00лв.
Не говори за минало,по-скоро за настояще и бъдеще.
Борави с нумерология и карти Таро.
За бъдеще-не мога да зная дали е познала.
За настояще....според мен има мааалко доза истина,но другото отново е в предстоящ аспект.
За здраве-не мога да конкретизирам,цащото нямам определен проблем/Слава Богу Hug/
За връзки-ще видим след 4 години Simple Smile
Прави записки и после ти дава листа.
Моля,питайте нещо,ако ви интересува,защото все още ми е объркано и не мога да систематизирам информацията.Това е от мен!  bouquet
Поздрави и бъдете здрави!

# 603
Здравейте никога не съм писала тук само съм чела но днес реших да разкажа, не съм ходила на мн врачки Рени пловдив кръгла нула, другите не са известни но и нищо не са ми познали единствено Айше ямбол ми каза бременна си а аз бях в мензис тогава и тя ми вика не не ще видиш тука до 2,3 седмици ще разбереш тука вика не мога да сбъркам и др работи ми каза които още не са станали чакам но за бременността позна

# 604
Не, не е реклама, а питане - https://www.facebook.com/iliana.magerova?fref=ufi
Някой дали е ползвал услугите на Магерова? Много, ама много ми хареса това, че на 18 в 10 часа Скорпионите ще си поемат глътка въздух след две години  и половина. А дали е така?

# 605
  • София
Здравейте никога не съм писала тук само съм чела но днес реших да разкажа, не съм ходила на мн врачки Рени пловдив кръгла нула, другите не са известни но и нищо не са ми познали единствено Айше ямбол ми каза бременна си а аз бях в мензис тогава и тя ми вика не не ще видиш тука до 2,3 седмици ще разбереш тука вика не мога да сбъркам и др работи ми каза които още не са станали чакам но за бременността позна

ЗАИНТРИГУВА МЕ С АЙШЕТО , АМА МНОГО МИ Е ДАЛЕЧЕ ЯМБОЛ

# 606
Похвалиха ми една жена от Бургас. От години се занимавала с ясновидство и чистене на магии. Била много добра в развалянето. Не е ромка, българка била. Нямала тарифа за ясновидство, гледала и по телефона.

Жената се казва Янка. Ще напиша и телефона й, ако някой има интерес да я пробва, но нека после да сподели. 0988 92 67 56.

Много моля също, ако някой има впечатления от нея или е чувал нещо за нея да сподели тук или на лични.

# 607
Интересува ме и за една друга жена, която много ми похвалиха. От София е. Казва се Сашка и била в Гео Милев. Нямала тарифа, но повечето й оставяли по 10лв. Отделяла време. Казаха ми, че била силна в познаването на бъдещи събития, което е и всъщност идеята.

Не можах обаче да взема телефона. Особеното било, че приемала само с препоръки от друг клиент, който е ходил...Поне така ми казах.

Ако някой е чувал нещо за Сашка или й има номера, ще се радвам да сподели.

# 608
Здравей, аз бих дошла с теб!! Писах ти на лични!!

Заповядай!
Събота 9,30ч. мисля да тръгнем, че ми каза преди обяд да отида.

# 609
  • Burgas
здравейте и от мен ,

нова съм в тази тема ,но ви чета отдавна .и аз имам впечатления за някои от хората тук ,които коментирате ;но нищо не четох за Жеко от с Кукурево Ямболско .Лично аз съм много доволна от него ,макар че втори път не успях да попадна там Почти е невъзможно да ме приеме в определения от него ден -петък ,толкова много хора има , но си заслужава чакането ...късмета ми първия първия път беще,че имаше малко дете с нас,а той децата не ги връща .

Последна редакция: ср, 16 сеп 2015, 20:15 от PIPINA127

# 610
Имам роднини в Кукорево и не съм чувала нищо хубаво за Жеко,но дай някаква информация-в какво е силен?

# 611
Моля споделете за Катерина Билай ???? Няма никъде нищо за нея а и е пълен кабинета??? Някой да е ходил при нея....

И мен ме интересува за Катерина Билай.

Казват, че тази жена е по-скоро лечителка, а не гледачка.......  newsm78

да и аз така знам не гадае ами лекува....но идеята и била да те насочи в правилната посока на съдбата ти и да започне да ти върви....

# 612
здравейте и от мен ,

нова съм в тази тема ,но ви чета отдавна .и аз имам впечатления за някои от хората тук ,които коментирате ;но нищо не четох за Жеко от с Кукурево Ямболско .Лично аз съм много доволна от него ,макар че втори път не успях да попадна там Почти е невъзможно да ме приеме в определения от него ден -петък ,толкова много хора има , но си заслужава чакането ...късмета ми първия първия път беще,че имаше малко дете с нас,а той децата не ги връща .

При Жеко наистина много се чака...но аз лично не мога да кажа нищо положително....Нищо, от това което тогава ми каза преди 2 години не е станало....Някаква пръчка размахваше и удряше по шишета с вода, които в последствие ме караше да се поливам и подобни глупости....Simple Smile

# 613
  • Burgas
Имам роднини в Кукорево и не съм чувала нищо хубаво за Жеко,но дай някаква информация-в какво е силен?

ами аз бях при него защото нямах избор ,трябваше да ме оперират по спешност ,но се страхувах много,че  нямах избор ,нямаше друг начен освен операция .Отидох в пълно отчаяние, а той както тук пишат размаха една пръчка и удари по масата ,след което каза ,ще дойдеш още веднъж при мене и повече на лекари няма да стъпваш .Нито на лекар отидох ,нито при него за сега не мога да се уредя, макар че болестта ми се размина с течение на времето и аз не се сетих за него -Сега искам да се срещна с него, защото тогава той ми каза със заобиколки някои неща за бъдещето, които сега стават ,но тогава не го разбрах, защото ме интерисуваше само болестта ми и дали ще живея .При него можеш да си чакаш колкото искаш, няма ред ,някои са нахални и влизат по трима, други идват с познати ....и така

Последна редакция: чт, 17 сеп 2015, 15:22 от PIPINA127

# 614
  • Burgas
здравейте и от мен ,

При Жеко наистина много се чака...но аз лично не мога да кажа нищо положително....Нищо, от това което тогава ми каза преди 2 години не е станало....Някаква пръчка размахваше и удряше по шишета с вода, които в последствие ме караше да се поливам и подобни глупости....Simple Smile

докато чаках при Жеко имаше една жена ,която 15 пъти е ходила при него за брат си, сега чакаше за детето си Ако не помага защо ще ходят хората толкова пъти и ще чакат по цял ден Никъде другаде, такова стълпновение не съм виждала .Верно може не на всеки да помага, не мога да твърдя такова нещо, но аз бях с още 3 момимета и те останаха удивени  за това което с точност им е познал  .А забравих да кажа,че когато аз бях там от много вълнение му казах само,че съм избягала от операционната ,без да му казвам какво и защо е трябвало да ми оперират Той сам позна и дори ми каза какво е щяло да стане, ако съм останала там .

Общи условия

Активация на акаунт