Забременели след Ин витро - тема 9

• 31 232
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
Били, честита ви принцеска. От тук нататък бързо възстановяване на мама, а беба да наддава и бързо да си се приберете в къщи и много да я слушате Wink

# 391
Честито, Били, много се радвам за вас! Heart Eyes Hug
Изи, и на мен 100 пъти ми казваха различни работи, докато Сигридов не видя след 20 седмица, че са 2 момчета. Лежи си сега и дори и да се наложи серклаж, не се притеснявай.
Кей, успокоих се-аз цял ден лежа и спя, ставах само да ям, чак сега съм се размърдала сериозно...явно денят си е мързелив, ние не сме виновни Joy

# 392
  • Живее на Луната
Честито, believe, да ви е жива и здрава малката и много да ви радва. На теб скорошно възстановяване!

# 393
Believe, жива и здрава да ви е дъщеричката и само поводи за радост да ви носи   bouquet

# 394
Believe, честита радост! Живи и здрави и скоро да се гушкате вкъщи. Къде ражда и при кого,ако ти е удобно да споделиш?
Раждах при доктор Ставрев, Селена...нашият доктор Simple Smile

# 395
Believe,честита да ви е мечтичката.Сега всичко е наред и ще почне да дундавее бързо-бързо!  Hug
Бамби,а твойте кокони все така да папкат и на 1ви вкъщи трите!

И аз днес момичета след ставане през час,се излюпих чак в 11,30 ,но продължава да ми е сънливо.Явно денят е такъв.

Айдеееее,доживях и аз да сложа тройката отпред!!!  Mr. Green

# 396
Айдеееее,доживях и аз да сложа тройката отпред!!!  Mr. Green

Честитоо Simple Smile Успокоително е... или поне на мен ми подейства така Simple Smile

# 397
Айде, Вили, не остана  Joy Честита тройка на вашата тройка!  bouquet

# 398
believe, честито бебче! Престоят ти в темата досега е "дойдох, видях, победих" Wink  Сега чакаме няколко дни и бебка да укрепне и да се гушкате скоро вкъщи.   bouquet

ВиЛиЛи, честита тройка!

# 399
Билийв, честита дъщеричка. Да е здрава и щастлива Simple Smile

Вили, честита тройка отпред  Simple Smile

# 400
  • При вещиците
Ихаааа, хубав ден е днес.
Били, честита ви дъщеричка. Да сте щастливи заедно а тя да расте здрава.
Вилили, честита тройка.
Бамби, браво на малките сладурани.
Изи, не усещам нищо. Или не знам какво трябва да усещам. Аз съм и със запас сланинки, така че не знам кога.
Естлар, не ви ли казаха още гащите на вас?
Кей, спи бе жена. После няма кога.
Коте, ми така де....мъжете да слушат.

# 401
Сини са, не съм ли се похвалила? Но така или иначе най-оконателното ще са резултатите от амниото в понеделник.  Laughing

# 402
Билийв, честита дъщеричка! Да е здрава малката сладурана и да има много щастливо и безгрижно детство!
Бамби, на теб бързо възстановяване и скоро тринките да се приберете по живо по здраво у дома:)
Вили, честита тройка отпред - дай Боже и аз да стигна до тези седмици, пу-пу!

# 403
Били, честита радост! Живи и здрави и скоро да се гушкате вкъщи. Бързо да наддава малката победителка. Ти как си? И на теб бързо възстановяване! Simple Smile
Вили, честита тройка.
Аз съм с предна плацента, първите усещания - към 20-21 седмица едва, едва. Simple Smile

# 404
  • При вещиците
Естлар, може и да си но аз не съм прочела. Успех в понеделник и стискам палци за супер резултат.
При мен нещо всичко е наопаки. Първи триместър спокоен, а сега особено в 5 месец странни екстри. Продължава силния световъртеж, но не само да ми се замая главата, а все едно съм правила изпитания за космонавт. И днес за първи път повърнах  Sick

Общи условия

Активация на акаунт