Пъзели 27

• 148 778
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
На Trefl и Schmidt също много харесвам качеството, особено вторите. Последните техни пъзели, които си бях купила, бяха съвсем леко матирани отгоре и като ги наредя не блести светлината върху тях гадно, както блести върху гланц.

# 256
  • София
От Schmidt имах много по-големи очаквания. Голяма част от парченцата на техен пъзел, който редих, бяха недобре изрязани - с парченца от последния, долен слой хартия, останал във вдлъбнатинките за снаждането с други парченца. Когато се опиташ да го махнеш, се къса и част от хартията на самото парченце.

# 257
Искам да се похваля с първия си нареден пъзел. Наредих го с помощ и от страна на дъщеря ми на 4 години. И няма да е последният ни пъзел. Много приятно, тихо и спокойно занимание.

# 258
miraxi, много е красив, нали? Един от любимите ми пъзели, а дори не обичам котки.  Simple Smile Но пъзелите по картини винаги са ми били слабост.

# 259
Здравейте, от известно време издирвам един пъзел- https://www.puzzle.store.bg/p35936/charli-chaplin-renato-kasaro- … nato-casaro-.html , проверих всички възможни сайтове ,но не го намирам. Ще съм ужасно благодарна, ако ми помогнете с някаква информация, вие сте ми последната надежда.
 Praynig

# 260
  • ... рееща се.
В немския амазон го има Amazon.de

# 261
Супер  newsm44 , благодаря  много  bouquet

# 262
В ozone.bg има 15% отстъпка за пъзели до 22,01(кода е 15JAN, но не знам дали е персонален)+ 7% ако се плати с карта. Simple Smile
Аз поръчах един, който мисля да наредя до Гергьовден и да го подаря на майка ми
https://www.ozone.bg/product/heye-29733-pazel-heye-ot-1000-chasti-st-george/

# 263
Страхотна идея иванита  Peace  miraxi много е свежо пъзелчето, което сте наредили  Heart Eyes
 newsm78 А аз бих искала да попитам за хубаво лепило, лепих си първия пъзел на "Едука" с лепилото което е в кутията, но снощи забелязах, че се разглобява...още си чакам рамките, а между временно наредих още 2 и не знам с какво да ги залепя. Прочетох в началото на темата как се процедира, но все пак бих била благодарна и на отзиви и личен опит  Hug

# 264
И аз имам един за лепене, но нямам лепило и чакам подробности и идеи за лепене.
От къде си намирате рамки за пъзелите?

# 265
  • Варна
Аз съм писала по-назад за начина, който след опити и грешки установих, че за мен е най-удачен.

Рамки си поръчвам от едно магазинче до работата ми, взимат ми размери и ми ги правят.

# 266
  • Шумен
HighSpeed методът ти на лепене е най-добрият и за мен, благодаря, че го сподели  bouquet

# 267
HighSpeed Сърдечно благодаря за споделеното, както за лепенето, така и изцяло за мненията в темата. Днес доста прочетох и намерих за себе си полезни отговори ( до сега да си призная хвърлях само по едно око на красивите пъзели  Embarassed )

# 268
  • Варна
Ако има и други варненки тук с удоволствие ще ви дам и местоположението на магазинчето за рамките, защото цените са съвсем нормални. Аз един път само сгреших да попитам в Бриколаж за рамка и цената така неприятно ме изненада, че изхвърчах без да се обръщам.

# 269
Аз слагам моите в рамки с клипсове. Не се налага никакво лепене, много удобно и лесно.
Още от дете обичам пъзелите. Имах тогава едни големички, с приказки. Много бяха красиви. Сега любими са ми тези по 1000 части. Имам и един от 1500. Редим ги с 10-годишната ми дъщеря. Сега сме в очакване на два нови - днес или утре. Но идеята да правим пъзели за подарък е страхотна!

Общи условия

Активация на акаунт