На море в Гърция 2015 - III

• 92 630
  • 810
  •   1
Отговори
# 195
Не знам от кога са, но вече ги издават в КАТ. Трябва да има инфо за оси, тонаж и т.н. Честно казано мъжа ми се занимава с тези работи.

# 196
  • Пловдив
Здравейте,
Ние приключваме днес със Сандански, едвам изкарахме цяла седмица, не съм спала - чакаме мъжете и тръгваме за Вурвуру. Тук в темата от много четене съм избрала Зинозис, да видим дали е като на картинка, тръгвам с банския на дупето.
Параход вие къде на Халкидики сте? От вчера предполагам температурите са се вдигнали, ние изкарахме на Сандански егати студа нетипичен, миналата година по в началото на май беше 30 градуса, но сега - уви, не се качи над 24!
Но от вчера стана супер, днес и следващите 4 дни го дават на Вурвуру супер температури, да се печем и играем поне по сандали, че ми свършиха чорапите за детето.  Laughing

# 197
Не знам от кога са, но вече ги издават в КАТ. Трябва да има инфо за оси, тонаж и т.н. Честно казано мъжа ми се занимава с тези работи.
Талонът е сравнително нов, аз затова питам, но тонажът като гледам, май го нямам.
Ако нося копие от големия талон ОК ли е?
Много ли се чака в КАТ за талон от новия вид?

И друго да попитам, има ли някакво значение от коя бензиностанция ще заредя, ако ми се наложи?

# 198
Момичета,
моя приятелка е на Касандра, в Посиди, но плажът бил ужасен- каменист. Търсят пясъчен плаж в близост, за да си изкарат добре следващите дни. Имате ли предложения?

# 199
Талонът е сравнително нов, аз затова питам, но тонажът като гледам, май го нямам.
Ако нося копие от големия талон ОК ли е?
Много ли се чака в КАТ за талон от новия вид?

И друго да попитам, има ли някакво значение от коя бензиностанция ще заредя, ако ми се наложи?

Знам, че може да се движите безпроблемно със старите голям и малък талон. Но дали само с копие ще минете не знам. Също не знам дали ще признаят и заверено при нотариус копие.

Не разбирам въпроса ти за бензиностанциите.

Последна редакция: нд, 31 май 2015, 11:41 от Анонимен

# 200
  • на Мелмак
За бензиностанциите - предполагам те интересува цена - почти еднакви са , но все пак има разлика - гледаш и ако те устройва - зареждаш .
При нас започна обратното броене - 10,9 ..... Laughing
Децата се разхождат основно по бански  Laughing
Отиваме тази година до Лефкада за 10-ина дни .
Предполагам , че ще е хубаво времето .
Мислим да обиколим околните острови .
Приятни почивки на всички !

# 201
  • София
За бензиностанциите - предполагам те интересува цена - почти еднакви са , но все пак има разлика - гледаш и ако те устройва - зареждаш .

Не са много еднакви. На места разликата достига до 30-40 цента на литър. Но правило почти няма. Може би в градовете (особено в индустриалните крайградски зони) е малко по-евтин отколкото на някое отдалечено място на пътя. На островите май е с една идея по-скъп отколкото на континента. Но трябва да се гледа и сравнява.

# 202
  • на Мелмак
Да, точно - гледа и зарежда .
Не знаем къде ще ходи ....
На една и съща фирма в различни градове цената е различна .

# 203
  • София
Препоръчайте някакви видове риби, които да пробваме непременно, моля  Hug
И понеже планираме и да ловим от брега (в района на Никити), ако хванем нещо  Crazy - има ли неядивни риби  newsm78.
Обещавам да постна отзиви от първото ни гръцко море като се върнем  Blush, че до тук съм само ползвател.
Вчера писах мейл, да проверя дали ни очакват, да не се окаже, че са ни забравили  Laughing. Отговориха ми - всичко си е наред с резервацията ни  Peace.

# 204
zazu1, не само неядивни, но и отровни има. Попрочетете малко за всеки случай - http://forum.fishing-mania.com/viewtopic.php?f=32&t=15278. Като цяло риби, които не познаваме и ни изглеждат съмнителни, изобщо не пипаме.

# 205
Момичета,
моя приятелка е на Касандра, в Посиди, но плажът бил ужасен- каменист. Търсят пясъчен плаж в близост, за да си изкарат добре следващите дни. Имате ли предложения?
От страната на фара плажът е пясъчен, пеша не е далеч да се прекоси(вървят не посока селото, а в обратна). Мисля, че лесно ще се ориентират, плажът е пуст, има май някакво заведение, но мин.година май месец не работеше.

# 206
  • София
wild poppy, благодаря за линка. Направо ме замисли. Явно трябва да внимаваме и при самото ловене и задължително да питаме местните, ако хванем нещо - ако успеем да се разберем де Crazy.

# 207
zazu1, от брега обикновено се вадят безобидни рибоци, но все пак трябва да имате едно на ум ако излезе нещо необичайно. Обикновено такива риби са едни страшни или по-шаренки. Иначе и в Черно море има дракон.

# 208
Здравейте!
Интересувам се от препоръка за малко хотелче, къща за гости или апартамент под наем във Волос за една нощувка.
Ще пътуваме с ферибот за о. Скиатос рано сутринта и решихме да пристигнем предния ден и да пренощуваме във Волос- хем ще разделим пътуването на две части, хем ще удължим почивката с един ден.
Благодаря ви!  bouquet

# 209
  • София
Фран Джонсън, ще ти пиша в сряда, ако някой дотогава не сподели.

Общи условия

Активация на акаунт