СЕДМИ КЛАС - 65 тема

• 117 205
  • 1 911
  •   1
Отговори
# 1 005
  • ГОре на черешата...
Аз тръгвам след малко за вкъщи и се строявам пред лаптопа - кой какво ще яде днес, какво ще облича и има ли чисти чорапи изобщо не ме интересува Crossing Arms.

Тъй, черешите свършиха, купих само половин кило. Освен да подхващам доматите Laughing

# 1 006
  • На черешата
 Боря един чертеж, но ума ми не е в него и накрая не знам какво ще съм сътворила.  Whistling

Много ме е страх какво ще видя. И за 3-ка по мат. се настройвам. Много ми е нервно.

И аз така, БЕЛ не ме притеснява.

# 1 007
  • София
Какво трябва да направим за да получим статистиките? По какъв начин сте оказали натиск миналата година?

По телефона на РИО-тата и писма на електронната им поща. Някои звъняха и в МОН. Силно препоръчително е да се обяснява на служителите, че статистиката трябва да е през 0.10, за да има някакъв смисъл от нея. Една година я пуснаха през твърде голям интервал.

# 1 008
  • Раковски

mari_eta  --- Тъй, черешите свършиха, купих само половин кило. Освен да подхващам доматите Laughing
[/quote]  

Наред, каквото има, после краставиците! Аз подслаждам със зелени афъски.....кафе и череши...

# 1 009
66-та страница, мина и замина. Когато излязат оценките ще сме на 166-та, може би  Grinning

# 1 010
  • Раковски
66-та страница, мина и замина. Когато излязат оценките ще сме на 166-та, може би  Grinning

А не, чакаме 66 та тема Simple Smile  Hug

# 1 011
Здравейте, мили майки! Следя ви от 20 май, когато беше изпита по бел. Добре, че сте вие, че да не се чувствам толкова самотна в страховете и притесненията си.
Синът ми не е гений, не е и глупав, направихме всичко по силите си през тази година - уроци и  мнооого часове най-вече над задачите по математика, тъй като тя му е най-слабата страна. На всички пробни бяхме, резултатите вървяха все нагоре и нагоре и... бяхме много, ама много смазани от самите матури, защото не че бяха много трудни, а просто бяха различни. Доста си поплакахме, защото след толкова много труд се надявахме на по-добър резултат. Сега вече напрежението е ужасно! Побърках се, хора!

# 1 012
Разби ми сърцето със зелените афъски, на обяд ще ходя да търся около завода  Joy

# 1 013
И ние сме на концерта на хора довечера.

Я, децата да не пеят в един хор, чак сега се учудих много.

Последна редакция: чт, 04 юни 2015, 11:20 от Анонимен

# 1 014
Вече и аз съм нетърпелива.  Rolling Eyes
Детето е далеч по-спокойно.

# 1 015
  • София
Аз тръгвам след малко за вкъщи и се строявам пред лаптопа - кой какво ще яде днес, какво ще облича и има ли чисти чорапи изобщо не ме интересува Crossing Arms.

Тъй, черешите свършиха, купих само половин кило. Освен да подхващам доматите Laughing

mari_eta, успокои гузната ми съвест.... Преди малко голямата дъщеря ми писа във фейса да пита дали може ориз за обяд, ама аз я отрязах... Ще се яде каквото има, нямам време за печката. Освен, че не се чувствам добре, къде ти ще ставам от компа, ами ако излязат резултатите?!?!  Joy

# 1 016
  • sf
афъски , джанки ли са  newsm78
Аз отивам в парка с малкото дете, нямам нет на телефона, ще подишам спокойно  Mr. Green

# 1 017
  • София
Русалке, усвоявам тънкостите на гръцката кухня. А и обичам да готвя, само някой да чисти след мен.

Аз обещавам да атакувам Кастрева от утре чрез колежка на мъжа ми. Дано даде бързо статистиката. Пък ако я получа преди да я качат в сайта, ще я метна веднага в пощата.

# 1 018
  • Раковски
Разби ми сърцето със зелените афъски, на обяд ще ходя да търся около завода  Joy
 Охлювче, и аз съм в завод радвам се, че имам мама по съдба, сега се сещам че има и черници бяла и черна, може и до тях да опра..

# 1 019
  • Раковски
афъски , джанки ли са  newsm78
Аз отивам в парка с малкото дете, нямам нет на телефона, ще подишам спокойно  Mr. Green

Да джнаки са ама малко по-вкусни са на зелено!

Общи условия

Активация на акаунт