Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~127

• 25 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Гости и Злати са прави, Кахраман не знае що за стока е Дафнето...
Къймет, също...последните й грехове, особено ..че е поръчителката на убийството...
Да, не се усъмниха в нея...А, Къймет..трябваше..поне, тя си я познава..само, се противеше на онова..дето, Зия бей й каза...

# 31
Къймет, също...последните й грехове, особено ..че е поръчителката на убийството...
Да, не се усъмниха в нея...А, Къймет..трябваше..поне, тя си я познава..само, се противеше на онова..дето, Зия бей й каза...

Наложих си самозабрана да не коментирам повече  smile3505 smile3505 smile3505 smile3505Както и да е...

# 32
Единственно се питам, Елиф дали ще е разбрала..кой й е причинил..всичко,  което я сполетя...
Максут, дали й е говорил за това? newsm78

# 33
Ако не постигне да примами Кахраман, всичките й усилия и онова, дето направи е напразно....
За това и Елиф като се появи, оная ще се сбърка..отново...ще видите... hahaha hahaha hahaha hahaha

Ти сега действаш като моя мъж - когато съм си налагала да не вземам отношение по даден въпрос, той непрекъснато ме дразнеше и предизвикваше на диалог....Поддавах се. Но сега ще се опитам да замълча....

# 34
Скрит текст:

Наложих си самозабрана да не коментирам повече  smile3505 smile3505 smile3505 smile3505Както и да е...
Защо, кому е нужно..това, на когото не му се чете....има си начин да го направи...така, че..бош вер, дето казваше Руксар...аз, например не се дразня от коментарите....на никой! bowuu

# 35
  • Плевен / София
Кралева, сигурна съм, че в момента в който се появи Елиф, Дафне ще се сбръчка Joy Joy Joy защото каквито и усилия да полага в сърцето на Кахраман е Елиф.....а аз няма да коментирам 31 серия защото е много натоварваща, а току що се върнах от почивка... hahaha hahaha hahaha Ани, може да коментира не ми пречи хубаво ми е да чета, но после героя като я опрповергае ще и ги цитирам мненията да види , че е тома неверни newsm68 newsm44 newsm68

# 36
Кралева, сигурна съм, че в момента в който се появи Елиф, Дафне ще се сбръчка Joy Joy Joy защото каквито и усилея да полага в сърцето на Кахраман е Елиф.....а аз няма да коментирам 31 серия защото е много натоварваща, а току що се върнах от почивка... hahaha hahaha hahaha Ани, може да коментира не ми пречи хубаво ми е да чета, но после героя като я опрповергае ще и ги цитирам мненията да види , че е тома неверни newsm68 newsm44 newsm68
Така е, убедена съм..особено след като преди това, току-що и Кахраман ще е попарил...толкова, усилените й..двугодишни, престъпни намерения..без, дори да подозира..при това!  newsm78
Преди, дори да я види Елиф, сега..искам, тази змия да си даде сметка, че дори и "мъртва", Елиф ще стои между нея и Кахраман...правилно, се е ориентирала...и усетила...но, не успя...и ако има някаква сила или някой там горе, неможеше да убие..толкова чиста и силна..любов, като тяхната...
Реши се и не се спря, именно защото това усети и това не й даваше..мира, на тази болна от ревности...ненормална! newsm78
Аха, цитирай ни..и мене, дори...хич, тогава няма да ни дреме..нали, Мамче!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 37
  • Плевен / София
да повдигна малко духа на Мамчето....

# 38
Ако не постигне да примами Кахраман, всичките й усилия и онова, дето направи е напразно....
За това и Елиф като се появи, оная ще се сбърка..отново...ще видите... hahaha hahaha hahaha hahaha

Ти сега действаш като моя мъж - когато съм си налагала да не вземам отношение по даден въпрос, той непрекъснато ме дразнеше и предизвикваше на диалог....Поддавах се. Но сега ще се опитам да замълча....

И защо...само, питам..нали, за това сме се събрали..тук, гледаме и си споделяме..вълненията и емоциите... Thinking
Скрит текст:
Гошко, добре е правил..."лека му пръст", днес е и Задушница, Черешова..разбирам..."мир на праха му"...и косвено да е, имах някакво мнение..навремето, усещах..че е разбран човек и знае как да те подхване.. също, като мен! hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

Просто искам да има мир и спокойствие. Не мога да пиша различно от това, което чувствам. Може да разсъждавам неправилно, но аз така мисля....

Няма да се съглася с теб, че след 10 годишен брак с Дафа, Кахраман не я познава какъв манипулатор е. Та той го е изпитал 7 години на гърба си и след като срещна Елиф, разбра, че Дафа е манипулаторка...Сега забравил ли е newsm78 Много бързо  #Crazy
Няма смисъл-явно, че аз съм в грешка. Но не мога да изляза от нея...Сори....
Знам какво е да загубиш любим човек....Всеки изпада в подобно състояние. Но в паметта на човека, който вече го няма, останалия жив прави всичко само с мисълта да достави удоволствие на този който го няма...Да не се почувства липсата му.... Това е единственото удовлетворение на живия.....

# 39
  • Плевен / София

# 40
Има логика и е правилно, всичко което съм прочела по тези страници, за този сериал...
Зависи, различно е когато е различен ъгълът ..за онова, което се пише...
Едни се хващат за едни подробности, те са важни за тях..други, незабелязват именно тях, а искат в опит да оправдаят ГГ, виждат болката и незнанието му....за това, което ние зрителите..виждаме и очакване от него, реакцията..която не получаваме и го обявяваме за глупак!
Да, Кахраман е живял с Дафка, но излиза че малко я познава...
Кое от онова ..което ние видяхме у тогавашната Дафне...Кахраман, знаеше за тази Дафка..нищо..
Иначе, ние откъде ще го обиждаме..че винаги го е водила за носа...
Жената си е изпечена ..манипулаторка, мисли като майка си...че, това е да обичаш...
Дори, по-далече ..отива...каква обич, всичко е някакви нейни сметки и настроения и всеки около нея..трябва да е роб на тези неща...егоистът, друго не ..може..не е доволен, ако не постигне...на всяка цена, това си желание...тази победа на егоизъм...за нея е храната..на същността, въобще... bowuu

# 41
  • Плевен / София
Когато обичаш

Ани, трябва да гледаш "Султан" много ми е интересно какво ще кажеш за тази героиня на Нюргул newsm78

# 42
Сиси, Злати, обръщам се към вас, защото знам, че май само вие гледате Черни планини...
Тефтера на Халит, да не би да е у Гюлхаят  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 43
  • Плевен / София
Кахраман каза на Джелял, че е загубил половината от себе си....разбит е на парчета....ако не е Топрак Кахраман не би живял....не че сега живее.....по скоро вегетира....той големия бизнесмен е оставил фирмата до положение да се опише имуществото и.....а щом и Зия бей не "усети" Дефне.... ooooh!

# 44

Денят, в който е написана съдбата ми 31-2 бг.суб.

http://vbox7.com/play:be9398e121

Общи условия

Активация на акаунт