Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~127

• 25 548
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Керодиспансера

Сън ли бе , или реалност  newsm78 мечта , илюзия , измама  newsm78
Тази любов, това желание да бъдат щастливи , ги направи най-нещастните мъж и жена  Naughty преживяха всичко - от провалената и окървавена сватба , от болката на похитеното им новородено дете , до насилствената им раздяла  ooooh!
Всичко това само защото на някого не им беше удобно да признае и приеме любовта им , не можеха да приемат щастието им, и най-вече , защото Елиф не беше една от тях - покварена , егоистка, интригантка ,злобна , отмъстителна  Naughty ooooh! никой не и повярва , никой не разбра и не оцени голямото и добро, всепрощаващо, искрено и чисто сърце  Peace Това беше нейната вина и нейната грешка , че не отвръщаше на лошото с лошо, а поемаше всичко сама  Naughty

# 151
Решила съм да не чета повече коментарите на зрителите във фейса, но по навик погледнах пак...

Една дама пита "Как мога да забременея като Дафа".....
Вече ги вземат за мезе "умните" сценаристи....
Бих й отговорила, ама няма да ме разбере - мъжа ти като се напие като талпа..... Stop

# 152
  • Керодиспансера

Така изглеждаме по време на гледане на серията  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 153

Тази любов, това желание да бъдат щастливи , ги направи най-нещастните мъж и жена  Naughty преживяха всичко - от провалената и окървавена сватба , от болката на похитеното им новородено дете , до насилствената им раздяла  ooooh!
Всичко това само защото на някого не им беше удобно да признае и приеме любовта им , не можеха да приемат щастието им, и най-вече , защото Елиф не беше една от тях - покварена , егоистка, интригантка ,злобна , отмъстителна  Naughty ooooh! никой не и повярва , никой не разбра и не оцени голямото и добро, всепрощаващо, искрено и чисто сърце  Peace Това беше нейната вина и нейната грешка , че не отвръщаше на лошото с лошо, а поемаше всичко сама  Naughty

Много хубаво си го написала Ели + newsm10

Сега си спомням, когато бяха разделени и Елиф каза, не си спомням дали не го написа в дневника, че Кахраман не заслужава любовта й....
Тогава я упрекнах за тези думи. Но сега съм напълно съгласна с нея. Кахраман не заслужава чистата неподправена любов на Елиф........
И дано никога повече Елиф не се върне при Кахраман. Само да си вземе детето.....което може би ще бъде невъзможно.....

# 154

Скрит текст:
Ben Bıraktım Okulu!

Скрит текст:
"Ben Cihan'la 19 Yıl Değil, 39 Yıl Daha Evli Kalmak İstiyorum!"

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 08:18 от MAMA-AN

# 155
Добро утро  Hug
Нощес са изтрити 7 страници - всички диалози които бях сложила от мамашите.
Явно, че се счита за нарушение диалозите на руски сложени в нашата тема - според Иванчо и кафето  Naughty защото в в другата /сходната/ тема си стоят....Вече ми писна от двойни стандарти. Но това е положението - и в реала и във виртуала.  За злобата и завистта няма почивен ден - няма ден и нощ.
Най-интересното е, че са изтрити и постовете на Злати за Парченцата, които си бяха на чист български език..."Покрай сухото, гори и мокрото"....е казал народа...

Третия фрагман на Съдбата все още не е качен никъде. Ще трябва да чакаме Стар тв да го качат.

Интересно четиво за възможно  бъдещо развитие на Съдбата...Но не се знае сценаристите в каква посока ще тръгнат...

Скрит текст:
Здравствуйте! Если помните я писала что они увидятся 33 серии в Хатае в хлопковых полях. Она же сказала что бы не случилось всегда поддерживай Дефне когда у нее было угроза выкидыша. Элиф убегает от Максута и вернется в осабняк в день свадьбы, увидев все просто думает что Кахраман счастливь и вернется в Хотай к семье и там узнает про Нозли. Она не простит Юрукханом смерть сестры и Максута за то что разрушал жизнь и сын вырос без матери. Но Элиф задумает план используя Максута и его деньги.Она будет с Максутом и выкупает обанкротивший фирму Юрукханов и поднимет на ноги будет хозяйкой ко всем что у них есть оставив их не с чем на улице ... и это будет самое лучшее месть семе Якуба из голубой крови ... Дефне хотят посадить в тюрьму и она убегая от полиции попадет в аварию погибнет. Кахраман будет наблюдать и мечтать о воссоединение совместной жизни. Максута посадят в тюрьму ... Топрак будет знать что ее настоявшая мать Элиф Кахраман же все рассказывает сыну детство о Элиф про их любовь и про аварию... вот и будет как в Джейн Эре и любовь и горечь и разлука и воссоединение ...

Много моля, слагайте в скрит текст всички текстове на руски език или друг език различен от българския, защото темата е под наблюдение и ще продължават да изтриват постове.

Желая на всички хубав и приятен ден  Hug
Една стара снимка, появила се в интернет пространството

Последна редакция: вт, 02 юни 2015, 08:22 от MAMA-AN

# 156
Нерви добре си се завърнала  Hug Hug Hug Hug Hug
Сигурно си нетърпелива....къде е била сватбата...
Ето превода на инфото на руски - в спойлера

Скрит текст:
СВАДЬБА.

Отношения Бурака Сагъяшара и Хатидже Шендиль, которые начались 5 лет назад на съёмках сериала, 29 мая закончились свадьбой. На свадьбе, которая состоялась в "Four Seasons Hotel", присутствовали такие знаменитости, как Халит Эргенч, Кыванч Татлытуг, Озджан Дениз, Бергюзар Корель, Нур Феттахоглу, Пелин Карахан, Мерве Болугур и другие.
Невеста блистала в сногсшибательном платье от "Vera Wang".
Хатидже и Бурак заявили, что в связи с насыщенным графиком на данный момент они не смогут отправиться в медовый месяц.
Бурак и Хатиже: "На протяжении этих отношений вы всегда были рядом с нами. А теперь вы являетесь свидетелями нашей свадьбы и любви. Мы благодарим всех вас за то, что не оставили нас одних в такой день".

знаех си в деня на сватбата минах точно през него отвън на портите му направих една снимка

влизаха и излизаха коли ва персонала и имаше оживление та си помислих да не и е там сватбата и ето че не съм се излъгала

Нерви Боже какъв късмет си имала. Както се казва на косъм си изпуснала да видиш на живо толкова много актьори, които си гледала в сериалите...Дори да не беше видяла младоженците, достатъчно беше да видиш останалите при пристигането...Съжалявам  ooooh!

# 157
  • Русе
Добро утро!  Hug

Тази сутрин реших, че съм объркала бройката на страниците, а то...  ooooh! оказва се, че пак е имало доклад ( явно някой много се дразни от количеството постове тук и  Wink реагира по шопски ''Я не сакам на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле''  Laughing), ама каквото могат това правят  Laughing

Много хубаво си го написала Ели + newsm10

Сега си спомням, когато бяха разделени и Елиф каза, не си спомням дали не го написа в дневника, че Кахраман не заслужава любовта й....
Тогава я упрекнах за тези думи.
Но сега съм напълно съгласна с нея. Кахраман не заслужава чистата неподправена любов на Елиф........
И дано никога повече Елиф не се върне при Кахраман. Само да си вземе детето.....което може би ще бъде невъзможно.....

Ани  Hug аз не съм видяла още фрагмана, ама... то нали се знаеше, че се женят Дафа и Кахраман  newsm78 защо пак подпалихте? Това е сценария и няма да го променят заради недоволство.
А пък то си има смисъл  - ето сама казваш преди упрекваше Елиф, а сега е ред на Кахраман  Peace
Като разбрахме причините за поведението и преди и вие я разбрахте ( аз не съм я упреквала и я усещах защо действа така), а сега Кахраман - упреквате го и за неща, които той няма как да знае, но... ще дойде времето да се разкрият и тогава и него ще разберете. А и в крайна сметка това, че се жени, изобщо не означава и че ще живеят като истински съпрузи ( и това не го пиша за първи път де), а пък и като е наблизо Дафа може и по-бързо да я разкрият - няма неразкрити тайни, всичко рано или късно излиза наяве.  Peace

# 158
Добро утро!
Маме, Цвети и на всички други които ще се появят появят по-късно.  Hug Hug Hug
Явно довечера сме на сватба.  Вече не смея да помисля какво не може да стане или не искам да видя в сериала, защото май точно което не ми се гледа, това поднасят сценаристите.  #Cussing out
Защо ли е толкова доволна змията, какво си мисли че е спечелила, мъж който не я обича, семейство пред прага на фалита, да до Героя е , но той не е до нея.
До тук убийците., измамниците, лицемерите печелят, дали ще дойде момента везните да се наклонят на другата стана не смея да мисля вече.
Дано само Елиф да успее да се събере с Топрак.  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 159
Нерви добре си се завърнала  Hug Hug Hug Hug Hug
Сигурно си нетърпелива....къде е била сватбата...
Ето превода на инфото на руски - в спойлера

Скрит текст:
СВАДЬБА.

Отношения Бурака Сагъяшара и Хатидже Шендиль, которые начались 5 лет назад на съёмках сериала, 29 мая закончились свадьбой. На свадьбе, которая состоялась в "Four Seasons Hotel", присутствовали такие знаменитости, как Халит Эргенч, Кыванч Татлытуг, Озджан Дениз, Бергюзар Корель, Нур Феттахоглу, Пелин Карахан, Мерве Болугур и другие.
Невеста блистала в сногсшибательном платье от "Vera Wang".
Хатидже и Бурак заявили, что в связи с насыщенным графиком на данный момент они не смогут отправиться в медовый месяц.
Бурак и Хатиже: "На протяжении этих отношений вы всегда были рядом с нами. А теперь вы являетесь свидетелями нашей свадьбы и любви. Мы благодарим всех вас за то, что не оставили нас одних в такой день".

знаех си в деня на сватбата минах точно през него отвън на портите му направих една снимка

влизаха и излизаха коли ва персонала и имаше оживление та си помислих да не и е там сватбата и ето че не съм се излъгала

Нерви Боже какъв късмет си имала. Както се казва на косъм си изпуснала да видиш на живо толкова много актьори, които си гледала в сериалите...Дори да не беше видяла младоженците, достатъчно беше да видиш останалите при пристигането...Съжалявам  ooooh!

Ани няма как да ги видя,
на снимката се вижда горната площадка , а колите за вътре влизат по завойчето надолу , никой нямаше да ме допусне там да гледам
можех само да им видя колите на влизане, но актьорите са със затъмнени стъкла седят отзад, шофьорите ги возят , та нищо не съм изпуснала
и да спех пред хотела нямах шанс , най-много да ме окаушат Simple Smile

# 160
Относно сериала
отдавна съм го писала в графа тежки сериали като Незабравима и Сезоните
В Незабравима Еда 5 години бе далеч от детето си , но накрая всичко завърши щастливо
за жалост турците обичат да ни показват само тежката действителност , а не само рози и цветя
аз съм убедена , че Ках няма да спи с Дафа до завръщането на Ел и че ще имат щастлив финал.

# 161
Цвети
Права си....Защо ли се дразня....И изобщо защо ли си губя времето с този сериал...да ме пита човек....
Цял сезон лъжи, измами, манипулации и след това за 1-2 епизода, което разкрият разкрият, другото ще остане в забвение, ще претупат финала на две на три и готово....
Ще ми остане само поуката - бъди идиот, за да те уважават....Защото ако си човек, само ще страдаш.
Не е луд който яде зелника, а този който му го дава....Не е виновен екипа, виновна съм аз, че се поддавам да си губя времето и се оставям да ми промиват мозъка....
На всичкото отгоре се оказва, че съм малоумна, защото вярвам в някакви ценности........

Желая ти хубав ден  Hug

# 162
Наистина, както беше казала една колежка от форума, забравих коя беше, чудя се за кого е филма. "Денят, в който беше написана съдбата ми", за чия съдба се отнася- Кахраман, Елиф или Топрак. Изхождайки от промо трейлъра, говори Топрак. За него ли да се отнася тази съдба?

# 163
Добро късно утро! Hug

Поклон!!!

Ани HugЦвети HugДиде HugНерви HugГаля Hug

Още като отворих темата и гледам страниците и се сетих каква е работата! Laughing

Ани, и друг път си слагала преводи! Hug Peace

Скоро и в др.тема имаше изтрити постове!(Нея само я чета!) Peace Като запитали,отговорили ,че е за последователни постове! Peace

Приятен ден! Hug

# 164
Рейтингът! Peace

TOTAL
 1 PARAMPARCA STAR TV 20:43 23:55 6.75 18.82
2 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:44 23:22 6.46 17.79
3 KARADAYI ATV 20:41 23:38 4.48 12.32

AB
1 PARAMPARCA STAR TV 20:43 23:55 7.11 19.98
2 SURVIVOR ALL STAR TV8 20:44 23:22 6.16 17.13
3 KARADAYI ATV 20:41 23:38 5.54 15.37

20+ABC1