Но те разсъждават в друга посока.....
Някой от тях много са разочаровани от образа на Кахраман....
Пишат - сега, когато Кахраман е лично засегнат от Дафа във връзка с публикацията във вестника, реагира осторо...А къде беше Кахраман, когато майка му и Дафа тормозеха Султан и Назлъ. Защо тогава Кахраман не се застъпи за тях по същия начин......
Не са доволни от позирането с новата стара съпруга. Нали искал само да е баща на децата си. Те не са останали с такова впечатление.
Защо след като е обичал толкова много Елиф е изоставил единствения жив спомен от нея - детето им - дори и Елиф да е починала и никога повече да не се е върнела.
Аз вече го оставих на мира Кахраман. Да прави каквото иска занапред. Съдбата ли, родителите му ли, Дафа ли, неговата нерешителност ли....без значение кой но му изиграха лоша шега...
Няма значение дали Елиф е жива или не. Той прие чуждото решение да живее с една убийца, лъжкиня, интригантка, егоистка и себелюбка. Дафа казва, че много обича Кахраман - не той просто е един трофей, който тя иска да притежава. Това не е любов....Прави планове, поставила си е за цел, че тя трябва да е с Кахраман, за да задоволи собственото си его....Аз не виждам любов от нейна страна.....Думите й са празни без съдържание......Това му е достатъчно като наказание, че отново е женен за Дафа.........
Мен сега ме вълнува Елиф - много ще ме разочарова, ако се омъжи за Максут....
Утре здраве и живот ще пиша защо....
Нека сценаристите си блъскат главите как да оправят кашата ,която забъркаха и да върнат доверието в героите си
а ние да им гледаме сеира отстрани

някой сеща ли се изобщо? Те растат свикват в една среда, може и да видят някои неща, а в крайна сметка и бъдещето им ще е различно. Вярно малки са, но...