Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~ Нови и стари проекти~127

• 25 551
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Погладнах мамашите какво са писали след фрагмана и снимките...Исках да видя според тях Кахраман видял ли е Елиф.....
Но те разсъждават в друга посока.....
Някой от тях много са разочаровани от образа на Кахраман....
Пишат - сега, когато Кахраман е лично засегнат от Дафа във връзка с публикацията във вестника, реагира осторо...А къде беше Кахраман, когато майка му и Дафа тормозеха Султан и Назлъ. Защо тогава Кахраман не се застъпи за тях по същия начин......
Не са доволни от позирането с новата стара съпруга. Нали искал само да е баща на децата си. Те не са останали с такова впечатление.
Защо след като е обичал толкова много Елиф е изоставил единствения жив  спомен  от нея - детето им - дори и Елиф да е починала и никога повече да не се е върнела.  

Аз вече го оставих на мира Кахраман. Да прави каквото иска занапред. Съдбата ли, родителите му ли, Дафа ли, неговата нерешителност ли....без значение кой но му изиграха лоша шега...
Няма значение дали Елиф е жива или не. Той прие чуждото решение да живее с една убийца, лъжкиня, интригантка, егоистка и себелюбка. Дафа казва, че много обича Кахраман - не той просто е един трофей, който тя иска да притежава. Това не е любов....Прави планове, поставила си е за цел, че тя трябва да е с Кахраман, за да задоволи собственото си его....Аз не виждам любов от нейна страна.....Думите й са празни без съдържание......Това му е достатъчно като наказание, че отново е женен за Дафа.........
Мен сега ме вълнува Елиф - много ще ме разочарова, ако се омъжи за Максут....
Утре здраве и живот ще пиша защо....

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 01:42 от MAMA-AN

# 661
Ани много от рускините също защитават Максут ….  Shocked

# 662
Тио да знам - те го харесват като мъж...
Но аз не мога да защитавам Максут. Той е същия манипулатор като Дафа...
Ако Елиф се омъжи за Максут - ще бъде най-голямата глупост.
Все едно и също Елиф ще се омъжи за палача си, който я държа в затвор 2 години и който беше причината тя да не бъде с детето си и съпруга си.
Защо казвам манипулатор - защото Максут много добре е знаел, че Кахраман се е оженил за Дафа и заведе Елиф за да види щастливото семейство. Точно това е очаквал - че Елиф ще се разочарова и ще му падне в лапите....Преди това я държеше в затвор, след като видя реакцията на Елиф я пусна на свобода - защото Елиф беше сама във фрагмана.
Ако Елиф иска да бъде с детето си, не трябва да допуска такава грешка. Омъжена ли е за Максут, никой няма да й даде детето. защото през тези 2 години за това дете се е грижил някой, Кахраман се е поболял - станал отшелник, а ще излезе, че Елиф си е живяла живота през това време с Максут и сега й е кефнало и си иска детето. По никакъв начин Елиф не може да докаже какво е преживяла, защото лечението и всичко беше в къщата на Максут или под чуждо име.....Зейнеп....
Дори Максут да открадне детето, то ще се знае, че е той и, че детето е при Елиф....интерпол, минтерпол...ще намерят детето и Елиф завинаги ще се сбогува с него.....А на всичкото отгоре ще бъде обвинена във всичките грехове на света...дори  ще отиде в затвора.....
И още нещо - значи наистина Елиф преследва пари и богатство, защото се е омъжила за човека, който е изкупил имуществото на фалиралата фамилия.....
Така, че ако Елиф по собствено желание, по съвет на майка си, или с цел да отмъсти на Кахраман, че е предал любовта им се омъжи за Максут - образа й тотално ще се срине - няма да олекне, а ще се сгромоляса.......
Дано сценаристите не ни накарат да се разочароваме от двамата главни герои......Защото тогава всичко остава безпредметно....За каква любов ще говорим..........

до утре по някое време  Hug

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 02:53 от MAMA-AN

# 663
  • Керодиспансера
Добро утро , момичета Hug Hug Hug

Усмихнете се , денят е прекрасен  Peace Нека сценаристите си блъскат главите как да оправят кашата ,която забъркаха и да върнат доверието в героите си  Naughty   а ние да им гледаме сеира отстрани  Mr. Green

# 664
Добро утро
Този път Елиф развали съня ми...лягах, ставах, писах...
Максут спаси Елиф, но превърна живота й в ад 2 години и сега се възползва от състоянието й, за да получи това, което е искал още от дете....За него Елиф също е трофей, който иска да притежава. Не вярвам на хора, които говорят за любов, но на практика не знаят какво е тя......
Нямам време да пиша, че искам докато е още хладно да отида на гробища да полея цветята....
Ще се радвам да прочета и вашето мнение по въпроса......
Желая ви прекрасен слънчев ден с много усмивки и късмет

Елиф сваля гривната от Кахраман, когато вижда публикацията във вестника...И тази бяла рокля ме притеснява.....

Ели  Hug хубав ден

# 665
  • Русе
Добро утро!  Hug

Ели, Aни  Hug

Нека днес всеки открие своето чудо!  Peace

Тези дни пак успявам само да чета, а и не ми се пише твърде, защото тези типично сериални неща, които се случват в Съдбата хем ги разбирам, хем много ме дразнят - клишета от всякъде, нищо ново не ни показват  ooooh!
Имах повече надежди за този сериал, защото тематиката му беше нова и различна, ама... така се закопаха в блатото с тези познати прийоми и драми, че... няма и какво да коментирам. Явно ще гледаме как от една страна вещиците в Юрукханови плетат интриги, а от друга Елиф ще отмъщава, докато в някой момент всеки от двамата и Елиф, и Кахраман не се усетят какви са нещата и да се оправят помежду си. А за децата...  newsm78 някой сеща ли се изобщо? Те растат свикват в една среда, може и да видят някои неща, а в крайна сметка и бъдещето им ще е различно. Вярно малки са, но...

И още нещо се сетих - как аджеба Елиф ще се омъжи за Максуд? С нейното име ли  newsm78 - ако е обявена за мъртва, как ще стане? А ако е все още жива, според закона, то...  newsm78 е омъжена? А и Кахраман е женен все още, пък  ooooh! вече има друг брак?  newsm78 Много е объркано и нереално всичко това.  Thinking

# 666
Добро утро! Hug wavey Hug

Ели HugАни HugЦвети Hug

Снощи и аз си мислех за Елиф след фрагмана!Как ще си вземе детето и да се бори за него като е сама с майка си? newsm78 Тя се води изчезнала и мъртва.Няма документи,работа и средства!2г. се съпротивляваше на Максут,но накрая като видя с очите си Кахраман,Дафа и децата щастливи ще се предаде пред молбите за брак с Максут!Той и Дафа постигнаха своето! Peace Нито Кахраман знае какво е преживяла Елиф за 2г.,нито тя знае за него! Peace Какви ли пак ще ги къдрят СЦ? Laughing

Вчера Джевдет Мерджан е имал рожден ден!Да е здрав,щастлив и много успешни проекти! baloni

Скрит текст:

Приятна събота на всички! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

# 667
Така, че ако Елиф по собствено желание, по съвет на майка си, или с цел да отмъсти на Кахраман, че е предал любовта им се омъжи за Максут - образа й тотално ще се срине - няма да олекне, а ще се сгромоляса.......
Дано сценаристите не ни накарат да се разочароваме от двамата главни герои......Защото тогава всичко остава безпредметно....За каква любов ще говорим..........
- написано от Ани

Добро утро, момичета! Хубава юнска сутрин е при нас - слънчева и още прохладна!
Мисля си, че ако сц се придържат към вида на сериалите в този период/ имам предвид статията на Галя/, ще развалят образа на Елиф за сметка на Дафка. Нали тя е лошата, която развали семейството на човека, трябва да я очернят.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 668
Кралице HugДеси Hug wavey wavey

Има превод на 2-ра част на Съдбата на бълг.ез.!Благодаря на екипа! smile3525 smile3525

Денят, в който е написана съдбата ми 32-2 бг.суб.

http://vbox7.com/play:3ecbf0c18c

# 669
Това със семейното им положение, наистина ..навярно ще е предмет на изясняване...щото, нали ...някак, вижте как се питаме и ние зрителите...след фрагмана...невъзможно е, без да ни просветлят в това отношение!
Незнам как ще излезе, че и Елиф е лошата....ама като Дафа, престъпница..още не е станала...и не вярвам да стане!
В онова желание, първоначалното  на змията...да поиска дете, в името на любовта си към мъжа, дето се
опитваше да ни убеди...или усилията й, че единственото което не може да постигне е да роди един наследник на Йоруканови....та, успя....с хиляди опити и престъпления...включително и към този си мъж....открадна, за да го има..този, техен наследник..осигурявайки си, мястото си до ...любимият мъж!

# 670
Привет момичета  wavey Хубав и приятен почивен ден на всички, които са писали след мен.
Уморена съм - при нас стана много горещо....и в момента нямам муза да пиша...а пък и трябва да довърша новата тема....докато си почивам....
Мисля си само, дано за Елиф утрото е по-мъдро - слънцето като изгрее да й даде разумен съвет....

Зад кадър...ще има снимки в стаите на Кахраман - но какви ща бъдат сцените ще видим....
Интересно къде спи Кахраман, защото Дафа в спалнята....Може би на стъпалата....

# 671
# 672
# 673
# 674

Общи условия

Активация на акаунт