Пазаруване от Amazon - тема №44

• 80 666
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia

...Мисълта ми е, ако избирате електроуреди проверявайте политиката на фирмата - Филипс имат 2 години международна гаранция, ремонтират тук уреди купени от всякъде.

Не винаги ... назад в темата е писано.

# 481

...Мисълта ми е, ако избирате електроуреди проверявайте политиката на фирмата - Филипс имат 2 години международна гаранция, ремонтират тук уреди купени от всякъде.

Не винаги ... назад в темата е писано.
И аз съм писала назад в темите, но ето отново.
Тук ми ремонтираха кухненския робот, купен от немския амазон и уреда за готвене на пара, закупен от Английския амазон, втория даже не беше продавач Амазон.
Отказаха ми ремонт на малък електроуред /уред за топлене на бебешка храна/, защото политиката на Филипс е уреди под определена стойност да се заменят с нови от търговеца. Амазон го смениха с нов, макар че първо се опитаха да ми пробутат това с 6-те месеца, а беше минала малко повече от година. Наложи се да им напомня, че Англия е част от ЕС и според европейската директива търговската гаранция е 2 години. На следващия ден уреда вече пътуваше към мен   Flutter

# 482
Момичета, има -70 % намаление на обувки, чанти... Вчера пуснах по един чифт за двете чавенца - тези за малкото и тези за каката

# 483
И аз днес с получени тенджери. Благодарности на Розова маслинка и от мен!:)

А ако сестра ти се откаже от тенджерите, веднага ги взимам, да ме имаш предвид. Mr. Green
Ще те имам предвид,но няма да се откаже тя Simple Smile
Еми яд ме е за ножовете,ама другия път. Тях май по-често ги намалят. сещам се и миналата година се пазаруваха..

# 484
  • София
Ако някой се откаже от тенджерите-няма значение с кои дръжки... моля да ми пише- с удоволствие ще ги взема -имам нужда точно от такъв голям комплект (изпуснала съм ги, когато сте ги коментирали)    bouquet Hug  bouquet

# 485
Аз пък бях в темата, когато дадоха линка и пак не поръчах. После си викам "те няма да им
 ги пратят, добре че не си взех и аз", пък то се оказа, че сега съжалявам...
Не че имам голяма нужда, не съм по готвенето, но пак щях да им намеря място  Peace

# 486
Ако някой се откаже от тенджерите-няма значение с кои дръжки... моля да ми пише- с удоволствие ще ги взема -имам нужда точно от такъв голям комплект (изпуснала съм ги, когато сте ги коментирали)    bouquet Hug  bouquet
И аз се нареждам, ако някой има излишни.  Hug

# 487
А аз не ги платих и сега малко ме е яд, защото постоянно готвя. Но мъжът ми е виновен, защото прочетохме, че били дебели 0,6мм и той отсече "не струват, много са тънки" и аз го послушах.... Така ли е, много ли са тънки?

# 488
Аз пък се нареждам някоя добра душа да ми обясни как да ползвам тенджерата под налягане, че много ме е страх и не знам дали съм превела правилно Simple Smile

# 489
Наскоро по ВИП-овете  имаше едни много интересни фототапети. Ако някой се сеща за какво става въпрос и пази линка на акцията - моля да ми го пусне!

# 490
Някой има ли опит с връщане на техника към Amazon.de. Изпратиха ми етикети с които трябваше да изпратя артикула безплатно, но в пощата не ги приемат и показват техни стандарти за такива етикети за безплатно връщане. Какъв може да е проблема ?

# 491
И аз днес си получих тенджерките http://www.amazon.de/BergHOFF-2801826-Topfset-12-St%C3%BCck/dp/B … amp;tag=bgma0c-21 с огромни благодарности към Розова маслинка за линка, сега голяма чета ще яде от качествени съдове.
И аз се включвам към желание да закупя ножове Embarassed
Искам да попитам получилите тенджерките....литрите на съдовете посочени в офертата отговарят ли си на това което получихте? При мен не, имах показана тенджера с литраж 6,7 а реално е 5,5 ooooh! а аз ги поръчах защото ми трябват големи съдове #Cussing out сега какво да правя....да предявявам ли претенции?

# 492
  • Sofia
Момичета, има -70 % намаление на обувки, чанти... Вчера пуснах по един чифт за двете чавенца - тези за малкото и тези за каката

Във френския амазон има и код за допълнителни 10% на вече намалените неща.

# 493

Във френския амазон има и код за допълнителни 10% на вече намалените неща.

Може ли кода Praynig

# 494
  • Sofia
10MODEMODE - вчера излизаше в самия сайт, сега не го виждам, дано е активен още.

Общи условия

Активация на акаунт