2-ро СОУ първи клас

• 21 631
  • 139
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Само да вметна, че не беше точно така, нито е имало някакви уговорки. Всъщност приетите деца, при записването с вече оригиналните документи, мен лично ме питаха и други познати майки, имам ли предпочитания за учител. Аз не очаквах да ме питат, и казах две имена, в крайна сметка сме при една от казаните госпожи, не е нещо тайно, просто ако имаш предпочитания и няма огромен наплив само за една, се съобразяват с предпочитането предполагам.

# 31
  • София
А имаше ли миналата година паралелки с иновативно ел. обучение? Какво ви е мнението?

# 32
  • София, Манастирски ливади
Благодаря за отговорите, момичета  bouquet

Ел.обучението е за първи път тази година.

# 33
Някой има ли идея кои учители ще поемат 1-ви клас и ако може да сподели малко повече информация за тях . Предварително благодаря.

# 34
  • София
Някой има ли идея кои учители ще поемат 1-ви клас и ако може да сподели малко повече информация за тях . Предварително благодаря.

Николаева, Никова, Георгиева, Делева, Вълчева, Митова... МИсля, че тези изписват 4ти клас сега....
Каква информация е нужна? Моето дете е в 4ти....

# 35
Благодаря ти Спокойна. Твоето дете при кой от тези учители е ? Доволни ли сте от обучението като цяло за тези 4 год .?  Какво е отношението учител- ученик ?  Както и всякаква друга информация, свързана с учебния процес ще ми бъде полезна .

# 36
  • на плажа
Митова не. Тя е класна на първолаците от випуск 2015/2016.

# 37
След като се запишем в електронната платформа за кандидатстване, за подпис лично от родител кога се ходи според вас - на датите обявени май месец за прием на пълен комплект документи или преди това?

# 38
На датите обявени през месец Май.

# 39
На датите обявени през месец Май.
Благодаря Simple Smile

# 40
  • София/Варна
Хм, на щерката тържеството по случай завършването е на 30.05 вечерта и вероятно тогава ще им се връчва и комплекта документи от градината. Виждам обаче, че това е и последната дата за подаване на пълен комплект документи във 2-ро СОУ. Явно ще трябва да преговаряме с директорката на детската.

# 41
Удостоверението за завършена предучилищна група ви трябва, чак при записване, ако детето е прието. При подаване на документите за кандидатсване от градината ви трябва единствено бележка за английски език, ако детето е посещавало.

# 42
  • София/Варна
Да, удостоверението за английски ще трябва да поискам по-рано. Занятията по езика продължават до края на май и затова си мисля, че чак тогава ще се раздадат и удостоверенията.

# 43
Здравейте,
бяхте ли днес на отворените врати в училището?
Аз лично ходих. Като цяло впечатлението ми е добро, бяха се постарали. Важното бе, че учителките, които ще поемат 1ви клас бяха там и се представиха. Ще се радвам ако някой сподели мнение за тях. А те са - Ани Георгиева, Трендафилова, Румяна Никова, Детелина Делева и Юлия Николаева.

# 44
Привет! И аз бях днес, добро представяне, като цяло ми харесаха учителките, някои от тях не говориха обаче. И аз ще се радвам на информация за тях. И да си пожелаем да ни приемат  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт