WIZZ AIR - 18

• 71 568
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
Супер! Страшно ти благодаря!  bouquet
Спаси децата от гладна смърт Party

# 271

Купете си ги с една фамилия.
След това вариантите според мен са два:
- обаждате се по телефона(можете да пишете и мейл, в който да приложите документа за брак) - зависи с колко време разполагате.
- изваждате си документ за идентичност на имената от общината(служба ГРАО) по адресната ви регистрация.
Ако искате най-точна информация как да постъпите предварително, то се обадете по телефона предварително.

Много моля, когато мине пътуването да споделите как решихте проблема за да бъдете полезна и на други след вас!
[/quote]

Добро утро, @Мимии! Simple Smile Според мен логиката противоречи да закупя билетите с една фамилия. Ами, те първо немците няма да ме пуснат да летя от Немско, след като по лична карта съм с българска фамилия, а на билета стои немска фамилия. В същото време, те не могат да ми издадат Удостоверение за идентичност на едно и също физическо лице- вече съм питала. Като се замисля, се оказва, че моята "затворена врата" е не амиокомпанията, а служителите на двете летища. Затова не виждам смисъл на телефонен разговор, ще взема да прескоча направо до летището и да си ги питам. Благодаря много за всички ценни съвети, които винаги компетентно отправяш!!!

П.П. Разбира се, че споделя изхода от моята одисея!!! /като приключи всичко.../ Grinning

# 272
...
Добро утро, @Мимии! Simple Smile Според мен логиката противоречи да закупя билетите с една фамилия. Ами, те първо немците няма да ме пуснат да летя от Немско, след като по лична карта съм с българска фамилия, а на билета стои немска фамилия. В същото време, те не могат да ми издадат Удостоверение за идентичност на едно и също физическо лице- вече съм питала. Като се замисля, се оказва, че моята "затворена врата" е не амиокомпанията, а служителите на двете летища. Затова не виждам смисъл на телефонен разговор, ще взема да прескоча направо до летището и да си ги питам. Благодаря много за всички ценни съвети, които винаги компетентно отправяш!!!

П.П. Разбира се, че споделя изхода от моята одисея!!! /като приключи всичко.../ Grinning
veilet, като писах с една фамилия имах предвид старата фамилия!
Можете да питате и на летището, но според мен, телефона или писане на мейл до WIZZ ще свършат по-добра работа.

# 273
  • Milano
Kакво пречи да се купят еднопосочни билети с различна фамилия?

На отиване Иванова, на връщане Щрунц примерно.

Доколкото си спомням номер на ЛК или паспорт се въвеждат при чекиране, което е по-скоро за идентифициране на пътника.
Аз съм пътувала с въведени данни от една ЛК, а съм пътувала с друга.

За храната....продават и в самолета сандвичи и на летищата, няма опастност някой да умре от глад.

# 274
Защо си измисляте проблеми не мога да разбера. Какво пречи да купиш билет в едната посока с едното име, в другата с другото?
Освен всичко останало, може да купиш билетите със старата фамилия и да носиш удостоверението за брак, където пише че името се променя от А на Б. Сума хора го правят по цял свят.
А ако не си се сетила, не е толкова важно как точно се казваш, а какъв документ имаш. Т.е. ако ти остане стар паспорт или лична карта, никой няма да знае, че името вече е друго.

# 275
Благодаря сърдечно на всички Вас, които ме напътствахте в моята глабоблъсканица. Ето и развоя на събитията. Връщам се от летището, където направо закупих билетите от агенция. Не ги бухнах сама у дома, защото онлайн трябваше да платя Дортмунд- София 171 евро, а така- 151 евро. Откъде идва разминаването, нямам и на идея. А, уж онлайн били по-евтини билетите или аз погрешно съм разбрала?! Както и да е, билетите купих еднопосочни. На отиване съм с българска фамилия, а на връщане вече с немска по бъдещия актуален паспорт. Само по-ниската предложена цена от агенцията пред тази в нета си остава загадка за мен. Поздрави!!! Simple Smile

# 276
Ти директния сайт на Уиз ли ползваш?

# 277
Имам резервация за полет от моя профил за мен и още трима човека. Знаете ли дали и как мога да закупя priority boarding само за един от пътниците?

# 278
Имам резервация за полет от моя профил за мен и още трима човека. Знаете ли дали и как мога да закупя priority boarding само за един от пътниците?

Защо ти е приорити след като вече всеки си има място?

# 279
  • Варна, Пловдив
Момичета и момчета, не помня дали съм писала тук, но искам да Ви благодаря за всички съвети и напътствия, които прочетох тук. За първи път ще летя със самолет и естествено имах и все още имам безумни въпроси, но чрез конкретната тема доста неща ми се изясниха. Надявам се, че всичко ще бъде наред, пътуваме в петък и уж всичко съм приготвила както трябва, но  дано няма изненади. Пожелавам Ви приятни емоции при всяко ваше пътуване. Благодаря!  bouquet

# 280
  • в града на вечния купон
в самолета  също предлагат храна и не е бог знае колко скъпа,а и моята  щерка винаги иска нещо от менюто  и аз вече  не  нося храна.
Има  и  промоции  силно казано,но  ако поръчаш 2 неща ,  получаваш 3 то безплатно.

# 281
Ти директния сайт на Уиз ли ползваш?

Тъй вярно- директния!

# 282
Здравейте, мацки Hug
И аз с въпрос: Пътуваме след три седмици София-Рим. За децата ще е първо пътуване и за да не ми скроят някой номер  Sick Sick мисля да не им давам да ядат преди полета. Като ги познавам, мисля, че още няма да сме излезли от Чампино и ще ореват света, че умират от глад. Та, идеята ми е да взема от тук сандвичи и да им ги дам като кацнем. Само с МСБ сме и съответно ще трябва да минат през скенера. Дали ще ни направят проблем? Не са малки децата, за да се обяснявам, че ядат на всеки три часа (ако щете вярвайте, ама тия двуметровите ядат по-често  Naughty)...

За всякакви храни по отношение на сигурността нямате никакъв проблем , но ХРАНИ , което е различно от каши, кремове, кисели млека , сокове и други течности ! Peace

# 283
в самолета  също предлагат храна и не е бог знае колко скъпа,а и моята  щерка винаги иска нещо от менюто  и аз вече  не  нося храна.
Има  и  промоции  силно казано,но  ако поръчаш 2 неща ,  получаваш 3 то безплатно.
Точно при първото ни пътуване с детето, стюардесата любезно обясни, че по някакви си причини са останали само чипсове, сникърси и други подобни глупости, много различни от сандвичи обаче. Добре, че имах нещо в раницата си. Всъщност, нося винаги.

# 284
  • ... рееща се.
Момичета, посоченият номер за контакт в темата с български оператор ли е? Предстои ми да им се обяснявам за един резервиран билет и се притеснявам да не оплескам нещо Grinning

Edit: оправих се. Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 09:35 от n.y.x

Общи условия

Активация на акаунт