WIZZ AIR - 18

• 71 550
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
мерси много , но съм леко объркан Simple Smile направих резервацията и на емайла ми пратиха код за потвърждение. В сайта като го напиша + фамилията ми и после какво да правя ?
Текущо състояние:
Потвърден
Изчакване на регистрация

каква е тази регистрация , как да се чекирам ? за индианци е , но нещо се оплетох.

# 331
Можеш да си видиш резервациите от Моите резервации - https://wizzair.com/bg-BG/BookingList
В менюто myWizz имаш ЧЕК-ИН , натискаш там и попълваш номера за потвърждение и фамилия, сайтът ще те пренасочи към страницата за чек ин. Попълваш информацията и разпечатваш бордната карта.

# 332
  • Бургас
Как върви с определени предварително места, по-малка блъсканица ли е?

И от любопитство...на някой, незакупил място и определено му автоматично от системата, случвало ли се е да му го променят, защото някой друг впоследствие го е закупил?

Относно местата....
При закупуването на билетите и симулиране на чекиране , ми бяха дадени места на 21 ред на отиване 22 ред на връщане. Когато влязох преди полета да се чекирам наистина , местата ми бяха на 2 ред - до прозореца и в средата. На връщане - 7ред, но разделени - единия от едната страна ,другия от другата. Тъй като се чекирам в последния момент долу-горе, явно каквото е останало.
  Иначе ,не е голяма блъсканица - нормално, половината отпред, половината отзад.

# 333
  • Бургас
Кога се о4аква да има намаление? Май отдавна не съм виждала....пък дебна билетите за септември...

# 334
При чекин забелязах,че съм отбелязала друг тип долументи, как мога да поправя и ще бъде ли проблем на Лутън?

# 335
винаги така излиза
нали си с лична карта?

# 336
Здравейте. Някой да е пътувал от Скопие? Видях, че имат дестинации, които ме интересуват. Ако някои е писал и може да ми даде линк ще съм много благодарна. Simple Smile

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 13:18 от something new

# 337
  • Пловдив
Въпроса ми не е много за тук,но незнам къде да попитам. Някой би ли ми казал кой е най- евтиният паркинг около летището?.Ще пътуваме от Пловдив и не искаме да ангажираме някой да ни кара и да ни взима,особено като се пребираме е нощен полет. Става въпрос за 14 дни.
Мисля, че този: Parkvia
Сега влизам,  може би вече не ти трябва но да споделя за паркинг -най -евтин мисля че е на хотел АТМ до летището. Струва 20 лв. за целия период открит и 40 лв. закрит, с трансфер до летището. Хотела е на около два три километра от него. Срещу 5 лв. общо те и вземат от летището на връщане.

# 338
Аз съм много доволна от закрития паркинг на АТМ Peace

# 339
някой да се похвали с новите дестинации ?   Laughing

# 340
  • Бургас
Аз Grinning с първият полет София - Неапол за 1ч30мин. Имаше и безплатна вода за всеки пътник. И притесненията ми за местата не се оправдаха. 17 ред бива.

# 341
Аз Grinning с първият полет София - Неапол за 1ч30мин. Имаше и безплатна вода за всеки пътник. И притесненията ми за местата не се оправдаха. 17 ред бива.

супер
с какво се стига до града и къде спира автобуса/влака?

# 342
  • Бургас
 Нямам идея. Ние бяхме с кола.  Вероятно на сайта на летището са указани начините на достъп. Ето тук има карта http://www.aeroportodinapoli.it/documents/10186/39575/mappa+fore … 2?t=1419677601000

# 343
Я кажете, ако съм с чанта cross over, от този тип:

дали ще мога да нося и примерно раница като безплатен ръчен багаж?
Предполагам по-скоро не, но може да имате наблюдения за обратното.

# 344
МОЖЕ ЛИ ДА НОСЯ ДАМСКА ЧАНТИЧКА ИЛИ ЧАНТАТА С ЛАПТОПА СИ ОСВЕН МОЯ РЪЧЕН БАГАЖ?

Можете да носите или един малък, или един голям салонен багаж.

Пътниците с качване на борда с предимство могат да носят 1 допълнителен личен багаж в допълнение към малката или голяма кабинна чанта.

Допълнителният личен багаж може да бъде ръчна чанта, чанта за лаптоп или чанта за фотоапарат, но не бива да надвишава размерите 40 x 30 x 18 см.

Ако пътник с качване на борда с предимство носи 2 ръчни багажа, като и двата надхвърлят максималния размер за допълнителния личен багаж, пътникът трябва да чекира една от чантите срещу съответната такса.

Разрешено е да се носят безплатно в салона стоки, закупени на летището след проверката по безопасността!

Общи условия

Активация на акаунт