„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 743
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
Иии не ви хващам хумора. Каква бутилка  newsm78

Права Целувка между Джансу и Джем. Joy

Сезонче, аз съм много асоциативна и всичко което говоря си го представям.
Тия двамата- Джансу и Джем, в изправено положение, си ги представям да се награбват и целуват, като са си разменили ролите- тя - за мъж, той - за жена, иначе не мога да си ги представя, след като Джем й стига до рамото!

# 286
Мехмет е бил със Селин до края на 2012. След това за кратко с Пънар. След нея е Тугче.

С Пънар в Бодрум
adult photo sharing

image upload free

# 287
Димана, и аз ти завиждам. Има нещо магнетично за мен в Кападокия. Представям си живота някак ленив, спокоен, горещ, от друга епоха. Разходка сред каменни зидове. Скали и небе. Хамам и после кафе в сенчесто кафене. Чакаме снимки.

Ваня, големи са сладури.

Има един сайт на английски, който се казва Кой с кого ходи? и там има справка за връзките на известни актьори. Та според този сайт, Джансуто е ходила с Неджат Ишлер и още двама. След това идва Джем, а след него един икономист. Джем не е гадже №1.
http://dating.famousfix.com/tpx_47205/cansu-dere/dating

А това знаят за нашето момче - http://dating.famousfix.com/tpx_321803/mehmet-akif-alakurt/dating-history

Значи да разбираме, че на Мехмет - неговите ТРИ влюбвания в живота му, както той сам е казал,
са тези три дами??!!
Четвъртата го чака в Булгаристан!!! newsm53 newsm53 newsm53 newsm53

# 288
  • Разград
В този сайт Алакурт го пишат  зодия  Рак . Те са много романтични.
И неговите приятелки много хубави. А на Джансу хич не ми харесват любовите и. Едни смотльовци.
Там пише и 2 години с  Селин, а той не е ли бил 4 години  2010- 2014?!

Adanali започва есента на 2008, не се знае кога точно са се загажили, но от януари 2013 не са заедно.
Инфото им не е точно.

Ванче Hug...много са хубавки...малки ,сладки пухкавелки...каква порода са... newsm78...и аз навремето имах една душичка ...цели 15 години се гледахме...но ,така и не се реших да я заплодя... Naughty Whistling,за което много съжалявам... Sad

Кокершпаньолчета са. Ако мен някои ме беше питал и аз нямаше да я ............ . Поставена бях пред свършен факт разбрах някъде месец след това. Децата тайно го направиха от мен.
Сега имам 4 момченца и 4 момиченца.

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 19:45 от vania_e

# 289
Попаднах на една статия с двамата главни актьори в Ако бях облак. Разказват за Мардин. Статията е много приятна за четене. Тя има няколко части, но тази засяга любимо за нас място в момента. За който има интерес, ето линк -
Ако този сайт за връзките на известните приема външни информатори, някои от вас са страшно подходящи за тази работа. Като Джули например. За пръв път чувам за Пънар. И Ваня може да им помогне да си оправят датите.

Последна редакция: сб, 06 юни 2015, 19:36 от Дданни

# 290
Мехмет е бил със Селин до края на 2012. След това за кратко с Пънар. След нея е Тугче.

С Пънар в Бодрум
adult photo sharing

image upload free

Джулай, покажи малко снимки на Пънар. Не си я спомням, на снимката горе, изглежда прилично!

# 291
Пънар като име май за първи път го чувам. Иначе снимката съм я виждала.

Хелен, Бутилката  с мляко ли е ?!

# 292
Да наистина коя е Пънар? ShockedЗа Джем и Джансу пише,че са заедно 6 години и там инфото не е вярно

# 293
Пънар като име май за първи път го чувам. Иначе снимката съм я виждала.

Хелен, Бутилката  с мляко ли е ?!

Joy Joy Joy Joy
да, да... и малко вълшебна течност вътре,  за отпускане на душата и отдаване на тялото...

/нещо като твоя сън със сервитьора/ Joy Joy Joy Joy Joy

# 294
Хелен, разсеяна си.
Съня беше с Агата
А сервитьора го срещнах в ресторанта, докато празнувах рождения си ден.
Беше вълшебна и вълнуваща вечер. Ще я запомня! Grinning

# 295
  • Разград
Да наистина коя е Пънар? ShockedЗа Джем и Джансу пише,че са заедно 6 години и там инфото не е вярно

Пънар беше за кратко. Снимки с нея съм виждала освен тия които бяха в началото на Фатих в Бодрум, малко преди да почне Фатих ги бяха снимали на улицата като вървят един след друг на разстояние. Никакво инфо нямам за нея друго.

# 296
Хелен, разсеяна си.
Съня беше с Агата
А сервитьора го срещнах в ресторанта, докато празнувах рождения си ден.
Беше вълшебна и вълнуваща вечер. Ще я запомня! Grinning

Ааа, ами изчела съм дотук 90 страници и в главата ми е каша...аз помислих,
че в съня си си видяла Агата дегизиран като сервитьор...
Скрит текст:
и сте започнали да играете на Мастер шеф Joy Joy Joy...ти въртиш черпака, той гледа и се кефи

# 297
  • Разград

# 298
Здравейте момичета   love001
Дур бе джанъм, дур бе. Който беше на село сега не може да ви стигне  newsm78 newsm78 newsm78.

Ваня твоя доксовски файл не мога да го отворя , дава ми несъществуващ фай.

И като говорим за турски филми искам да попитам за един филм ако някой има спомен за такива сцени разбира се. С моя мъж преди години го гледахме на турски канал ама нали нищо не разбираме ...... newsm78 newsm78 newsm78.

Той я отвлече , занесе я в неговата къща но тя не го искаше и цяла нощ стоя отвън и я ядоха комарите. После той се принуди да я върне обратно и тя си продължи живота но после сама се върна при този мъж. Помня че ми беше много интересно  newsm78 newsm78  bouquet.

# 299
В този сайт Алакурт го пишат  зодия  Рак . Те са много романтични.
И неговите приятелки много хубави. А на Джансу хич не ми харесват любовите и. Едни смотльовци.
Там пише и 2 години с  Селин, а той не е ли бил 4 години  2010- 2014?!

Adanali започва есента на 2008, не се знае кога точно са се загажили, но от януари 2013 не са заедно.
Инфото им не е точно.

Ванче Hug...много са хубавки...малки ,сладки пухкавелки...каква порода са... newsm78...и аз навремето имах една душичка ...цели 15 години се гледахме...но ,така и не се реших да я заплодя... Naughty Whistling,за което много съжалявам... Sad

Кокершпаньолчета са. Ако мен някои ме беше питал и аз нямаше да я ............ . Поставена бях пред свършен факт разбрах някъде месец след това. Децата тайно го направиха от мен.
Сега имам 4 момченца и 4 момиченца.

Скрит текст:

Хубавелчета Grinning

Общи условия

Активация на акаунт