„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 726
  • 750
  •   1
Отговори
# 360
Добро утро момичета

едно кафенце за разсънване а закуската ще я сервират по късно

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 07:33 от zorcia

# 361
  • near Sofia, Bulgaria

Добро утро! Ето я и закуската, ако има вече гладни! Хубав ден!  Heart Eyes

# 362
# 363
Добро утро, прекрасни !

windows 7 screen shot
Скрит текст:
Момичета, прочетох, че  Огън и вода ви е харесал. Радвам се, че съм препоръчала нещо качествено Simple Smile Ще си позволя да ви споделя за една от моите любима любовни истории, не е турска, а испанска, но който не го е гледал този филм да го гледа. Няма да останете разочаровани. Филмът е ,,3 метра над небето"  има и втора част , но първата е..... Rolling Eyes

Ние се чудим защо нашето момче е в Истанбул, а те имат избори днес .

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 08:45 от cu4ito

# 364
В духа на нашата тема да коментирам днешния изборен ден в Турция. Днес Турция решава какви филми ще гледаме - светски или патриархални. Ататюрк или Ердоган.

# 365
Добро утро, желая на всички един прекрасен ден!

upload gifs

Ани, благодаря зя Аданалъ  smile3525 smile3525

# 366

Здравейте!

След прегледа на първите еп на Завръщане  / че там най ми харесват/ смятам метна и един преглед на  ThinkingАданалъ

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 11:15 от Slawena

# 367
Добро утро,
Добре ще е да пробват да направят едно детенце. Пък после всеки по пътя си. Laughing
Те да пробват един път и ако не им се получи, аз се появявам на фронта и ще опитваме до червена чертичка. Laughing

Наде, браво , браво. Сладката са ти готови, следва по натам зимнината. Grinning
Че Алакурт като дойде зимъска да има с какво да го нагостим. Той голям мъж - много ще папка. Grinning

Дано избирателите им са праведни и спечели Светска Турция. Не искам да гледам филм без химия и целувка. Банално ми е това със свалянето на ципа и сутринта с богатата закуска.
Искам реалност.....

# 368
  • София
Добро утро и Добър ден, момичета!
И от мен хем за закуска, хем за обяд:

Ще ви чета и ще отговарям на течащата ви мисъл от снощи и рано сутринта  Hug  love001 Hug

Днес в Турция имат избори за парламент. Нашето момче ще гласува и затова си е в Истанбул.

# 369
  • София
Маги пише  малц, френско розе, бъркалки.....
Ади пуска Жутем, Жутем.....
Мъжа ми гледа екрана....
А на мен ми идва да извикам комшията.... running

Ооо неее. Бях забравила. Комшията ми не е онзи от екрана....
Връщам се, обратно при брачния партньор..

Сезонче, то така става като събереш на едно място Америката, Европата и Азията  Simple Smile хубав тюрлюгьовеч, който после горещ, горещ с айрянче или тараторче сервираш на брачния партньор...

# 370
  • София

Марги с нов ав си със снимката, която мислехме за нова, а се оказа стара и добре, че е такава.

Наде, трябва разнообразие от Агата. Нова - стара, нали е той, той Мехмет Акиф. Ази не предирам. Хубаф си ми е той и туй то.

# 371
Здравейте Боранови сладуранки! wavey wavey wavey

Пихме кафето, дойде време на обяда и ето от мен нещо да ви подкрепя! Чувствам, че снощи много сте се изтощили от едни такива страстни мисли Laughing Laughing та да си похапнете и да ви дойде отново онази  Embarassedмуза. Joy Joy Joy

и Агата ви поднася храната

Тази снимка не съм я забелязвала до сега.

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 12:31 от dimana-nova

# 372
  • София

Скрит текст:
Момичета, прочетох, че  Огън и вода ви е харесал. Радвам се, че съм препоръчала нещо качествено Simple Smile Ще си позволя да ви споделя за една от моите любима любовни истории, не е турска, а испанска, но който не го е гледал този филм да го гледа. Няма да останете разочаровани. Филмът е ,,3 метра над небето"  има и втора част , но първата е..... Rolling Eyes

Скрит текст:
Цвет, наистина Tres metros sobre el cielo 2010 и Tengo ganas de ti 2012  са страхотни. Който се навие да гледа "3 метра над небето" имам хубави субтитри. Мои са. За втората част още не ме е хванала музата да ги направя.

Каква муза да ме хваща за субтитри като има Мехмет Акиф - сутрин, обед и вечер  Grinning

# 373
Скрит текст:

И аз съм влюбена в МА, искам целувка за да стана принцеса

И аз искам целувка от принца на Турция, тогава ще стана не принцеса ами най малко кралица

Ха , и тези ли ми са фенки!

smile3506 smile3506 smile3506

Това е сложено в преди 1 ч в туита но дали е негов профил не знам
и това преди 12 мин
https://www.youtube.com/watch?v=oUbqGNDFCac&feature=youtu.be

Последна редакция: нд, 07 юни 2015, 12:22 от Slawena

# 374
Здравейте на все. Hug........Hug
За мен красивите им мъже са в сериалите им, иначе по принцип не ми харесват.
Сезонче, ШЪ знаЙш, Laughing че баш за Алакурт съм направила сладка, няма начин да е иначе. Joy
И аз съм гледала 3 Метра над небето, сега се сетих като го написахте. Страхотен филм и страшна химия между главните, но е с тъжен финал. Confused

Общи условия

Активация на акаунт