„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 719
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
първият ми любим момент Two Hearts  от Аданалъ с песен която ми е нон стоп в главата  Listen Heart Eyes

Heart Eyes

kotelina  Hug този момент и на мен ми е един от любимите от Аданалъ .  bouquet

# 406
Още един любим момент и песен от Аданалъ - Али и Идил на текнето .

# 407

Понеже съм на вълната на изборите в Турция публикувам един материал за съседите. Доста интересни неща се анализират за състоянието на съседската страна.

http://r5.dir.bg/re.php?id=26970

# 408
# 409
# 410
# 411

пиша аз, ама няма кой да чета!
тия двамата са един за друг и това е!

# 412
хайде да им напишем "петиция" да се съберат - може и пробно! па може и да се харесат!

# 413
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Я гледай ти тези двамцата  Thinking много сходни интереси имат и хобита и любов към животните че даже едни и същи породи харесват  Naughty
не ли им омръзна да се гонят 10 години и все да се разминават  newsm78 newsm78
я да вземат да се догонят и да се хванат най-накрая  Blush

# 414
  • София

Породите са различни. Мехмет държи Ръфкъ - мопс, а на Джансуто кюпекът е английски булдог.

# 415
Няма да стане да са двойка... Алакурт е почти 20 см по висок от Джансу, а тя харесва по ниски мъже,тип трол, роден от гном ... А МА си е предстсвител на Олимп

# 416
Няма да стане да са двойка... Алакурт е почти 20 см по висок от Джансу, а тя харесва по ниски мъже,тип трол, роден от гном ... А МА си е предстсвител на Олимп
време да се пробва с по висок! човек трябва да пробва различни неща, за да знае със сигурност, какво харесва и какво не!

# 417
# 418
време да се пробва с по висок! човек трябва да пробва различни неща, за да знае със сигурност, какво харесва и какво не!

Ами да се пробва, но не ще

# 419
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Породите са различни. Мехмет държи Ръфкъ - мопс, а на Джансуто кюпекът е английски булдог.
Кучетата са различни но котките ми се виждат еднакви newsm78

Общи условия

Активация на акаунт