Как преодоляхте болката от раздялата след дългогодишен брак?

• 47 855
  • 498
  •   1
Отговори
# 360
Scooba, браво, идеален си за бивш мъж  Sunglasses Аз за такъв, който издържа добре и бившата си съпруга не знам, но се носят слухове за брат Динев, че така постъпва (обаче не те подозирам, защото знам, че той е с повече деца и бивши жени) Peace  Mr. Green

# 361
Еех, Скуба, какво излиза - че ти сега издържаш детето си, бившата си, младата любовница (донякъде) , себе си и евентуално, някой родител  - а сега кажи, колко процента българи са като тебе. И ако не си представителна извадка, твоето мнение въобще не е "средно статистическо".
 Значи тук не става въпрос за 40 годишен, който може да ... действа качествено на любовния фронт, а за 40 годишен, който може качествено да цака...

# 362
Scooba, браво, идеален си за бивш мъж  Sunglasses Аз за такъв, който издържа добре и бившата си съпруга не знам, но се носят слухове за брат Динев, че така постъпва (обаче не те подозирам, защото знам, че той е с повече деца и бивши жени) Peace  Mr. Green

Има доста мъже около мен които оставиха кой къща кой апартамент на бившата съпруга, плащат си режийните, издръжката е в пъти над определената, започнаха отначало частния си живот и не се оплакват. Много малко останаха с любовницата, повечето я ползваха като виновна пред съпругата за развода, да има по коя да плюе бившата и си взеха нова, разбира се по-млада жена. Кой казва че хойкането е безплатно??? Колко пъти написах че любовницата си е баси евтиното на фона на останалите разходи? И кой е казал че е евтино да имаш любовница? Не заради самата любовница разбира се

# 363
  • София
Лина, ако искаш, пусни си нова тема, да я оставим тая на застаряващия младеж, на когото не му пускат.

# 364
  • Другата България
Е то докато има кой да му поднася на акъла и да му прави психоанализа темата ще върви в този си вид.
Авторката вече и не пише.

# 365
Еех, Скуба, какво излиза - че ти сега издържаш детето си, бившата си, младата любовница (донякъде) , себе си и евентуално, някой родител  - а сега кажи, колко процента българи са като тебе. И ако не си представителна извадка, твоето мнение въобще не е "средно статистическо".
 Значи тук не става въпрос за 40 годишен, който може да ... действа качествено на любовния фронт, а за 40 годишен, който може качествено да цака...

Абе вие бъркате предназначението на любовницата. Никой не си взема любовница да я издържа.
Дали мога на любовния фронт... Ще ти отговоря така - прати поздрави на живите си съученици  hahaha

# 366
Няколко млади любовници, само с една е досадно  Naughty  Twisted Evil

Какво значи плащат си режийните? Те може така да ти казват, ама ти лично присъстваш ли да видиш така ли е, или бившата си плаща всичко?

И какъв ти е бизнеса, че си толкова дащен?  Mr. Green

# 367
Лина, ако искаш, пусни си нова тема, да я оставим тая на застаряващия младеж, на когото не му пускат.
Няма смисъл, той и в новата тема ще дойде  tooth

# 368
Няма смисъл, той и в новата тема ще дойде  tooth

Само това и чакам, вЕрвай ми Simple Smile

# 369
  • Другата България
Ами тогава би ли могъл и тук да се ограничиш?

# 370
Здравейте отново! Проследих внимателно дългата полемика със Скуба. Като игнорирам явното му желание да се прави на интересен и по тази причина, да пресилва тезите си, осъзнах, че има  много общи черти между неговия начин на мислене и този на съпруга ми, който обаче, няма смелостта да е така брутално откровен. Намерих толкова много прилики - елементарният кеф е превърнат в основна ценност, празнотата се прикрива от външно демонстрирано самодоволство,  силно услужливата съвест не допуска никаква самокритика, каквото и да направиш, оправданието е винаги у другите, които по правило са много под твоето ниво - при теб нещата са напълно наред. Разликата е, че моят изоставил ме съпруг обича да прикрива тези свои качества и успешно разиграва ролята на човек с особена чувствителност, който поради своята неповторима уникалност, не е разбиран от останалите. Силно критикуваните от вас "семейни вечери" много ми помагат да изляза от илюзиите, в които ме е държала посочената роля. Сега публикациите на Скуба, колкото и да е парадоксално, ме придвижиха още по-напред при разрешаването на дилемата как да спра да страдам за този мъж. В този смисъл, въпреки, че моят начин на мислене е диаметрално противоположен на този на Скуба, съм му дълбоко благодарна за участието в темата.   

# 371
  • Другата България
А, тогава нека си дращи. Щом помага да се отървеш от подобни екземпляри - нека е събеседник по желание на желаещи да го психоанализират.

# 372
  • София
Ilinalina  Hug

Гледането с отворени очи страшно помага!  Peace

# 373
  • София
А, тогава нека си дращи. Щом помага да се отървеш от подобни екземпляри - нека е събеседник по желание на желаещи да го психоанализират.

Ама моля ви се, дами, вие това, което го казва Скуба, не го ли знаехте? Всъщност, жена, която още не е хванала в изневяра мъжа си или такава като авторката, която въпреки, че го е хванала се е самозаблуждавала, може и да не е познавала в дълбочини точно този тип мъжка психология. Хубавото е, че не всички мъже имат подобно мислене и въпреки, че вътрешно се обръщат след хубави крака, цици и дупе, външно не го правят. Честно казано и аз вътрешно се пообърнах след Карамазов (кво като е гей, все пак е невероятен красавец) в МОЛ-а, но външно запазих изключително хладнокръвие и го подминах като бърз влак малка гара, защото бях с мъжа си. Пазя му достойнството (на мъжа ми, не на Карамазов Wink), както и собственото си. Все пак, човек трябва да може да се контролира - някои неща в този живот трябва да почиват на твърди принципи, а моят принцип е - като съм с един мъж, съм само с него, докато ТОЙ не се издъни. Обаче издъни ли се - захвърлям го като миналогодишни сандалки. Mr. Green

# 374
Ох, много се забавлих със Скуба и Крис..

Хубаво е да видим и тази мъжка гледна точка, защото този вид е доста популярен напоследък..
Дали мъжа на Илина е от тях - само тя си знае.

Но аз също споделям мението си, че повечето добре финансово мъже разсъждават така.

Което не значи всички.. Peace

И мога да оборя Скуба, че не всеки иска кифла, някои наистина искат до себе си достойна жена и партньор. ( ама това вероятно им идва след няколко кифли и раздели)

Общи условия

Активация на акаунт