Сега ми чуват сърчицето, а ЯНУАРИ ще ми чуят и гласчето - Тема 2

• 27 798
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Петя,стискам палци всичко лошо да е отминало  Hug
При кой ще ходиш за изследванията?Аз на 25 съм при Тоянчев,ама за БСХ не съм решила дали да правя...

Днес моят мъж има РД  Heart Eyes Почерпете се виртуално за здраве  Peace

# 646
Мистик, да ти е жив и здрав и много да те слуша!   bouquet

Нения, според мен по календара се движете. На всеки преглед ехографа може да ти показва различни неща - веднъж да сте напред, друг път да сте назад. Едва ли с всеки преглед ще променяте датата на термина.

Стискам палци на всички момичета скоро да преминат проблемите и неразположенията.  Praynig

Надявам се да успеем днес да изпишем темата, защото ми е по-лесно да пусна новата от рс (в офиса нямаме достъп до бг мама и я пускам от телефона Sad )

И един поздрав, че през седмицата бях на концерт:
Скрит текст:

# 647
deedeetu, засега ехографа е категоричен, по стечние на обстоятелствата ходя всяка седмица, при двама различни лекари с различна апаратура и показанията са еднакви, термина си е 24 януари всеки път, само веднъж показа 25ти. Не че е драма тая една седмица, заради БХС и ФМ се шашкам.

Мистик, честит ви празник!

# 648
  • Plovdiv, Bulgaria
Добро утро момичета   bouquet

Момичета, вие как се справяте с настинките? От няколко дни съм със запушен нос, кихам, кашлям.. Не смея да взимам нищо. Само чайчета пия, но ме измъчва тази настинка, понеже попринцип не боледувам, особенно лятото...

Нения , аз мисля, че би трябвало по ехографа да си гледаш. Аз ако гледам по последен МЦ и по програмата ми на телефона, това би означавало, че съм в 12г.с.. А поради по-дългия ми цикъл и късна овулация съм в 10г.с. Програмите и календарите ( поне повечето) са направени за жени, които едва ли не имат 28 дневен цикъл и овулацията е на 14 ден. А не при всеки е така..
То и лекарите попринцип смятат от последния цикъл, за това стават разминавания.  Просто изказвам мнение де, не държа да съм права.. Ако при мен се гледаше последния цикъл, без да се има предвид дължина и т.н, най - вероятно щяха да ми кажат, че бебето ми изостава с 2 седмици. А няма такова нещо - то си се развива нормално, за моята дължина на цикъла.
 Малко дълго и заплетено стана, но просто исках да изкажа мнението си Simple Smile

mystic woman Да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша и обича! Simple Smile

# 649
  • София
Добро утро момичета   bouquet

Тея дни нямах много време и само успях да ви чета.Нали тръгнах отново на работа и сега докато свикна пак  Whistling

Мистик да ти е жив и здрав мъжа и много да те слуша  Mr. Green

Аз мога да се похваля,че вече ми е по-добре.Нямах търпение да отмине всичко това.С каката нямах никакви проблеми,сега направо беше чудо...Вече имам сили,не ми се гади,като нов човек съм  Mr. Green

Чета ви за прегледите и благородно ви завиждам.Аз съм едва на 09.07 на преглед.Надявам се,дотогава и таткото най-накрая да се е върнал,че да види и той малкия човек...Трудничко си е сама с дете и бременна.Не знам някои жени как се оправят  Tired

# 650
Кристиана, от същите мисли изхождам и аз, аз пък съм с ранна овулация (9-10 ден в случая) и очевидно бебока си е с пет дни напред. По-натам може и да нямат значение, но сега когато всичко се променя с часове, едва ли не, седмица разлика си е нещо. Док също се води само по ехографа.
Дори ако реша да си сложа лентичка тук, пак трябва да се водя по неговите мерки, иначе е нереално.

т.е. ако не знаех кога ми е била овулацията, без колебание щях да се придържам към календара като усреднени стойности и дати, но след като мога да посоча и датата на зачеване (имахме само два контакта тоя месец - шанс), а бебето отговаря на размера си според нея, по-скоро ще се водя по него Simple Smile

# 651
Добро утро и от мен Wink
И аз вече съм по-добре, в 12,5 г.с. Пак ми е отпаднало и по цял ден ми се спи, но поне не ми се гади и повръщам много по-рядко. Единствено много ме мъчи това ниско кръвно и  ми прималява често.
Мистик, да ти е жив и здрав рожденика, и много хубави емоции и на двама ви!
Кристина, аз се лекувам с клеева тинктура и осцилококцинум, ако имаш интерес ми пиши на лични. Няма странични ефекти и напълно безвредно.

# 652
  • Пловдив

Благодаря за пожеланията! Peace

Мими,без да се обиждаш...ама хич не смятам,че осцилококцинума е Безобиден!Особено при бременност!Бих пила парацетамол...честно.
Не се доверявайте на рекламите,това че е хомеопатичен продукт не означава,че няма риск.Този продукт си е комбинация от много препатари събрани в един,а не това е идеята на хомеопатията...
Просто четете повече!

# 653
  • София
Момичета, влизам да се оплача, вчера вечерта прокървих... Беше точно след интимности ама досега не ми се беше случвало - според мъжа ми ме бил одраскал... Мисля положително, но ми е притеснено, сега нямам нищо, но ми е в главата, а сме неделя и сме извън София  Tired
Дали е единичен инцидент нещо - или да бързам да ида на лекар - май се втелясвам  newsm78  ама не мога да спра да го мисля....

# 654
  • Пловдив
Изчакай и наблюдавай...ако имаш още кървене багай на лекар!
Успех  Hug

# 655
  • София
Благодаря   bouquet
Само здраве и усмивки за половинката ти за рождеството му  Peace

# 656
Мистик, да ти е жив и здрав любимия. Много да те обича и да те глези постоянно.  Laughing
Момичета, как удържате стрелките на кантара?? При мен положението става все по-плачевно. Това, че нямах прилошавания ще ми излезе през носа...За пет дена съм с още + 1 кг. , а от началото са вече + 3,5 кг. и как ще я караме до края?  ooooh!  ooooh! От сега ММ казва, че с тоя апетит ще заприличам на трикрилен гардероб.  hahaha

# 657
При мен кантара се върти в едни рамки (61-63) от самото начало, стартирах почти 61 (което е 5-6кг над обичайното ми тегло, малко се ошишках тая зима), тази сутрин бях 61.8, но имах дни в които показваше 62,9, че и 63,5. Т.е. не всяко покачване задължително е натрупани кг, може да е задържана вода, пропусната тоалетна ден-два-три... приемам че съм качила все пак 1кг.
Ползвам приложение да водя графика на кг и с два пъти на седмица мерене виждам тенденцията да качвам, но не се шашкам от някоя инцидентна по-голяма цифра.

ох, искам да се похваля - пия първото си кафе с мляко от месец насам, досега ми се гадеше от него. Обожавам аромата и вкуса на кафето (без захар!). Иде ми да се разплача от кеф!
Едва ли ще успея да го изпия цялото, но и пет малки глътки са ми достатъчни.

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 11:45 от Нения

# 658
  • Plovdiv, Bulgaria
Нения , нормално е да го мислиш, аз също бях доста озадачена с тия разлики в седмици и дни.. Но като говорих с лекаря и разбрахме защо е така. Иначе и аз трябваше да изперкам с тия разлики.. Simple Smile щом всичко е наред и се развивате добре, мисля че няма повод за притеснение  Hug

mimito_zafi, мерси за идеята.  Попринцип избягвам каквито и да е лекарства, дори и преди да забременея, не съм им фен.. Но ти си втората, която ми предлага да опитам с клеева тинктура.. може пък и да пробвам, ако до ден-два не се оправя  Wink

Джинджър стискам палци всичко да е наред!  Praynig

А относно килограмите, аз не почвам с малко и доста се притеснявам, но за сега имам +1кг и то даже плаващ.. Макар, че сутрин си хапвам задължително нещо тестено ( защото иначе не мога да се наям), но след това през деня гледам да наблягам на плодове, зеленчуци, кисело мляко..
 Аз имам и сърдечна операция и по този повод ми е почти забранено да качвам много килограми, но..то понякога не зависи от нас.

Не знам при вас как е, но мен жегата адски много ме мори и днес се радвам на лекото разхлаждане. Ще използваме за малко разходка Simple Smile
Хубав ден на всички от мен   bouquet

# 659
  • София
Джинджър, какво значи прокървих, опиши количество и цвят? Ако те в одраскал би следвало да са няколко капки, ако се напънеш и след това избършеш отново с тоалетна хартия би следвало да няма повече, ако е било одраскване и да има отново, ако източника е друг?
За килограмите, с малката забременях 64кг, като бях трупнала два от стимулацията, сега успях да сляза до 64 отново преди да разберем, че чакаме още едно бебе, за момента не се движа с повече от 1 кг, но той варира в различните дни.
Ние вчера правихме кръщене на малката, бяхме събрали най-близки роднини и много приятели, та беше добър повод да има съобщим, че съм бременна, беше много емоционално ...

Общи условия

Активация на акаунт