Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се отърва от черните мушици по доматите?
Как да подобря почвата, за да оцелеят разсадът и растенията?
Как мога ефективно да се отърва от листните въшки в градината си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се отърва от черните мушици по доматите?
За да се справите с черните мушици по доматите, можете да използвате инсектициден сапун или естествена домашна емулсия, направена със зехтин и течен сапун. Рецептата за тази естествена емулсия включва смесване на зехтин, течен сапун и вода. Препоръчително е да пръскате редовно, тъй като нови мушици продължават да се появяват.
-
Как да подобря почвата, за да оцелеят разсадът и растенията?
-
Как мога ефективно да се отърва от листните въшки в градината си?
-
Как да нахраня доматите, пипера и краставиците?
-
Как мога да консервирам плодове без добавяне на захар?
вярно, нарът е само за цвят и някое дребно, недозряло нарче за декорация, но си виреят 
две поредни години...
местен кадър каза, че каквато и чушка да боднеш все люта става, но било от почвата и района. трудно ми е да повярвам
За пъпешите - при топло лято като това може би щеше да се получи, но не стигнах до пъпешите. Но ще пробвам. С патладжаните е същата работа - една година ми се получиха малко, на следващата почти нищо и се отказах.
.
, също смокини и дафинов лист ще оставя на "колегите" от Варна, примерно.
Някои от лозичките ми от пръчки имат малки гроздчета. Оказа се, че червеното е родило мъничко.
Не знам дали ще варим, но да съм наясно.