„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 25

• 43 864
  • 740
  •   2
Отговори
# 270
Скрит текст:
Марги, Цвети, не знам какво да кажа - тъкмо се зарадвах и посърнах.  
Обаче, всъщност какво значение има, негов ли е?

Колажите са хубави.  Социалните мрежи са точно за това, човек да комуникира, а с кого -  не се знае.

Ей, хора!  Първо привет на всички!

Може ли малко разяснение относно тия социални мрежи.

Точно на тоя акаунт за Туитър,  за който говорите, че пращате колажи, поразгледах го и вътре коментират, че е фалшив.

Не знам как да копирам, но гледах нещата от днес - това е отпреди 2 ч.

Mirela Grigoras @78grigoras  2h2 hours ago
@doudisrk Don't worry! He is not real MAA! This account is FAKE!!!😡
0 retweets 0 favorites
Reply  Retweet  Favorite Follow
More

Ми тя, румънката какво да каже друго.

Съгласна съм, че мрежите са, за да комоникираме, но с условието да сме честни едни към други, а не да се лъжим. Затова темичката ни тук е супер  Hug Heart Eyes Hug

ПРИЯТЕЛКИИИИ!!! Честни, честни...колко да сме честни????!!!! ЖЕНИ СМЕ!!!!!
Бас ловя, че на която й да е - да й падне в ръчичките СЪВЪРШЕНОТО НЕСЪВЪРШЕНСТВО МЕХМЕТ, хич даже няма да се сети за приятелките...!!!! smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

Просто виждам как във всяка една от вас дреме душа на ловец!!!!

На мен хич няма да ми свиди, направо ви го давам Мехметя.... но ако е бат'Абай друго нещо е

Но ние с Алакурт караме на случайни срещи и едни размисли страстни от негова страна, не се знае на следващата ни случайна среща как ще реагирам, дали пак ще гледам разбиращо или ще вляза в ролята на жена...

от мен лека

Славенче, интересно че в твоите разкази и срещи не присъства никъде бат Абай, а ти е такава слабост...защо го игнорираш??? За сметка на това пък МАА ти е навсякъде....размисли страстни, срещи... все Мехметя, не ти вяяярвам...не си излизала от ролята си на жена... smile3534 smile3534 newsm53 newsm53 newsm53

# 271
Helen, не знам защо , но бат'Абай не мога да го усетя така както МА Mr. Green

# 272
DIDI888, рекламата за филма я има само в сайта на БТВ

http://www.btv.bg/video/seriali/zavrushtane/video/zavrashtaneto- … chasa-po-btv.html

Скрит текст:
Мерси, че ми припомни рекламата.
Сега се сетих, че съм я засичала по БТВ обаче нямам спомен как реших да гледам сериала, Thinking а още по-малко как прописах тук. Thinking

# 273

много благодаря Джули Laughing аз я търсих там, но не се справих Embarassed

# 274
Момичета, лека нощ Tired

how to take a screen shot

# 275
  • София
 smile3534 Агата още е буден. Справи се с туитър, сега е ред на фейса.  smile3503 smile3521

Лека ви нощ и запрете пръстчетата по клавиатурата. Оставям ви на 19-та.

# 276
Марги, Цвети, не знам какво да кажа - тъкмо се зарадвах и посърнах.  
Обаче, всъщност какво значение има, негов ли е?

Колажите са хубави.  Социалните мрежи са точно за това, човек да комуникира, а с кого -  не се знае.

Ей, хора!  Първо привет на всички!

Може ли малко разяснение относно тия социални мрежи.

Точно на тоя акаунт за Туитър,  за който говорите, че пращате колажи, поразгледах го и вътре коментират, че е фалшив.

Не знам как да копирам, но гледах нещата от днес - това е отпреди 2 ч.

Mirela Grigoras @78grigoras  2h2 hours ago
@doudisrk Don't worry! He is not real MAA! This account is FAKE!!!😡
0 retweets 0 favorites
Reply  Retweet  Favorite Follow
More

Ми тя, румънката какво да каже друго.

Съгласна съм, че мрежите са, за да комоникираме, но с условието да сме честни едни към други, а не да се лъжим. Затова темичката ни тук е супер  Hug Heart Eyes Hug

ПРИЯТЕЛКИИИИ!!! Честни, честни...колко да сме честни????!!!! ЖЕНИ СМЕ!!!!!

Бас ловя, че на която й да е - да й падне в ръчичките СЪВЪРШЕНОТО НЕСЪВЪРШЕНСТВО МЕХМЕТ, хич даже няма да се сети за приятелките...!!!! smile3514 smile3514 smile3514 smile3514

Просто виждам как във всяка една от вас дреме душа на ловец!!!!

Хелен,  #2gunfire #2gunfire #2gunfire На младо и свежо месо не отказвам. Забравям диетата. Паръчвам цялото меню направо. Мятам пушката, вадя тапите от ушите и тампоните от носа. Всички сетева на шест.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Скучоно ми е с мъжа и кучето вече, а и те все ще се справят без мен.
Леле, инстиктът ми за млад мъж  Rage Rage Rage.

Аз казах да сме честни в изказванията си, а не в това какво искаме и какво ще направим за Мехмет Акиф. Целта оправдава средствата.

Много добре те разбрах за честността...ама перифразирах - първосигнално това ми дойде наум!!! newsm08 newsm08 newsm08

И аз си признавам - за млада и свежа кръв съм готова на отстрел...как да го изтървеш ако ти падне на мушка...то си е грях...пък ако ще после да скачам в казана... smile3514 smile3512 smile3514 smile3512

# 277
Helen, не знам защо , но бат'Абай не мога да го усетя така както МА Mr. Green

Ах тииииии!!!! Усещаш го...личи си....чак на нас го предаваш.... newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 278

Лека нощ и утре не се преуморявайте много да пишете,
пазете силите си за вечерта!!! Joy Joy

# 279
Агата в момента, когато някой го разсърди в Twitter

upload gif from url

# 280
  • Разград
Продължава разследването на днешната снимка, предположениата че е Гьокмен са грешни баш МАА си е. Снимката е от серия снимки от миналата година в Анталия.

Kalkan Antalya

Познатата снимка от басеин
[imgheight=350]https://pp.vk.me/c621831/v621831546/17d7/RXxo9_lze-0.jpg[/img]

И други снимки публикувани от Шебнем на басеина

Шебнем

МАА и Гьокмен

# 281
# 282
cu4ito  Hug tsveti1967   Hug Силистра  Hug DIDI888  Hug Свет  Hug Сезонче  Hug  и момченце имам  Наде  Hug july_   Hug kotelina  Hug margarita_yordanova  Hug Vili Gionova   Hug Славена  Hug благодаря ви за хубавите пожелания.

Лека нощ.

# 283
# 284
Славена, вицовете ти с препратка към семейство Генджо много ме забавляват.

Рекламата и аз пак я гледах. Думите също много дърпат за да поддадеш поглед и надникнеш филма, а оттам и Агата.

Туитър нямам и не ми се създава. Фейсбук ми е удобен  и писмото в бутилка е вариант. Поне има малко романтика. Simple Smile

Спокойна нощ на четящите и
Хубаво утро на събудилите се... 

Ваня, страхотна Хърватска песен. Римейк на Ричардс Маркс Хазард.
Любима ми стана от февруари месец.

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 01:08 от This_season

Общи условия

Активация на акаунт