„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 25

• 43 862
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
А Сезони, нищо не съм свършила, аз съм нощна птица, пък и за кого да готвя за бат'Абай ли...на него сестричката ще му наготви...

И за теб няма, има други кандидатки

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 15:44 от Slawena

# 631
  • Разград
Снимката с котето е нова. Котето е намерено на улицата на 7,06,2015 и са го нарекли Виктор. Шебнем също е сложила снимка с котето в котешката си страница във фейса, но го е нарекла Каспер. Котето сега живеело при Карото.

# 632
Само така Славенче,  разпускай и да не ти пука. Ня я слушай Сезончето. Тя се прави на домакиня, защото Алакурт ще хваща, пък той иска жена домакиня.  smile3534 smile3534 smile3534

# 633
Тази котка при Мехмет Акиф ли спи сега newsm78 м/у него и КаротУ Rolling Eyes

# 634

Котката спи при него,а при Кароту, спи онуй кученце дето му беше показала... Joy Joy Joy

# 635

Котката спи при него,а при Кароту, спи онуй кученце дето му беше показала... Joy Joy Joy

че то цяла менажерия у тях #Crazy, и не са алергични като мен към космати животни Sad, пак ще се разминем с Акиф и брат му Мехмет

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 17:49 от Slawena

# 636
Славени, домашната работа те зовеше, ти предпочете съня. Мързелана си ти. Поне наготви ли нещо?!
Надето, виж я - първа е в кухнята. hahaha
Иначе бирата не забравяш да пиеш. hahaha
Каква жена беше, каква стана....тц.тц.тц
Горкия Абай, ако ти се върже...
Даже вече съм готова smile3534 и чакам милото да се прибере, че излезна по задачки с колата.
Явно това е масова мания да събират бездомни животинки, Карото не е единствена в това отношение.
Моята Хазалка събра три, четири кучета и котки в тях, някои от известните половинки на техните звезди също приютяват бездомни или се грижат за тях в приюти.
За мен това е мноооого благородно дело.
Жалко, че сега не живеем в къща, иначе със сигурност бихме си гледали куче и котка, защото в нас и тримата обичаме животните.
Моето синче преди две години с децата от блока отгледаха цяло котило изоставени кученца, отделяха от джобните си за кучешка храна, направиха им колибка и накрая ги раздадоха, всяко намери своя дом.

# 637
Аданалъ - 73-ти епизод:

http://vbox7.com/play:dea83a78be

# 638
Аданалъ - 73-ти епизод:

http://vbox7.com/play:dea83a78be

Скрит текст:
Аниииии, тенкс.
Тъкмо да видя какви ги върши Мая. Close Twisted Evil

# 639
А аз не мога и ме ми идва сърце да гледам Аданата след Назлъ.
Яд ме е на себе си, че не ми идва ищяха да гледам. Е това е, като не ме привлича екранната двойка и хич не ми се захваща да гледам.
Снощи с Любовта е червена пак така- двойката нещо не ми се връзват и не ми е интересно. Сигурно трябва да се насиля да гледам, ама едва ли ще си променя мнението.
За Сълата нямаше нужда от време дали ще ми хареса или не, просто в първия кадър с Мехметяо, в първата секунда и вече знаех, че филма ще ме зомбира!

# 640
Щом снимката с котенцето е нова, значи и визията на нашето момче е нова. А на снимката с котенцето изглежда доста добре!

Явно това е масова мания да събират бездомни животинки, Карото не е единствена в това отношение.
Моята Хазалка събра три, четири кучета и котки в тях, някои от известните половинки на техните звезди също приютяват бездомни или се грижат за тях в приюти.
За мен това е мноооого благородно дело.
Моето синче преди две години с децата от блока отгледаха цяло котило изоставени кученца, отделяха от джобните си за кучешка храна, направиха им колибка и накрая ги раздадоха, всяко намери своя дом.

Е, значи и в мен имало нещо звездно! Laughing Имам си две котки, но тази зима си осиновихме трето. Гладничко, кльощавичко и аз се смилих и го прибрах! Кръстихме го Павароти, че много силно и жално мяукаше! Няколко пъти съм намирала дом и на други гадинки!
Браво на детенцето ти, Наде!

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 17:02 от Дданни

# 641
Попрегледах моментите с Али и фльорцата Мая.
В тази серия вече напълно ми стана ясно, че тя никога не се е интересувала от темата за проекта а от самия Али, когото си хареса от раз.
Проекта беше предпоставката за да се сближи с него. #Cussing out
Хеленче и аз съм тъй, не ме ли грабне дадена екранна двойка пиши го бегал проекта та ако, ще да е с най-смисления сценарий.
Независимо кои играят, ако ще да са някои от тези в женски и мъжки род, на които симпатизирам, не ме ли грабнат с екранните си половинки съм до там. Stop

# 642
Виленце Hug не съм, защото съм му ядосана на Агата Crossing Arms с неговото отшелничество. Laughing
На мен ми дай цаки. Heart Eyes
Грабвам ги по диагонал(особено долните) Crazy и изчезвам в кухнята, че моичките, ще си останат гладни довечера.

Hug Виж сега каква стана тя  Naughty от толкова изказвания по адрес на Агата той взе, че се разплака  newsm45

# 643
  • near Sofia, Bulgaria
Ако снимката с котето е нова, аз съм възхитена от външния му вид! Започва да ми се връща надеждата, че още може да бъде принц, а не просяк... Wink

# 644
Виленце Hug не съм, защото съм му ядосана на Агата Crossing Arms с неговото отшелничество. Laughing
На мен ми дай цаки. Heart Eyes
Грабвам ги по диагонал(особено долните) Crazy и изчезвам в кухнята, че моичките, ще си останат гладни довечера.

Hug Виж сега каква стана тя  Naughty от толкова изказвания по адрес на Агата той взе, че се разплака  newsm45

Моля ви се, готова съм да си върна думите назад и да му попия сълзите, само и само да се усмихне smile3518 smile3518 smile3518

а между другото в кой серия е това, или е монтаж, не се сещам така да му се ронят сълзи

Общи условия

Активация на акаунт