„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 25

• 43 862
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Марги, тъкмо наминах през Туитър и аха да питам за превод и ти вече си го превела Hug
Яхнал е метлата smile3540 smile3540 ukliam1

Е, преводът не е най-добрият Grinning, но става ясно, че нещо или някой го е сръчкал в нервата пак.
Мдаа, Цвети, направо е започнал да мете. Followers почват да намаляват нещо  smile3521
Трябва да му дадем малко глътка въздух. На тази нова снимка така ми хареса, че се смее и хубавите зъбки тип Зайо Байо се виждат и...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire  #Sniper #Sniper #Sniper  ruporuu  ruporuu  ruporuu afwitch afwitch afwitch

# 661
Ани чок мерси за 73 епизод Hug цяла седмица го чакам с нетърпение  Praynig
Тази вечер ще се насладя на Али Blush
Да му мисли мъжа ми след филма Embarassed

Охххххх Коте, искрено ме разсмя. Joy
С единия в леглото, Laughing с другия в мислите. Laughing
Оффффф, че той слиза ли въобще от метлата afwitch Агата? ooooh!
Маммата ми скъса нервичките докато вляза, все грешка и грешка. Crossing Arms

# 662
Здравейте отново, момичета!
Както вчера казах надвечер гледах два филма.
Преди малко свърши "Любовта е червена"! Останах със сълзите си накрая и с много будно съзнание. Харесвам филми, които ме разчувстват и грабват.
Таянч ми хареса, съпругата му също като жена и актриса. Нюлгун не толкова. Филма е прекрасен.

Тъянч е същия зайко като нашия Пухи.
Как ми се иска и Алакурт да видя в игрален филм. Представях си го, докато гледах филма.
Постоянно ми изникваше образа му. Simple Smile

# 663
  • София
Скрит текст:
Ани чок мерси за 73 епизод Hug цяла седмица го чакам с нетърпение  Praynig
Тази вечер ще се насладя на Али Blush
Да му мисли мъжа ми след филма Embarassed
Оффффф, че той слиза ли въобще от метлата afwitch Агата? ooooh!
Маммата ми скъса нервичките докато вляза, все грешка и грешка. Crossing Arms
[/quote]

Тц, Наде, тези дни все е на метли и с пушкалата отстрелва като Мараз ooooh!
Днес сайта като Агата, не ще да ни пуща, ама на... ние сме упорити като Телета  newsm08 box

# 664

Мехмет се нервирал, пък пита ли ни сега нас. Искаме да пишем за него, но сайта не дава и не дава.
Това само Алакуртска работа ще да е. И тук иска да ни заключи.
Кажи му Турчин и приключи! Laughing

# 665
Нямам нерви ни за маммата, #Cussing out ни за сръдните на Агата. Mr. Green
То пък бива бъгове но чак толкова не бива да бива. Crossing Arms
Сезонче, ти веднага се скипрки с мъркащия Ага. Laughing
На мен още не ми е натаман с тази брада, Rolling Eyes но изгледи за намаляването й няма. Crossing Arms

# 666
Абе има още какво да се  желае от космите на бузките му. Ама на харизан кон, не се гледат зъбките Grinning

Аданалъ 73 епизод:
Явуз ( Брадясал много ) казва, че много добре се грижел за себе си
Дивата коза му казва - Да,бе, личи си колко добре се грижиш ( намеква за туй проклето окосмяване )

Ето на и наш Алакурт, хич не се грижи. Дай му котета, кучета и усмихнат до ушите.
Разберете мъже:
Нечистоплътност означава това.
Не искаме Бради!
Искаме Сериозност!

# 667
Тъпи и упорити сме rotfImboМамата не ни ще , но ние упорстваме Joy newsm68 Марги, аз не съм обръщала внимание , но какво се случва с последователите newsm78

# 668
Тъпи и упорити сме rotfImboМамата не ни ще , но ние упорстваме Joy newsm68 Марги, аз не съм обръщала внимание , но какво се случва с последователите newsm78
Не съм Марги но от това, което успявам да видя в заключения му профил е, че намаляват, Shocked или той ги разритва, #Crazy или те се отказват от него. Rolling Eyes

# 669
Този човек що не спре с този туитър и да се захване с нещо по сериозно. Само виси в нета.
Да види колегата си  какъв филм е направил - любовник страхотен!
Ама Хелен беше права снощи. Двойката не ми хареса. Химия нивга нямаше.

# 670
Този човек що не спре с този туитър и да се захване с нещо по сериозно. Само виси в нета.
Да види колегата си  какъв филм е направил - любовник страхотен!
Ама Хелен беше права снощи. Двойката не ми хареса. Химия нивга нямаше.
Нали УЖ има автосалон, newsm78 вярно ли е, не е лииииии, newsm78 кой да ни каже!?!

# 671
За лека нощ ви пускам любима моя  нежна песен

# 672
# 673
  • near Sofia, Bulgaria
И аз забелязах, че намаляват последователите след заключването и мислех да го коментирам тук, но ме изпреварихте. Иначе откакто аз го последвах се бяха увеличили почти със сто! А той всъщност може ли да ги "гони", че не съм съвсем наясно?  newsm78

# 674
Брей, изгонил последователите си....
криза, криза го е обхванала. Не си гледа жената и домашните животни, а седнал с хора, които му мислят само доброто да се занимава. Язък му за годините, акъла му не е на себе си Shocked

Общи условия

Активация на акаунт