Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 632
  • 779
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря ти, Пепи! И аз търсих информация за края на ремонта, но няма. Днес като ходих на Кракра да питам за записване, жената там каза, че ремонтът още НЕ е започнал ...  Ако от един месец са поставени тези платна и още не е стратирал ремонта, хич не ми се и мисли кога ще приключи doh

# 556
  • София
Snow999, сега видях роклята ти, вие може и да сте я изкоментирали вече ама и аз да не остана по-назад. Много е интересна , забавна и нестандартна , ММ също много ме навиваше за къса рокля ама аз нещо не си се представям. На твоята ми е интересно отзад има ли дълга част или това е воала което се вижда.
Руми , за ритуалната с нашата фотографка си говорехме колко добре е за обща снимка на стълбите, че ще се виждат всички, а сега ..... много тъпо. Ние след ритуалната сме предвидили снимки с гостите там и сигурно ще ги правим в градинката отсреща

# 557
Пепи, тя и жената в службата това каза - добре поне, че има градинка и ще можете да си направите снимките там. Аз също си мислех за общи снимки на стълбите, ама ...
Каквото, такова. Довечера ще го коментираме в къщи, но сигурно ще си остане тази зала все пак.

# 558
Шоколадче по-добре обясни на свекърите за какво иде реч. В крайна сметка родителите не си ги избираме. Сигурна съм ,че ще те разберат.
По въпроса с настаняването при нас родителите ще са си всяко семейство с неговата рода. Така прецених ,че е най - удачно . Да мен е по - добре така тъй като реално с ММ едва ли ще можем да об рнем внимание за всичко случващо се и един вид семействата ни ще обърнат повече внимание на гостите и евентуално ако има проблем съм казала да се съгласува с мен . Хич не обичам действията на своя глава .

# 559
Да коментирам и аз темите от днес:
Шоколадче, щом се притесняваш кажи на ТМ да говори със свекърите, нека им каже,че ти нямаш вина и как стоят нещата.Така те ще разберат,че ти наистина държиш да ги запознаеш, но се притесняваш от създалата се ситуация.Ще ти е по-спокойно ако той говори с тях.
При нас родителите ще стоят на отделна маса.Те по принцип така стоят, вече вие преценявате дали с баби и дядовци и т.н.
Нашите ще са само 4-та, а може и брат ми с половинката му да са с тях.Още не сме стигнали до там да разпределяме.
Veti_iteV съгласна съм с теб.Това е сватба, нормални са тикава ситуации, дори и да трябва да поизчакат голяма работа.Една булка не може да мисли за всичко-включително удобството на гостити, все пак сватба е, не е болка за умиране. При нас също ще има малко дупка между часовете-усигурила съм хотел,все ще си намерят какво да правят.
И аз как ще ги закичвам свекърите не ми е ясно като те няма да идват да ме вземат.?! newsm78

# 560
Момичета най-накрая успях да разгледам албумчето. Страхотни неща сте качили.
Не можах да запомня всичко, кое на кой е, но кристалната мида е страхотна, много е красива и ако не си бяхме измислили вече кутийката за халките, щях да търся и аз нещо подобно.

З_А_Я цялата идея с пътешествието е много хубава, и всички дребни детайли, и поканата. Някой беше написал, че иска да е на твоята сватба Grinning Ии на мен ми се иска да присъствам на такава сватба с интересна концепция и си личи, че някой е мислил и наистина е вложил част от себе си.
И други булки сами правят част от украсата, не мога да се сетя в момента за имената, но поздравления. 

TukBu4ka, роклята ти е много нежна и хубава. На мен страшно много ми хареса.
Роклята с панделката, която вече няколко булки са избрали също е много хубава. 

Вяра - А и Miele честито! Дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам.

Вяра - А украсата за колата е много хубава. Можеш ли да ми кажеш откъде е и горе-долу колко струва. Видях, че има еустома. Аз много харесвам тези цветя, а от агенцията ми казаха, че били много скъпи и за цена на букет, която са ми казали ориентировъчно около 100лв. щяла да стане по висока ако искам с такива цветя. Отделно за цветя за колата са ми казали пак около 100лв. в зависимост от вида и големината, което ми се струва много. А съм казала, че искаме малък букет и булченският и за колата. 

Мисля да се разходя и да разпитам и в магазините за цветя.

pepi_mdi да роклята само отпред е къса а отзад е дълга. Качвам още една снимка, малко съм застанала като за разстрел Grinning. Нямам много хубави снимки, защото майка ми ме снима тогава и половината са размазани Grinning. Трябва скоро да я нося да ми я стеснят, че ми е малко широка в кръста и може пак да я снимам.

За масите и разпределението ние сме казали и на гостите и на роднините да си казват, ако имат предпочитания с кой да са на една маса. И така ще ги подредим после.

# 561
Аз да питам другите две, които сме избрали Версайската рокля с панделката отзад. На вас снежно бяла ли ви се видя роклята и пак такава ли ще поръчате, че аз изтървах да коментирам с Вяра каква е реално и за евентуалните възможности. А съм сигурна още не ми я шият. Отделно си мисля, като пътувам към Пловдив да и предложа да се видим, да вземе реални размери, че бях без обувки при заявката на роклята.

# 562
Момичета, имам една питанка.Понеже свекито имаше старо злато,което не ползва вече и ни го даде за халките.Та въпросът ми е знаете ли дали в златарския ще се съгласят да дадем злато колкото грама излязат  халките и да платим за изработката само.По принцип знам,че го правят,но не знам дали ще се съгласят за халки!?

# 563
Илейн ние така процедирахме в Александра дадохме влато грам за грам и платихме изработката .

# 564
Здравейте и от мен днес  bouquet

Snow, благодаря ти за милите думи!  bowuu

Илейн, много зависи от ателието, което ще изберете. Докато не отидете на място, няма как някой да ти каже. По-добре изберете място, което се слави с добра изработка, ако трябва ще го продадете преди това-варианти има.

Няколко неща, за които взехме решение:

- Мислим да пропуснем украсата за колата- само панделки по дръжките на автомобила смятам, че са достатъчни. 
- Другата седмица, когато имам време ще поръчам бутониерите и гривните за ръка.
- По въпроса за разпределението на гостите по сватбата: Няма да ги групираме на негови и мои роднини- ще ги смесим, като ще се водим основно от това кой с кого ше му е приятно, ще има обща тема за разговор, темперамент и интереси. За приятелите ни е ясно, че ще ги смесим Peace

Иначе тази вечер се вълнувам за предсватбената фотосесия утре. Измисляме какво да обличаме и как ще се снимаме hahaha

# 565
Здравейте момичета  Hug

Минавам за малко, за да ви разкажа как мина сватбата
Всичко мина чудесно. Честно казано такава лудница ми беше, че дори не обърнах внимание на скелето пред ритуалната. По време на церемонията дъщеря ни не спря да тича и да пее из залата, а за капак накрая застана по средата и започна да вика "Имам пииииш" Беше голямо шоу  Joy. Минахме после през военния клуб и си направихме фотосесия, но още не е готова. Фотографа каза, че ще  е готова след около 10 дена. След това в ресторанта ни направиха посрещане нашите приятели. Вечерята мина много добре и въпреки, че нямаше DJ танци си имаше. Беше страхотно. Стояхме до 4.00 ч. сутринта.
Всичко по организацията стана перфектно - и украсата, и ритуала, и моите прическа и грим. Много съм доволна.
Качила съм малко от любителските снимки в албума, като станат готови и професионалните пак ще кача. Качила съм снимка и на тейбъл картичките, които сама направих и на украсата за колата, която беше много нежна. И за наше учудване издържа на предния капак при скорост 80 - 100 км. в ч.

п.п. Успях да отпусна обувките с един специален спрей и въпреки очакванията ми, не ме боляха краката изобщо. Въпреки, че почти цяла вечер изкарах на крак, танцувах хора и т.н.  Peace

Благодаря на всички за прекрасните пожелания
  Hug Hug Hug Hug Hug

# 566
Ако може малко помощ Simple Smile По настояване, ще ходя до Асеновград да разгледам роклите, да видим дали случайно няма да харесам друга рокля. Понеже сте по-запознати, може ли да ми кажете там магазините работят ли в неделя? Горе долу как вървят цените, предполагам че е много относително, но горе-долу какво да очаквам. Както и магазини, които си струва да видя Simple Smile Много благодаря предварително!
От резултатите на гугъл, най-много ми допаднаха роклите в Ателие Александра... Обаче си представям и какви цени ще обявят.

Последна редакция: пн, 29 юни 2015, 23:51 от azzezell

# 567
  • София
Вяра,много сте хубави   bouquet

аzzezell Moже да има тук там някой работещ в неделя,но като цяло повечето почиват,което винаги е било доста странно за мен,но това е положението  Laughing Цени наистина има всякакви,зависи от модел,плат и т.н.Аз лично просто започнах да обикалям по-големите магазини,но накрая реших да вляза в  едно от по-малките магазинчета и от там си взех роклята  Grinning

# 568
seangelova мерси за бързия късен отговор  Hug
Дано успеем тогава в събота да отидем, защото и не остана време до сватбата Simple Smile

# 569
Вяра, прекрасен букет!Ряадвам се,че сватбата е минала добре.
Милото и той иска да смесваме роднините, много държи на това, те не че много се познават-всичко на всичко два пъти са се виждали.

Общи условия

Активация на акаунт