Нашата сватба през 2015 - тема 9

• 55 592
  • 779
  •   1
Отговори
# 690
Хихи, ех този Северозападд...  нашите приятели които искам да каним за кумове също са от там от Плевен са... май ще ходим с пиленце и питка.. и ракиика..  bowuu Drunk Drunk Drunk

# 691
Това не е само в Северозапада.Традицията е такава попринцип.  Simple Smile
ЗАЯ причините, които ти споменаваш са реални и логични, важни и сериозни.За такива и на ум няма да си помисля да се разсърдя.
Аз говора за случаи, в които се намират оправдания и за чисто глупави причини, като например тази на приятелката на Шоколадче. Аз пък няма как да приема ако много добра моя приятелка не дойде на сватбата ми поради подобна глупава причина!Съжалявам, но за мен това значи че изобщо не й пука!
Шоколадче, ще се сърдиш и още как! Не стига, чи си й поканила половинката, какво повече иска?
Аз не отивам на сватбата за да ми намират хората забавление-не са длъжни, отивам от уважение.
Наистина пак казвам, за мен сериозни оправдания са само подобни на тези на ЗАЯ.
Друго всичко е "мижи да те лъжем".  Wink
Мария на мен и двете прически много ми допадат.
Аз обичам небрежни кокове, но много ми харесва и косата настрани.Мисля, че така имаш по-момичешко, младежко и сладко излъчване, а с кока е по-строг и елегантен вида една идея, но пак е много хубав.
Която и да избереш-няма да сбъркаш!

# 692
  • София
Maрия На мен пък 1-та повече ми харесва  Laughing

Кумата я поканих по интернет за съжаление,защото живее в чужбина и няма как,на Коледа като си дойде и дадох поканата,с избора на кума малко сложно беше,но някрая мисля,че направихме правилният избор  Laughing Той си знаеше от по-рано,но поканата му я дадохме на р. му ден през януари,че и той е от друг град и използвахме момента  Laughing

Абсолютно съм съгласна с Мисс нито 1 от тези,които не дойде на сватбата нямаше основателна причина и аз съм им изключително обидена на всички и не смятам да уважавам никакви техни поводи  Crossing Arms

# 693
  • гр. София
Момичета, спирка нямате! Не мога да ви смогна на четене  Laughing
Бързам да се похваля с поканите , мнооого си ги харесвам ( остава само текста да измисля Mr. Green )  Направи ги моята талантлива братовчедка от Dashicк Handmade

Скрит текст:

Скрит текст:

Връщам се да ви чета.На диагонал само да вметна -Мария, небрежният кок е един път- мнооого ми хареса и ти стои страхотно! Много си красива!

# 694
здравейте, предстои ми сватба май месец 2016, но започнах подготовка от по-рано, тъй като разбрах че е трудно със запазването. От Пловдив сме и за сега сме избрали църквата- Св.Богородица и ресторанта- Амбасадор-Тримонциум. Като украса съм се ориентирала със сватбена агенция Белисима, а гамата...чудя се между бяло и червено или бяло и праскова. Надявам се на съвети от тези които в момента минават по този път или са минали и ви пожелавам на всички щастлив семеен живот.

# 695
  • София
Марая прекрасни са   bouquet

penny2208 ние се оженихме тази година май месец в Пловдив,но местата,които избрахме бяха други,ако мога да помогна с нещо казвай  Simple Smile

# 696
Silvushka много неприятна ситуация  Confused , Говори с тях лично ,  опитай да ги разбереш ако има адекватна причина . Или ако много държиш и те също да присъстват , покани и другия син заради когото е станала цялата ситуацията и да няма недоволни
mariq91 И двете ти стоят много хубаво !! На мен повече ми харесва пусната , но ти трябва да си прецениш какво излъчване да имаш ,както каза мисс с пусната коса имаш по младо и отпуснато изражение , а с кок по елегантно  Simple Smile
Tanchitu Звучи наисти странно да отделиш само една маса и според мен всеки би се обидил ако е на нея . Не може ли от голямата маса да се отделят още една , две маси ?
I miss you Нашите кумове  си знаеха преди официалната  покана  Laughing Иначе ги поканихме на ресторант , когато се прибирахме за Великденските празници , понеже не са двойка и кумата живее в друг град . Ако бяхме в един град бихме ги поканили в нас , по лично ми звучи  Simple Smile 
*Шоколадче* Аз също бих и се обидила , това за мен е глупава причина и много несериозно ! Питай я пак може да е имало друга причина , която да не е могла да ти каже тагова и да го е замаскирала с тази.
Марая      Много са хубави поканите , много нежни  Heart Eyes  А какво стана с онези като вестник ? Аз нещо съм изтървала  newsm78 На тях също съм им голям фен   Grinning

# 697
*Шоколадче* много неприятна ситуация, изобщо не е грубо, че не си и обърнала внимание. Човек един път се жени (в повечето случаи Grinning) и ако хората, които смяташ за близки ти обявяват такива глупави причини да не дойдат точно това си заслужават.
С моя приятел сме били на сватба, на която познавахме само младоженците, но се запознахме с нови хора и пак си изкарахме весело.

И аз съм на мнението на Miss_Bingley. Ако имат наистина някаква сериозна причина да не дойдат естествено, че ще го приема. Но такива оправдания, няма как просто.
Наши приятели, на които сме били на сватбата, въпреки, че и тогава финансово не бяхме добре изобщо и въпреки всичко успяхме и парички да съберем за да им дадем и за секунда не сме си помислили да откажем. А те сега ами не знаем дали ще дойдем и никакви причини не дават. Или има едни дето май щяли да ходят на море тогава и не знаят още дали ще могат да дойдат. Аз не знам как можеш и да го кажеш това на някой дори. И как на такива неща да не се разсърдиш примерно или да не ти стане неприятно.  Поне да си кажат още в началото няма да идваме и толкова, а не да ги питаш по 10 пъти и все не знаят или да ти казват такива причини като с морето.
Поне в такива моменти наистина виждаш хората, които държат на теб. Радвам се, че на повечето още като им казахме и преди да им дадем поканите даже се зарадваха и потвърдиха, че ще дойдат.

Последна редакция: пт, 03 юли 2015, 01:24 от snow999

# 698
 newsm44  Здравейте момичета  People Angel Искам да споделя щастието си с вас . Днес ходих до Асеновград за рокля .Планът беше Версай и Радичев .  Първо влязох в Версай , но никоя рокля не ме впечатли  , въпреки , че жените бяха мили и много търпеливи , нещо в мен ми подсказваше , че моята рокля не е тук .
По път за Радичев , реших да вляза в Сияна  Sick Лично мо е мнение - ужасни , кичозни , грозни и огромни с много мънисти и камъни - чак грозно . Една единствена рокля загледах там , но дантелата беше много твърда и когато попитах консултантката за изработка на по дълъг ръкав тя ми каза , че било неудобно и ограничавало движенията ... което според мен не би трябвало да бъде така . Ииии да попитах за цената ,която варираше между 400-500 лв ... Но нещо в мен ми подсказваше , че и това не е моята рокля .
Докато се разхождахме по магазините, без да пробвам ,само оглеждах разбрах какъв цвят искам . А именно Айвъри ( между чисто бяло и екрю ) .
 А когато влязох при Радичев сърцето ми спря  ( от кеф) Точно такива модели рокли исках да видя .
Въртях се като пумпал все едно за пръв път виждах рокли . Исках да пробвам всичките  . Щастието беше пълно . smile3521
 Пипах материите и забелязах коренната разлика спрямо другите магазини .
Подобен на този модел , които аз пробвах само , че по семпъл беше около 650 лв и аз се зарадвах , че няма да  дам  1200 както  ми искаха на пиротска в " Палома " . Ама накрая не бях много доволна от цената , която ми съобщиха 900-950 лв .Не защото не струва толкова а просто си бях определила бюджет до 700 лв като идеята беше да не се изхвърлям с "рокля за една вечер"  .. но аз промених доста от нещата . Роклята ще стане по богата на камъни и перли, с гол гръб, тип сърце и богата дантела ( мекичка ) с ръкав до лакътя , панделка отзад в цвят малко по карамелов цвят  . Само като я облякох и вече бях сигурна .. Казах ДА на роклята  newsm44 newsm68 ... tooth
Скрит текст:
Качвам роклята , която е на романтика и точно такава панделка искам отзад , защото смятам , че е много красива
Утре чакам халките от Сара Трейд  да дойдат  newsm08 нямам търпение да ги видя .
Момичета кажете обувки от къде ? При Радичев имаше някакви обувки , но въобще не ми харесаха . А токчето трябва да не е по-високо от 7 см .  При положение , че аз съм 162 а ММ ми 172 като сложа токовете , косата с малко обем отгоре и воала .. да  не взема да стърча много над него, защото въобще не е  модерно  hahaha
  Марая - поканите са много красиви   bouquet
  Мария91 - роклята е много красива . Стои ти перфектно   bouquet
  Елина - на мен ми харесват и двете . Помисли обаче , ако си по танцувална личност , с коя ще се чувстваш по-добре  ( аз лично бих заложила на кока ) bouquet

# 699
Не мога да си намеря фотограф. Исках димитър и тереза якови, но са заети.
seangelova на вас кой ви беше? и аз днес бях до асеновград с идеята да посетя магазините на радичев, но разгледах и другите...малко се отчаях...може би защото си имам някаква представа в главата и няма как да намеря точно същото, затова се ще я шия. въпросът е дали да е при радичев или в пловдив в princess

# 700
И след като капарирам вс важни неща - църква, обреден дом, ресторант, фото, видео и dj, има ли нещо друго спешно или затишие пред буря хихихи

# 701
Да споделя и аз аз за отказите. Най-добрият ми приятел не дойде. Обади ми се две седмици преди сватбата и ме предупреди. Причината му беше достатъчно основателна, за да съм тъжна, че не мога аз да съм до него, вместо той до мен.
Друга жена не дойде и не се обади изобщо. Като отидохме в ресторанта мама и се обади да я пита къде е. Била много изморена от работа. Ами ние нямаше да я караме да копае, можеше да дойде за един час. Все пак по телефона обеща, че ще дойде и не се появи. Ами неуважително е! Аз на деня изобщо не разбрах какво се случи, но след това ми беше криво.
Та наистина има причини и причини....

Марая, поканите са много нежни и красиви!

Петя, браво за добре свършената работа!

# 702
Петя, честито!Роклята ти е красива и интересна.Само не мога да видя обемна ли е или падаща по-свободно?
penny2208 питай за каквото се сетиш, ние ща помагаме!На първо място запазете важните неща-църква, ресторант, музика, фото и т.н.
За украсата може да се ориентираш най-добре като си разглеждаш снимки в интирент и прецениш кой цвят най-много искаш да ти е на сватбата.
После огледай и съобрази и с рестранта, да си отива все пак с интериора и неговите цветове.
Аз вече и оркестър си имам!  #Crazy Grinning Е, какво да се прави, навих се.То не било толкова лошо.
Сега водим преговори още за танца.  Simple Smile

# 703
Цитат
Момичета, тези от вас които ще приготвят мини шишенца и бурканчета с разни нещица вътре като подаръчета за гостите - от къде ще ги вземете? Аз намерих за по левче горе долу бройката. В този сайт гледам, че същите излизат наполовина, но се чудя как стои въпроса с доставката и освен това в сегашното икономическо положение в Гърция, дали изобщо ще ги получа newsm78
Цитирай   • Харесва ми
Аз го поръчах от тук на много изгодна цена Simple Smile Много са сладки и са големи,колкото кибритена кутийка: http://medovit.blogspot.com/2013/09/0030.html Нямам достъп до албумчето все още да ви покажа как съм ги направила.
Отивам да Ви чета, че само този пост прочетох, и ще се включа пак.Simple Smile

# 704
Благодаря ви за мненията. Аз вече съм решила, че ще съм с кока, исках да разбера и вашите мнения. Явно нещата са 50 на 50. И с пуснатата коса е добре, но просто аз нямам необходимата дължина. Когато ми се навие косата, дължината значително се скъсява. Много се харесах с кока, така че ще е той. Simple Smile Иначе и без това, в който и магазин да вляза, навсякъде ме мислят за абитуриентка, а не за булка.

Кумовете ние ги поканихме на ресторант. Там им дадохме поканата. По принцип беше редно да отидем в тях и да занесем там каквото се носи, но поради други обстоятелства решихме направо на ресторант. Simple Smile

За гостите изобщо не ми се коментира. От моя страна отпаднаха много хора. Сватбата е един прекрасен момент за равносметка. За в бъдеще ще си имам едно наум. Доста хора ни разочароваха. Дори се налага сами да си правим моминското и ергенското, защото явно няма кой друг.

Марая, поканите са много нежни и красиви.  Simple Smile

penny2208, добре дошла и приятна подготовка.  Hug  Моята рокля е от Радичев, така че имаш един глас за него от мен. Много съм доволна. Макар, че с него така и не сме се срещали на живо ми направи роклята, която исках. Много е добър.  Peace

Петя, честито за роклята. Много е хубава.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт