Нашите second hand находки - тема 30

• 112 776
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Кой ще иска да си купи геокс втора употреба за тази цена...то толкова пари за нови може да си ги намериш.
Ремикса не са съвсем в ред по принцип с цените Simple Smile
Още един чуден пример
https://remix.bg/womens-clothes-cardigans-h-and-m-pr1385012.html
http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0304368002.html

Последна редакция: пт, 28 авг 2015, 13:06 от Angel_Dust

# 616
  • bad@ss
Вчера коментираха намаленията в новините. Ще цитирам: "Правилата са ясни – преди да се обяви намаление, стоката трябва да е продавана поне месец на цената, от която се намалява и това да е видно за клиента. В противен случай за нелоялни практики законът предвижда до 30 хил. лв. санкция."
Ако можеш да докажеш твърденията си, сигнализирай в КЗП.

# 617

И бабите дето са окупирали секънд хендовете по цял ден се ровят и се бутат ... за къде си пазаруват не знам. Crazy
По-малоумно изказване не бях чела.
Няма ли да се засрамиш? И ти по-възрастна ще ставаш, няма да се подмладяваш.
Присмяла се млада вехтошарка на стара.
Направи си магазин и сложи ограничения кой да влиза.
А за Ремикс - май ти е кисело гроздето?

# 618
Loriyn и vaniakkostova - супер ризки  Peace

Десиссслава , пуловерът е трепач, наистина  Flutter

Doli, ужасно сладка рокличка - особено долната част.

strept , какво да кажа освен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes - по една иконка и за трите ви Wink

# 619
Не ми е кисело гроздето! Поръчвала съм от там,но това което описах е некоректно.

# 620
Loriyn и vaniakkostova - ммм тези ризки ги бях пропуснала, супер са! Искам сега и аз ризи:)

Относно бабките в магазините. Ами имам една позната баба на 80 г. и си има гадже по-млад дядо. Та има и те за къде да се гласят. Тя също се стъква с панталончета и сака от ВУ.

# 621
Да се изкажа за Ремикс и аз:)
Право е момичето.
Не става въпрос за "кисело грозде", а явно некоректни продажби.
Ок, пускат неща с етикет, после ги свалят от продажба за известен период (обявявайки ги за продадени) и после хоп-пак се появяват, на по-висока цена
Това и аз го забелязах от доста време.
Опцията "наблюдавай" позволява да се види това!

# 622
Относно Ремикс - напълно потвърждавам мнението на Duality  и wiseacre

Пускат чанти, с етикет на цена 100 и нагоре лева и след ден - два, намалят с 10-15% и се маркира Продадено.
На др ден пак я виждаш същата чанта в новото зареждане, отново на редовна цена...  ooooh!
Имам наблюдение, тъй като ежедневно го следя. Поръчвала съм 2 пъти, първия път нещата не бях лоши, но 2-рия път , ми продадоха яке от еко кожа, на Есприт, в "отлично" състояние, включващо - напукана и олющена кожа на 3-4 места, което на снимките изобщо не се виждаше... #2gunfire

# 623
 Laughing
В тази връзка миналия ден в Шик видях една възрастна дама,сигурно над 75год.,доста сдръчкана,но стройна,изправена и облечена като от "некерман",с бижутата,маникюра,прическа и т.н. и тя си порови из щендерите...
Аз видях една такава в Шик Шик на Красно село с много гривни беше накичена  Laughing

Колкото до дали ми е кисело гроздето, коментирах факта как купуват и препродават на цени доста по-високи. (не казвам че са единствените, просто научих от къде пазаруват и реших да споделя.)

За бабите имах предвид как се бутат и ровят ожесточено. Да не давам примери в Мания как пълнят по цяла количка (прехвърлена отгоре с дрехи) забутват се в някой ъгъл и започват да оглеждат. Ами те имат цял ден, ама аз нямам цял ден. В такъв смисъл имах предвид, че и за нас е хубаво нещо да остане. Laughing Ама карай, не съм искала никого да засегна.

# 624
  • София

Ако някой иска да му подаря една HM, скейтър, цвят милитъри зелено, размер около 36, да се обади.
А какво всъщност е скейтър рокля?

# 625
  • Ямбол

Ако някой иска да му подаря една HM, скейтър, цвят милитъри зелено, размер около 36, да се обади.
А какво всъщност е скейтър рокля?

нещо такова?

# 626
Аз днес пак си излязох с празни ръце от Мания,детските дънки и панталони ми идват 6-7лв.В ХМ панталон с блузка идват 15лв с отстъпка,ми май ще си носим нови.Килото явно няма да го смъкнат,а за дългите панталони отстъпки не важат.Бях забравила защо дълго време не ги посещавах. Crossing Arms

# 627
Мания ще правят намаление на детското от 1-15.09 с 30%,по повод Back to school.Поне в Мания Централна поща е така.

# 628
  • Sofia

Присмяла се млада вехтошарка на стара.

Joy

# 629
  • Пловдив
Благодаря ви момичета, от бившия продавалник купих пуловера  Peace

Общи условия

Активация на акаунт