Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 571
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • тук и там
Аз ги правих при Бисерка в началото на месеца.Доволна съм от резултата-но определено имат нужда от корекция-трябва на места да се запълнят и не са съвсем еднакви двете вежди.Другата седмица мисля да се обадя за да попитам кога ще е в Пловдив или Бургас-за ретуша.Ако някой има записан час за тези градове през август-ще съм благодарна,ако сподели.Аз лично попитах Бисерка колко издържат веждите- и тя ми каза,че на година-година и половина трябва "Освежаване"-но какво има предвид под"освежаване" не разбрах-и съответно цената същата ли е(300 лв) -или различна.Ще попитам евентуално следващия път..Кофти е и това,че няма програма за градовете-или поне късно излиза-месец за месец,и сега ако няма дати за Пловдив или Бургас,ще трябва да бия път до София за ретуш..
Между другото-и на мен НЕ ми е подстригвала веждите Бисерка. Peace

# 106

Kaisia, flame_69, нямам търпение да качите снимки, че яко се разколебах между Цвети Бита и Бисерка. За сега съм заявила час и при двете.  Embarassed и съм в голямо колебание  newsm78 ooooh!

# 107
http://prikachi.com/images.php?images/701/8267701B.jpg това са веждите ми при Бисерка правени в края на юни 2014

http://prikachi.com/images.php?images/708/8267708G.jpg това са веждите ми при Бисерка месец по късно( косъмчетата още не са достатъчно дълги и на места има дупки) тъй като това ми е била трета поредна година да си правя веждите при Бисерка, се водеше един вид като освежаване и ми взе 160 лв.

http://prikachi.com/images.php?images/773/8267773v.jpg това са веждите ми при Цвети преди/след. На снимката която е преди процедурата кафеникавото над веждата ми е боя за вежди. Пигмента който беше останал е само от чупката до края на веждата Peace Това е и проблемната ми вежда която се различаваше от другата. След чупката е прекалено вдигната и реално косъмчетата ми растат под нарисуваната ми вежда  Laughing

http://prikachi.com/images.php?images/869/8267869b.jpg веждите правени от Цвети преди 1 месец, август месец е ретуша

Последна редакция: ср, 29 юли 2015, 17:35 от flame_69

# 108
Определено веждите, които е правила Цвети ми харесват повече! Peace

# 109
flame_69, много красиви вежди преди ретуша! Перфектни и много ти отиват! Искам и аз!  Simple Smile
Kaisia, ще можеш ли да качиш снимки?

# 110
  • В мечтите
flame_69 по-същия начин ми се промени пигмента на веждите,след снимката от сегашните ти вежди определено не се двоумя за Цвети Бита  Heart Eyes

# 111
Всяка от нас си решава къде да си направи веждите. Аз също сигурно пак щях да отида при Бисерка ако не бях попаднала на Цвети. И сега след като мога да ги сравня. Моя човек е Цвети на този етап  newsm03

# 112
  • тук и там
Нещо със селфитата не се справям-пробвах..Освен да накарам децата да ме снимат,но предвид това че голямото е на 5гд-не знам дали ще се получи Wink
Между другото-и на мен от снимките на flame_69-ми харесват повече веждите,които са направени от тази Цвети. По-хубави са от моите определено:peace:

Последна редакция: чт, 30 юли 2015, 18:35 от Kaisia

# 113
  • В мечтите
flame_69 сега правените вежди от Цвети пак ли са косъм по косъм,изглеждат ми по-различно от предните ти правени при нея  Rolling Eyes..или на снимките стоят по-различно не мога да преценя  Peace

# 114
При Бисерка ги правихме плътни. Цвети  ми ги рисува косъм по косъм. Като паднаха коричките не изглеждат толкова тъмни, а при моите отделно съм ги оставила да израстнат сега отгоре(това което козметичката ми постоянно скубеше и изглеждаха доста по-тънки от това което ми харесва Sad ) В момента изглеждат много естествено, но със снимка от телефона толкова мога да покажа Simple Smile

# 115
Нещо със селфитата не се справям-пробвах..Освен да накарам децата да ме снимат,но предвид това че голямото е на 5гд-не знам дали ще се получи Wink
Между другото-и на мен от снимките на flame_69-ми харесват повече веждите,които са направени от тази Цвети. По-хубави са от моите определено:peace:
Kaisia, Много се надявам да пуснеш снимки. Виждала съм прекрасни, направени от Бисерка, затова. Отделно всеки човек е различен и ако ми харесва как изглеждат нечии вежди, това не означава, че на моето лице биха стояли добре.   bouquet

# 116
При Бисерка ги правихме плътни. Цвети  ми ги рисува косъм по косъм. Като паднаха коричките не изглеждат толкова тъмни, а при моите отделно съм ги оставила да израстнат сега отгоре(това което козметичката ми постоянно скубеше и изглеждаха доста по-тънки от това което ми харесва Sad ) В момента изглеждат много естествено, но със снимка от телефона толкова мога да покажа Simple Smile
А Цвети ти прави само косми без никакво запълване ли? Може би пък, на твоите вежди така се е налагало, но се опасявам, че след 3-6 месеца като започне да изсветлява пигмента....

# 117
Цвети рисува само косъмчета, нямаше запълване. След няколко месеца ще споделя как изглеждат на дадения етап Simple Smile

# 118
  • Марс
Привет, не бях влизала отдавна... Аз понеже все се правих при "светила", очната линия, вeждите и устните ми седят вече трета година и не мога да се гледам...то е понеже не си ги харесвам де. Та да дам обяснение на това дали боли на очна линия - болката е много странна, хем искаш да се почешеш все едно те сърби, хем боли едно такова странно, но не и много, като се има предвид че съм правена без упойка...а сега имат много упойки. Устните ми се подуха до петорни размери /имам чувствителна кожа/ и не можа да ми направи светлосенките, исках три цвята, все едно да съм с гланц, но не издържах на устните отвътре, бяха се подули и боляха ужасно много /смея да твърдя че устни болят повече от очна линия/. Казваха, че устните се трият много бързо, поради това че ни се "белят" и напукват, но държи червилото мам.. му вече доста години, е то е добре е светло кафяво е и що годе вече ми харесва. Общо взето е това, сега съм се запътила към Цвети, но ще чакам да застудее, че милата ще се види в приключение с мен Grinning А да не забравя, след очната - три дни поне бях все едно съм имала дуел с Кличко, а за съседите и хората около мен-мъжа ми ме беше пребил от бой, но пък съм си го заслужавала Grinning

# 119
За мен също устните болят повече от очната линия; Заклех се никога да не се подлагам на това повече , а нося на болка, не е да се лигавя!!

Общи условия

Активация на акаунт