"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 310
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
  От тази снимка си мисля, че Омер ще се освободи преди заседанието на съда.

Ако е сестра на Мерт, Елиф трябва да е роднина с Хюсеин. И дали наистина накрая ще разбера - Хюсеин и Омер от един баща ли са? Thinking

# 526

Да не се раделим с Хюсеин? Май всички без Демет плакаха за него. Thinking

# 527
  • Once there was a Hushpuppy...
Вели, може и да си права Rolling Eyes
но, аз го разбрах по друг начин....дали греша Thinking
Разбрах, че ще се случи нещо на дипломирането, но сякаш в превода не се уточнява на кой герой. Върнах се пак да го чета.... newsm78 Знам ли....
За това си мисля, че ще се случи пак нещо лошо...но, в никой случай на Елиф! Категорично, подписвам се Stop Naughty Peace
Елиф, ще научи в болницата, че ще могат да си имат собствени деца. Това трябва да е така, въпреки пробождането.
Но, за да ни дадат бременност в последната серия ще претупат една-две години Mr. Green, че след подобни интервенции е хубаво да се пази за известно време жената Peace

# 528
Ринка, благодаря за фрагмана  Hug Hug Hug

Изглежда, че Хю ще изгърми (и в пряк и преносен смисъл Simple Smile ). То и без това не виждам друго бъдеще за него. Няма и да ми е жал.

Някакви предположения за изненадата на Мерт? А, а, а?  newsm78

# 529
Да не се раделим с Хюсеин? Май всички без Демет плакаха за него. Thinking

И аз плаках!  Cry Wink Outta Joint Хюсо така или иначе вече е оплакан и погребан.  bishop Но може и да не е той?  newsm78

Благодаря на Варна за превода на резюмето!

Рина,   bouquet за трея!

# 530
Благодаря, Рина и Варна! smile3525 smile3525 smile3525

Ама бива ли пък толкова шашки да заложат за един Хю newsm78.
Каква ли пък ще е тази изненада на дипломирането на Мерт, та и чак да промени живота на Ел newsm78 newsm78 newsm78

# 531
Аз не вярвам да убият Хю Mr. Green
След, като направиха от героя веднъж убиец, а после покаял се многострадалец със сигурност ще живее до края на дните си в затвора Wink Laughing Това си мисля, че ще е решението на СЦ за него....
А, не е какво аз искам за него Mr. Green
Безпристрастна съм, пас Peace

# 532
Аз не вярвам да убият Хю Mr. Green
След, като направиха от героя веднъж убиец, а после покаял се многострадалец със сигурност ще живее до края на дните си в затвора Wink Laughing Това си мисля, че ще е решението на СЦ за него....
А, не е какво аз искам за него Mr. Green
Безпристрастна съм, пас Peace

На мен пък ми се ще бум-бум да е за Хю Mr. Green С отварянето на вратата се задейства май часовников механизъм, т.е. можем да предположим, че аби ще има няколко секунди да си организира бягство от терена. Като го гледам как припка с железния крак - хич не му спорИ... демек ще има няколко секунди, за да изгледа жалкия си животец като на кино... заслужава този ужас. Иначе ако остане в затвора, току-виж се пръкнал някой нов Тайяр, който да го хареса за наемен работник Mr. Green Mr. Green

# 533
Ринка,благодаря за трея-не знам защо съм така кръвожадна днес,но ще съм доволна ако Хюсеин пукне-и Йомер това искаше.Тъй и тъй ще докажат,че не е убит от Елиф като му намерят останките,ама по-добре да го няма отколкото да го вкарат в затвора и дълги години цялото семейство да трябва да ходи да го вижда,децата да страдат и т.н.Толкова злини причини този нещастник,че хич не ми е мъчно за него,ама хич.И той и Нилюто само се тръшкат и реват и после правят това,което на тях е угодно Sick Sick

# 534
Ами, може и да го ликвидират СЦ, Кити Rolling Eyes Аз за това уточних, че предполагам, а не изразявам симпатии или обратното Grinning
На мен ми е все тая за това говедо Mr. Green И въпреки това той е твърде далече от хората, за които би ми било мъчно....на против Peace

# 535
И по разтопения метал от протезата ще стане ясно, че не Ел го е убила tooth tooth

# 536
От друга страна пък някъде нали пишеше,че Хюсеин е арестуван и е в Управлението-трея може да ни пързаля както винаги.

# 537
# 538
Няма да е Хюсо.  Confused Така ми се дава.

# 539
Няма да е Хюсо.  Confused Така ми се дава.

Селфи, тази не беше ли дефектната ти топка Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт