"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 224
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Мерт и Демет са с наложено вето от мен Wink Начина,по който реагираха,когато разбраха за престъпния живот на собствените си бащи,ме накара да се замисля как бих реагирала аз на тяхно място ooooh! Ами щеше да ми е много тежко,както и на всеки предполагам Peace Но те ме спечелиха с непоколебимостта си да излезе истината на свобода и дори искрено се зарадвах,когато предложиха своята помощ на Елиф. И тяхната история не е за завиждане Naughty Как се живее цял живот с такъв товар ooooh! Но са си лика прилика и поне няма нужда да си крият миналото и да се срамуват един от друг.Ако е един страничен човек,дали би разбрал другия така добре и истински да го обича Thinking Всъщност неусетно за мен те се наредиха веднага след ГГ. Фето и Ревла не са ми фаворити,сори Rolling Eyes И бих гласувала за тях,ако не видях,че са в сценария по-нататък Twisted Evil

# 706
  • В Града на липите
Дети  Hug
И аз хич не искам, да ни лишат от Мерт или Демет. Много хубава двойка се получи.

На мен ми е по-интересно, не кой ще умре, едва ли е някой от основните играчи, а каква ще е изненадата на церемонията по дипломирането на Мерт  newsm78
И то такава, че ще преобърне целият живот на Ел, и за която никой не подозира  newsm78
Да не възкръсне някой от гроба пък сега  newsm78
Или пък да разбере особено голяма и мръсна семейна тайна  Thinking
То в Демирови и Денизерови, тайните не са нещо кой знае какво, никнат като гъби на дъжд  Grinning и целогодишно.
Нещо съществено за нея, би било, въобще да не е Денизер  Thinking
Дано не е и Демир  Joy

# 707
Мерт и Демет са с наложено вето от мен Wink

И аз хич не искам, да ни лишат от Мерт или Демет. Много хубава двойка се получи.

# 708
Дети  Hug

На мен ми е по-интересно, не кой ще умре, едва ли е някой от основните играчи, а каква ще е изненадата на церемонията по дипломирането на Мерт  newsm78
И то такава, че ще преобърне целият живот на Ел, и за която никой не подозира  newsm78
Да не възкръсне някой от гроба пък сега  newsm78
Или пък да разбере особено голяма и мръсна семейна тайна  Thinking
То в Демирови и Денизерови, тайните не са нещо кой знае какво, никнат като гъби на дъжд  Grinning и целогодишно.
Нещо съществено за нея, би било, въобще да не е Денизер  Thinking
Дано не е и Демир  Joy

Без майтап,тия двамцата много са ми на сърце Grinning
Хрис, по-голяма и мръсна тайна от тази например,че Змеицата е поръчала убийството на баща и не си представям #Cussing out
А да е от Демирови-пепел ти на клавиатурата-Демир ще стане като се евленнат с Йомерко Heart Eyes
Айде наредихме ги-остава утре да ме оставят пак зяпнала от изненада и ще ги призная съвсем hahaha

# 709
  • В Града на липите
Хрис, по-голяма и мръсна тайна от тази например,че Змеицата е поръчала убийството на баща и не си представям #Cussing out

Да, и аз това първо си помислих. Освен това, само Чичи е наясно. За всички ще е неочаквано и шокиращо.
аз не мога да си обясня, тая нейна псевдо-любов към сестрите, лицемерна ли е, от угризения ли е, или има нещо по-дълбоко. Защото на моменти сякаш наистина й пука за тях, ама само на моменти  Grinning

# 710
# 711
# 712

Скрит текст:
#MasalDemir I want to see Elif & Masal like this👇🏼and don't forget to make the same tattoo to our small signorina😍😊

# 713
  • Burgas, Bulgaria
Мерт и Демет са с наложено вето от мен Wink Начина,по който реагираха,когато разбраха за престъпния живот на собствените си бащи,ме накара да се замисля как бих реагирала аз на тяхно място ooooh! Ами щеше да ми е много тежко,както и на всеки предполагам Peace Но те ме спечелиха с непоколебимостта си да излезе истината на свобода и дори искрено се зарадвах,когато предложиха своята помощ на Елиф. И тяхната история не е за завиждане Naughty Как се живее цял живот с такъв товар ooooh! Но са си лика прилика и поне няма нужда да си крият миналото и да се срамуват един от друг.Ако е един страничен човек,дали би разбрал другия така добре и истински да го обича Thinking Всъщност неусетно за мен те се наредиха веднага след ГГ. Фето и Ревла не са ми фаворити,сори Rolling Eyes И бих гласувала за тях,ако не видях,че са в сценария по-нататък Twisted Evil

newsm10 +1

# 714
  • софия
няма да е Мерт  Peace
той не влиза в графата "може би".  Peace Момчето се разви много добре и ако нещо му се случи, на всички ще ни  е мъчно  Peace

залозите ми:  Laughing Laughing
1. Мюмтаз
2. майката на Мето.
 п.п.  ама как се казваше тази жена бе  newsm78 newsm78 newsm78

изненадата - мръсна тайна от миналото.

# 715

усмивка за феновете

изглежда е подготовка за финалното парти  

Скрит текст:
Kara Para Aşk dizisinin final yemeğine hazırız...

утре е ред на Тансу

# 716
# 717
Днес ли беше финалното парти? newsm78

# 718
Днес ли беше финалното парти? newsm78

Варна беше чела,че е днес Peace
И Арда ще отговаря онлайн на зрителски въпроси-дали и Туба и Енгин ще отговарят newsm78

# 719

Ейлем потвърди че финалното парти е днес

Общи условия

Активация на акаунт