Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Hatice Şendil&Özcan Deniz~Проекти,тв партньори~129

• 29 216
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Хайде гласувах ,от 9 човека на линия ,само 2ма са гласували ,като единият съм аз….. Thinking
Вече са гласували 3-ма
Гости, ще изгледам Дила и тогава ще пиша за Зия.....

# 31
  • Плевен / София
и аз гласувах Party....да видим кой ще познае.....аз съм с отговор 1 Naughty

отплеснах се....отивам да гледам...

# 32

Въпрос с повишена трудност!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 33
Важно е да се срещнат, без значение кога.
Аз бих била удовлетворена и само Кахраман да види, че Елиф е жива....

Скрит текст:
- Будь рядом со мной, Элиф, и я поставлю весь мир и Юрукханов к твоим ногам. Я отниму у них твоего сына. Кахраман Юрукхан будет стоять перед тобой на коленях. Я не оставлю кровь Назлы на земле не отмщённой, а ты будешь растить своего сына, как пожелаешь. Я же прижму его в груди как частичку своей любви, и буду считать его своим сыном.
Элиф, выходи за меня, пожалуйста. Скажи мне «да», и я заставлю этих Юрукханов заплатить за каждую слезинку на твоих глазах.

Максут. 33 серия.

# 34
  • Русе

Въпрос с повишена трудност!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

newsm47 smile3503

Вярно, но...  Wink и аз гласувах с тази опция 1 и защо ли  newsm78

Защото не искам срещата да е в края на епизода, макар и да ми е по-вероятно  ooooh!
Искам да се срещнат преди края, защото и да имат малко време двамата, ще ми се да видя първо радостта на Кахраман от срещата им, пък дори и след това Елиф да се развилнее ядосано, а ако и има сближаване...  Simple Smile още по-добре.

Едва ли ще стане така, ама...  Wink пък и защо не, а ако не стане... - поне да помечтая  Sad

# 35
Цвети

Напълно споделям това, което си написала - и на мен ми се иска да се срещнат по-рано, но и на 5 минути ще бъда доволна...За 5 минути могат да станат чудеса.... Peace

# 36
"Сърцето лудо,лудо в мене бие…."  Спомняте ли си тази песничка ?

# 37
"Сърцето лудо,лудо в мене бие…."  Спомняте ли си тази песничка ?

Аз не си я спомням - дай линк  Peace

# 38
"Безспокойно сърце"-Лили Иванова

# 39

Това ми излезе, когато написах заглавието н гугъла...Но помислих, че има друга песен....
Скрит текст:
Това не беше ли една френска песен....

А пък аз очаквам Кахраман да изпее на Елиф, най-красивата песен за трудната им любов.....

https://youtu.be/owxrIGCIzXU

# 40
  • Керодиспансера
И аз гласувах  Peace отбелязах, че ще е в края на серията  Thinking не, че не искам да е по-рано, но сценаристите няма да пропуснат да ни държат на нокти още една серия, а после ще ни оставят силно замислени цяло лято, какво ще се случи след срещата им  ooooh! защото предполагам Елиф няма да седне и да говори с Кахраман , а ще се инати пак, ще мълчи, ще прави всичко за да отмъсти  ooooh!

# 41

Evim sensin _ Kahraman & Elif

https://youtu.be/0oFlWOwIh5k

Най-новия клип за Елиф и Кахраман  - в дует с Ози....

Ели и аз гласувах така. Цял епизод ще ни изпилят нервите и накрая, нямам представа как, но Кахраман и Елиф ще се срещнат.
Права си Елиф ще се инати, много е разочарована, но дано в яда си да му каже всичко. Така Кахраман ще научи много неща. А когато знае за какво иде реч, ще може да вземе адекватни решения....Защото за сега всички го лъжат и заблуждават.....

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 23:40 от MAMA-AN

# 42
АНИ,  Слънце, много ти благодарим за прекрасната тема. Ще я изпишем с любов.

За анкетата - изключителни въпроси -  всеки един  може да се окаже верен. Първо като го прочетох казах си твърдо №1, после като се замислих - помислих си за №4. Не може ли утре вечер да гласувам. Аз искам веднага да се срещнат, но после си казах - баш ! Не така - искам тия говеда до крак да напуснат къщата и да си отидат на село Хатай и там да живеят в селска колиба, а Елиф и детето й да се настанят в къщата им.  Нека тези идиотки да разберат как нещата се обръщат наопаки. Нека  Дефнето  да се гърчи от мъки, загдето най-напред й казваше - "селянката".
Искам Елиф да им вземе къщата - дъртия и дъртата да   получат инфаркт и да  прегърнат китките, Якуб и все фамилия да се пръждосат на майната си, Дефнето да отиде в затвора, чекинястият  Максут също в затвора, Мерием - не знам къде да я дяна ???
Ще гласувам утре вечер, нали имам право само на един глас ?

Всичко хубаво и лека нощ.

# 43
Сиси разбира се, че можеш да гласуваш когато пожелаеш - анкетата е безсрочна. Но все пак би трябвало да гласуваш до преди да се излъчи епизода - нали това е прогноза.
Имаш право само на 1 глас - ограничих възможността за повече гласове, защото няма да се получи реалната картина. Но пък имаш право да си промениш гласа - тоест първо си гласувала с една опция, но утрото е по-мъдро от вечерта и на сутринта можеш да си промениш гласуваното.

Иска ми се Елиф да се появи в имението преди Зия и Къймет да са заминали. Искам да видя реакцията на Зия....Той нали наричаше Елиф негова дъщеря и винаги ще я подкрепя....Да видим сега, ще устои ли на думата си, или вече има други приоритети....Реакцията на Къймет не ме интересува, защото както съм казвала многократно тя е гьоз бояджиика и отново ще играе игра....особено, ако Кахрамане там....Мисля, че Шюкран ще се зарадва, че Елиф е жива - не заради Елиф, а защото живота на Дафа ще се обърка....Както казва шопа "Не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле".....
Но може би тази развръзка ще я видим на есен - сега навярно ще заснемат сцените, защото във втори сезон някои от актьорите няма да ги има - от тях може би ще е и Зия....Той си свърши работата - сложи воденичен камък на врата на сина си.....

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 00:03 от MAMA-AN

# 44
И аз гласувах отдавна с опция 1 Thinking но сега остана време да се разпиша!Колебаех се за в края на епизода и да се чудим цяло лято какво ще стане! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт