СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 4

• 187 183
  • 915
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, и аз да попитам за учителите на бъдещите петокласници. Някой беше споменал за Елена Станчева и още един мъж. Дали става дума за г-н Велико Колев, тъй като мисля, че той сега е преподавал на 12ти клас?

Велико Колев се върти в 11-ти и 12-ти клас. Ако въобще остане в училище още, пак ще поеме гимназиален клас.

# 76
  • София
Елена Станчева преподава от 5 до 12 клас. Тази година изпрати абитуриенти и е логично да вземе петокласници. Но не е задължително. Бъдете щастливи, ако се падне да преподава на ваше дете. Прекрасна е!

# 77
# 78
# 79
  • София
Тук не пише нищо съществено.

# 80
Ей, голям майтап. Обсъждат децата от СМГ и свръх-амбициозните им родители във всички теми във форума, в които надниквам. Само тук е тихо Simple Smile

Какво ще кажете през лятото да отпуснем на децата по един ден на седмица шляене по улиците? Не повече, само един ден? За този един ден задачите няма да избягат от сборниците, а и за един ден децата няма да се изкалпазанят  Wink

Весело и усмихнато лято на всички нови, настоящи и бивши семегейци!

# 81
  • София
Ей, голям майтап. Обсъждат децата от СМГ и свръх-амбициозните им родители във всички теми във форума, в които надниквам. Само тук е тихо Simple Smile

Къде това?

Ние това лято ще ходим на планина, мислех си за там да взема два сборника. Малко ли са?

# 82

Къде това?

Ние това лято ще ходим на планина, мислех си за там да взема два сборника. Малко ли са?

Ами частните училища, АК, темата на бившите седмокласници, темата на бившите четвъртокласници, сигурно има и други.

За сборниците - зависи колко време ще изкарате на планината. За почивка с нормална продължителност два не са много. Вземи още един за всеки случай, да не се окажете скучаещи в даден момент  Wink

# 83
  • Варна
Ах виеее !  Joy

# 84
  • Резерват "Северозапад"
Аз не смея да се запиша в темата Embarassed, днес мъжа ми записа дъщерята...но не знам броим ли се вече за СМГ-ейци newsm78

# 85
Аз не смея да се запиша в темата Embarassed, днес мъжа ми записа дъщерята...но не знам броим ли се вече за СМГ-ейци newsm78

(в тон с предишните постове) Зависи... Имаш ли осигурени сборници за лятото? График за решаване на задачи? Проверила ли си кое е най-близкото състезание и разпечатала ли си задачите от предходните години за него, за да ги обясняваш на плажа? Нали сте планирали почивката си съобразно "Австралийското кенгуру"? Ако отговорът на предходните въпроси е "Да", значи може да се броите като 200% семегейци.

Hug

Честито! Дано детето се аклиматизира бързо към новата среда и ритъм и да намери добри приятели в СМГ!
Скрит текст:
Sorry - имах тежки дни в работата и умората ми избива в лигаване

# 86
  • София
Днес записахме сина. И аз се присъединавам към групата на новоприетите и най-малки СМГ-йци Simple Smile
П.П.Мисля до септември да не поглежда задача... Simple Smile))

# 87
  • София

И при нас така, днес записах сина. Става въпрос за 5-ти клас, с английски език. Да питам опитните, вярно ли е толкова зле английския, четох назад в темите, че го карали едва ли не като свободен час newsm78. Досега сме учили английски език горе-долу сериозно в основното училище и по школи. В 5-ти клас от 0-та ли започват, по какви учебници, нещо за частната школа, която на място предлага обучение и ни раздаде листовки при записването (International House Sofia)? Наясно съм, че силата тук не е езиковото обучение и все пак ми се иска да знам какво е положението, както и дали изобщо ще остава време и сили за извънкласни занимания.

С риск да стана обект на бъзик - добре ли би било да се порешава чат пат по нещо за септември Crazy

# 88
  • София
До колкото разбрах не започвали съвсем от нулата, зависело дали има деца, които въобще не са учили езика. В IH често сменяли учителите и от там куцало обучението, но пък е удобно, че преподават в самото СМГ.

# 89
  • Резерват "Северозапад"
Мисля дъщеря ми да не вижда задача до септември Mr. Green...много и дойде подготовката концентрирана в една година и наваксването спрямо другите деца, а и пътуването по изпити ooooh!. Нека си почине Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт