Астрология - 7 тема

• 36 526
  • 733
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро   bouquet
Аз пък се успах като за първи ден след отпуска  Confused
Аленка успех и от мен  Hug

# 586
  • в 1001-та нощ
Благополучно в 9:30  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked стигнах до офиса OMG  Crazy Sick

Вече не знам какъв маршрут да хващам за работа - ще мисля  Thinking Шефът ми звъня да попита добре ли съм, ще идвам ли (  Sick ) и какво става  Sad

Благодаря за пожеланията  Blush

# 587
Запис от мен.

От днес започваше кофти периода според Ф. Филипов нали?

Успешна и безаварийна седмица на всички Simple Smile

# 588
http://www.xyli-leonis.com/

Хмммм Хулито казва нещо доста различно!!! newsm78
А на мен лично не ми е емоционално, а по скоро депресивно поради някои изключително неприятни събития в родата.

# 589
това е от Филип Филипов

ГЛОБАЛНА ПРОГНОЗА: Приятели, предстои опасен период => 13-16.07 с максимум 14-15.07! Бъдете внимателни и се пазете, избягвайте пътувания и опасни дейности, ситуации на крайни емоции, конфликти, катастрофични условия, негативни емоции или хора. Бъдете будни и се владейте, като умишлено хармонизирате себе си, намалявайки риска във всички опасни дейности. Практически в глобално отношение опасния период вече е започнал, защото са налице повишаване на деструктивните събития и крайни прояви на нестабилни хора. Ще дам повече информация на http://astrologia.bg и се надявам да ми остане време да пусна по-подробен пост по темата тези дни. За всички, които са се регистрирали в сайта има модул (Астро анализ/Периоди - модул => Транспортен риск анализ), който дава възможност за персонална оценка дали дадения опасен период в глобално отношение засяга вашите лични хороскопи. Ако сте се регистрирали в сайта ( http://astrologia.bg/bg/registracia ) и по този начин имате достъп до личния си хороскоп, можете да отидете в модула за ‘Астро анализ’. Там можете да отидете в таба ‘Периоди’ и в него да разгледате подмодула – ‘Транспортен риск анализ’. Когато наближи рисковия период ще видите календар с дати, при който в типичен риск-цветови код е отбелязано каква е степента на риска. Можете да увеличите времевият хоризонт по ваше усмотрение с цел достъп на полезна за вас информация в достатъчно ранен времеви период. Ако ви интересува дадена дата или период, кликнете върху нея след като сте се логнали и ще имате риска анализ спрямо вашия личен хороскоп. Ако е налице риск спрямо вашата лична звездна карта, можете да ми пишете на лични във ФБ, за да ви дам допълнително конкретна информация или съвет с цел предпазване и намаляване на риска от опасности.
Надявам се скоро да пусна повече информация по темата, за да опиша подробно космическата обстановка. Скоро ще са налице и новите модули, които сме разработили за вас.
Споделете тази информация, за да може повече хора да бъдат на време информирани и защитени.

# 590
Този Хулито Леонс не ми е известен, но Филип Филипов ми е по-респектиращ и на него му имам вяра.

# 591
  • в 1001-та нощ
Тъкмо щях да питам с какви впечатления сте Simple Smile

Като се прибера - ще го потърся във фейса Simple Smile Вярвам му - защото ги преживявам тези деструкции Sad То ми е и ясно де - какво напряга света,а при мен има и натално доутежняване  Sick

# 592
Копвам това от фейса, автор: Николай Радев-Алдебаран:

"ВНИМАНИЕ! На път е да се заформи най-напрегнат планетарен вихър, който ще предизвика не малко вихри и напрежения и на земята. Най-напред Луна ще застигне транзитните Марс и Меркурий, които предстои да се съединят в Рак. И почти едновременно с това, трите планети заедно ще застанат в опозиция на транзитен Плутон в Козирог. А това ще генерира голямо изобилие на елемента огън (Марс-Плутон) в неговия най-разрушителен вариант! А така също - и още по-голяма уязвимост (Луна-Марс-Плутон-Меркурий) на хората от него. Тъй, че предупреждението е: предстои остър дефицит на разумност и голямо изобилие на емоции и разрушителна страст! Особено през нощта (Рак). Или пък у дома, в семейна среда (Рак). Поради същото и за определено време, нужни са върхова мобилизация и екстремни мерки – и външни, и вътрешни, и всякакви.

Най-напред е добре да се предупредят онези жени и млади момичета, които проявяват силни стремежи към разголване. Нека те бъдат по-умерени и да не си играят с огъня за същото време! Защото ще патят, много ще патят. Те могат да бъдат изнасилени най-брутално и това ще е най-малкото, което може да им се случи. Не по-малко опасни моменти „крият“ и трудно контролируемата ревност (Марс-Плутон) или остро изречените думи (Меркурий, Марс, Плутон). Никак не е добра идеята и да се шофира тогава. Особено на дълъг път, особено през нощта и особено в афектирано състояние. И особено за минаващите през планински зони и проходи. Лошо време е и за силно комплексираните млади мъже. Друго: да се пазят твърде много от слънцето и от горещините – най-вероятно е те да станат особено големи тъкмо тогава – онези, които периодично имат главоболие или пък стомашно-чревни разстройства. Или пък - склонните към психическа неуравновесеност и преумора.

Но кога все пак ще се прояви всичко това? Върховите дати са 14,15 и 16 юли 2015 година (вторник, сряда, четвъртък), като от 9 до 13 часа българско време на 15.07. 2015 (сряда) е кулминацията на неблагоприятното. И втората поредица от върхови дати включват идващото пълнолуние след 14-15 дни, когато се изявява най-силно „роденото“ по време на новолуние. А същото означава – 29 и 30 юли и 1 и 2 август 2015 година. В първата поредица се вмества и „раждането“ на Слънчево-лунният цикъл (новолуние) на 16.07.2015 г. в 4:24 часа българско време, преди разсъмване. Както и „раждането“ на нов цикъл Марс-Меркурий – в 7:13 часа сутринта, българско време на същата дата (16.07.2015 г.). И двата цикъла – единият за около месец, а другият за около две години – не обещават много спокойствие за хората по света. За да се присъединим към доброто в тях, обаче, което неизбежно присъства, твърде добре е точно в тези моменти, когато се осъществяват тези две големи „Раждания“ на Небето, да отправим своите молитви, по свой избор. Щото „ако Бог е с нас, кой ще е против нас!“

# 593
Здравейте,
А на кой астролог се доверявате за прогнози? И кой сте посещавали лично и сте доволни?

# 594
  • в 1001-та нощ
aniram*, благодаря  Crazy Прободе ме силно. Преди малко се обади другарче да хлипа, че в сряда сутринта ще пътува с една особа, с която имаха голяма страст ..... силно Плутонова личност и е с Плутон върху асценента на другарчето ми. Та ... ще става нещо страшно-ужасявам се  Sad

Miss Angel, аз съм ходила само при Илиана Магерова - за 6г., няма нито една грешна прогноза. Допитват се и близки домен хора (успешно). Не съм ходила при други, за да направя сравнение. При Милена Вълканова съм била 2 пъти - тя  психолог и астролог и темата беше взаимоотношения. Разбира се, засегна се и какво предстои, но не й е там силата, според мен  Peace

# 595
aniram*, благодаря  Crazy Прободе ме силно. Преди малко се обади другарче да хлипа, че в сряда сутринта ще пътува с една особа, с която имаха голяма страст ..... силно Плутонова личност и е с Плутон върху асценента на другарчето ми. Та ... ще става нещо страшно-ужасявам се  Sad

Miss Angel, аз съм ходила само при Илиана Магерова - за 6г., няма нито една грешна прогноза. Допитват се и близки домен хора (успешно). Не съм ходила при други, за да направя сравнение. При Милена Вълканова съм била 2 пъти - тя  психолог и астролог и темата беше взаимоотношения. Разбира се, засегна се и какво предстои, но не й е там силата, според мен  Peace
Мерси Алена.  Heart Eyes Може ли координати? А добра ли е за професионално ориентиране по картата? Simple Smile

# 596
Чукваш и името в нета, и мисля, че ще ти излязат координати, но гледах снимки във фейса тези дни, май не е в Бг. Зареди се с търпение.

# 597
  • Sofia
Синът ми е с натална Луна в Лъв.
Аз съм с рождена Луна в Стрелец.
И двамата сме с огнени луни, поне това е добре, в тригон са помежду си.
На ММ обаче Луната му е в първия градус на Телец. Ето информация за Луна в Телец. Той е Водолей, значи определено му е трудно с тази Лунна конфигурация.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 16:37 от vihrogonche

# 598
И двамата сме с огнени луни, поне това е добре, в тригон са помежду си. На ММ Луната му е в първия градус на Телец.
Синът Ви ще обича да е център на внимание. Ще иска постоянно да му се казва, че го обичате. Всички мъже, с които съм излизала са с Луна в Телец, за съжаление в опозиция с моята скорпионска луна.

# 599
  • Sofia
И двамата сме с огнени луни, поне това е добре, в тригон са помежду си. На ММ Луната му е в първия градус на Телец.
Синът Ви ще обича да е център на внимание. Ще иска постоянно да му се казва, че го обичате. Всички мъже, с които съм излизала са с Луна в Телец, за съжаление в опозиция с моята скорпионска луна.
Много е обичлив и гушлив, да. А също и топъл, чаровен и гальовен. Но той е и със Слънце в Лъв, в точен съвпад с Луната в Лъв. И асцендент в Скорпион, като мен.

Ето още нещо интересно за четене:

Дева - Риби: Оста на Служенето  Peace

Общи условия

Активация на акаунт