Раждане в Майчин Дом - София (2 тема)

• 290 255
  • 1 737
  •   1
Отговори
# 1 065
Здравейте, ако всичко върви наред в едно раждане по естествен път, раждането лекарят ли го ръководи или акушерка? Мога ли да си избера акушерка, а не лекар за раждането? Кажете ми имена на акушери в МД, които са ви помогнали по време на раждане.
При моето раждане си действаше само акушерка. Лекар направи шевовете.
Акушерката, която ме изражда се казва Манчева. Аз съм много доволна от нея. На края се включи още една, която реално преряза пъпната връв. Тя беше с чувство за хумор и се опитваше да ме разведри при шиенето.
Аз лично бях решила да си платя за избор на акушерка. Такава възможност в МД съществува. Не успях обаче да събера информация.

# 1 066
Мами, здравейте! Предстои ми раждане (  Heart Eyes Heart Eyes ) - в 30-та седмица съм, наблюдавам се в Щерев. Преглеждам опции къде да се случи чудото и утре имам среща с проф. А. Николов - някой може ли да даде мнение за него? Извинявам се , ако вече има такъв въпрос в темата - уж сканирах предишните страници, но може да съм пропуснала Simple Smile bouquet

Само мога да кажа, че няма по-добър избор. Лично за мен. Раждах при проф. Николов, благословен да е! Страхотен и като човек и като професионалист!

# 1 067
Е как не спряхте да говорите едни и същи неверни неща. Има ден на отворените врати, идете и вижте. Аман от мрънкачи.

Кое по точно не е вярно. За мизерията или за отношението. Всичко хубаво приключва до родилна зала. И ако обичате по-леко с определенията. Лекарите в майчин дом са добри, родилна заля е супер, неонатологията - най- добрата, но дотам...

И има ли нещо по-важно от тези изброените? Просто питам за протокола. Всеки преценява с какво да прави компромис. Определено мрънкачи много. Въобще не ми беше до никакви условия, но бях спокойна всеки миг, че сме в сигурни ръце.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 21:26 от Bonbonska

# 1 068
Още веднъж благодаря за бързите отзиви! Днес бях на преглед при проф. Николов и се съгласи да ме наблюдава и да води раждане!   Hug Първото ми впечатление определено е добро, каза че добре ми е водена бременността досега , похвали колегите си от клиниката (нещо, което ми направи прекрасно впечатление) Ще отида да разуча и Токуда, но определено ми вдъхва доверие тоз човек и май май си направих избора хаха  bouquet

# 1 069
Здравейте, има ли раждали при проф. Николов? Ще съм благодарна ако споделят мнения и как е минало при тях.

Аз раждах при него. Най-добрият избор! Златни ръце и сърце има този лекар! Успех!

# 1 070
Мами, здравейте! Предстои ми раждане (  Heart Eyes Heart Eyes ) - в 30-та седмица съм, наблюдавам се в Щерев. Преглеждам опции къде да се случи чудото и утре имам среща с проф. А. Николов - някой може ли да даде мнение за него? Извинявам се , ако вече има такъв въпрос в темата - уж сканирах предишните страници, но може да съм пропуснала Simple Smile bouquet

Само мога да кажа, че няма по-добър избор. Лично за мен. Раждах при проф. Николов, благословен да е! Страхотен и като човек и като професионалист!
Подкрепям с две ръце  Peace  Няма друг такъв лекар!

# 1 071
При мен акушерката само води раждането. Лекарите седяха отстрани. Без избор бях аз.

# 1 072
Момичета да ви питам като раждате нормално слага ли се упойка и каква ? Лак и бижута златни пръстени трябва ли да си ги махам?

# 1 073
Момичета да ви питам като раждате нормално слага ли се упойка и каква ? Лак и бижута златни пръстени трябва ли да си ги махам?
Упойка се слага само ако искаш - епидурална е. Супер е с нея, няма мъки болки....но я слагат чак на 6-7 см. разкритие. Лак се маха да, защото се следи по ноктите дали посиняват по време на раждането ако има проблем. Може безцветен ако искаш да си сложиш. Бижута - аз лично си махнах халката и за секциото и за нормалното ми раждане, но не са ми казвали нищо по темата.

# 1 074
Упойка се слага само ако искаш - епидурална е. Супер е с нея, няма мъки болки....но я слагат чак на 6-7 см. разкритие. Лак се маха да, защото се следи по ноктите дали посиняват по време на раждането ако има проблем. Може безцветен ако искаш да си сложиш. Бижута - аз лично си махнах халката и за секциото и за нормалното ми раждане, но не са ми казвали нищо по темата.
благодаря за бързия отговор а упойката заплаща ли се ?

# 1 075
Да, ако си без избор на екип беше около 200 лв., с избор на екип си е включена в цената ако не се лъжа.

# 1 076
Точно така, упойката влиза в цената за избор на екип, иначе е 200лв. За лакове и бижута... Аз бях с очила, халка и обеци на операционната.

За проф. Николов с две ръце "за".

# 1 077
  • Sofia, Bulgaria
А да питам козметкиата за бебе трябва ли да я нося в родилното?

П.С. и аз ще съм при Николов - много надежди възлагам и заради опита му и заради положителните мнения за него

# 1 078
А да питам козметкиата за бебе трябва ли да я нося в родилното?

П.С. и аз ще съм при Николов - много надежди възлагам и заради опита му и заради положителните мнения за него

Не, никаква козметика не ти трябва за бебето. За бебето само памперси и мокри кърпи.

# 1 079
Като гледам може да основем фен клуб на Николов Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт