Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 36

• 55 327
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Три деца не са чак толкова много. Честно казано, ако бях по-млада щях да мисля сериозно за четвърто  Shocked.

Peace И аз тъй.
съпружка ти пусна ли снимки от дома си? Аз пак ли съм упущила нещо? За двора, не се отчайвай, но и не си прави големи планове, напредвай с малки победи - ето, разчистването е една много добра крачка!
карамелена верно си е, че на чертеж е много по-различно. Слушай патилото и се консултирай със специалист. Аз все забравям, това ще ви бъде дом или вила? Че и това има значение. А на двора нещо като навес и BBQ ще има ли? И си предвидете място за инструменти - хич нищичко да не садиш, един двор предполага много натурия - гребла, маркучи, косачки, резачки, препарати, надуваеми басейни, помпи....край няма! Помисли къде ще си ги дяваш (ама вие сигурно имате и голям двор, не като мен 30 квадрата, та ще намериш къде).
Шарки снимай с каквото и да е. Че голямо любопитство е налегнало дружинката ни.

За варненската среща - познавам едно момче, което прави превози, колата му е седем местна (значи 6 пътника). Питах го за цена за София-Варна-София. Каза 140 евро в едната посока, ако има спане трябва да му поемем спането, ако искаме возене из Варна и на връщане ще е 140 евро (което покрива неограничено возене из града), ако няма да има обиколки - на връщане отстъпка 30 евро (значи 250 в двете посоки). Представа нямам това добра оферта ли е, докладвам аз какво проучих. Само дето човека не може на 16 и 17ти, може на 18ти. Рапорт даден!

# 451
  • Майничка
Имам едно питане - някой има ли наблюдения върху щори тип японска стена за преграждане на помещение, по-конкретно, пазят ли от прах?
Разменям помещенията на спалнята и детската и се чудя дали зад таблата на спалнята да не сложа по цялата стена 18-20см широки рафтове за книги, които отпред да закрия с японска стена. Мога да отделя максимум 30см за всичко. Оптимален вариант би било рафтовете да са с плъзгащи вратички /да не се прашат толкова книгите/, но засега това отпада - търся бързо и бюджетно решение, с което бих могла /твърде оптимистично/ да се справя и сама.
Стаята е много малка и една голяма, отворена библиотека, освен че ще събира доста прах, ще я натоварва и захлупва оптично.
Нещо подобно, но не в ниша и закрито /нямам време, а и желание да се занимавам с гипсокартон/
Скрит текст:

# 452
  • София
Изпуснах темата досега и светските и прояви, за съжаление. Срещата звучи да е била много приятна, дано има и други, на които да успея и аз.
Арчо, букмаркнах информацията за механизмите, ще разгледам подробно.
Ванилия, Вая?
Чакаме  снимки от Ема.

# 453
  • София
Щерката смени сетингите, можете да се пробвате да й видите снимките на картините. Предупреждавам, хора снимани не е качвала.

# 454
Stef4o, те съседите нямат против да правя каквото искам, стига да не съборя къщата и да не им искам пари/съдействие. Но Съпруж не случи на жена, дето да го остави на спокойствие, помогна да разчистим, но отказа варосването. 

samuraika, аз съм пускала снимки преди 6 месеца, когато се нанесохме. Лили каза, че не ги е виждала и ги пратих на лично - ако не си ги виждала и искаш ще ти изпратя. Ти докога си в БГ?

gargamela, предлагам ти библиотека Били от Икеа - широки са 28 см. - има различни видове врати /плъзгащи се няма обаче/ има и надстройки.

Шарки, при мен все още не се отваря.

# 455
  • София
 newsm78офф, не знам вече защо не се отваря...
...Снимах бабин дом с телефона (утре са професионалните снимки от агенцията за отдаване под наем) http://sweetshark.snimka.bg/properties/babin-dom.871665.35643438, паролата е никът ми. На терасата лежат още неприбраните найлони, с които беше опакован диванът, сега вече ги няма. Има марокански плочки в кухнята, да не изненадам някой Simple Smile Embarassed, gadamer ми помогна да се реша.

Диванът идва малко голям, поне един сектор вероятно ще се премести в малката (сега празна) спалня -  засега не го местим, защото покрай немските наематели установихме, че нашите и на наемателите подреждания на мебели нямат нищо общо.

# 456
съпружка Ето, пропуснала съм. Моля и на мен снимчици  Praynig А за какво ти е съпруж? Кофа, баданарка и стълба те оправят. Мац-мац и за един предиобед си готова. Идвам да помагам ако кажеш, тук съм до края на август.

Sharky* хубаво е станало, много подходящо за наематели - ще могат да си добавят цвят и акценти по желание. Мароканските плочки са много свежи. Аз за пръв път ги видях в заведението, в което ни беше сбирката.

# 457
Sharky*, супер е станало! Дивана изглежда много удобен, има как и бабата и всички внучета да се излегнат за филмова фиеста Mr. Green Жал ме е, че ще го даваш под наем  Rolling Eyes дано имаш късмет с наемателите. Плочките в банята много ми харесват Heart Eyes А от мароканските още не съм виждала на живо.

# 458
Много готино! А плочките в банята какви са?

# 459
Шарки, много е хубаво! Тези марокански плочки много ми харесват като акцент поставени някъде.
Самурайка, да определено ще потърсим професионална помощ. Това ще е домът ни. Дворът е голям, но имаме и голям автопарк и разни машини за които ще трябват сервизни помещения и гаражи. Ще отделим голяма площ за това. Виждам обаче като самостоятелна постройка точно такава къщичка за градински инструменти и разни джунджурийки. Обичам градински барачки и пране на простор Simple Smile В остатъка от двора ще има детски кът с батут и къщичка, басеин и място за бъдещото ни куче, което е окомплектовано към мечтата за къща Simple Smile. Най-вероятно барбекюто ще е на верандата.  На вилата ни е позиционирано встрани от къщата, но не е най-удобната работа на света.

# 460
  • На брега
Sharky*, много е хубаво! Имаш ли спомен за размера на масата, за да се ориентирам и за моето разположение!
gargamela, зъболекарката ми е с такива щори. Обособяват чакалня, която е с врата към улицата. Не ми е направило впечатление да са прашни, но то пък това оставаше да видя в един зъболекарски кабинет Mr. Green!  Гледах, че имат голямо разнообразие от цветове, текстури, материали... Няма такова нещо, което не се праши и цапа, но поне си мисля, че по-големите платна на тези щори ще се забърсват и почистват по-лесно отколкото на венецианските примерно. В албума на Шарки виждам някаква лека стена, която отделя пространства. Японска стена ли е, щори ли, параван? Няма окачване горе, като че ли newsm78?

# 461
да не сте сменили паролата, не мога да видя снимките на Шарки

# 462
С главна буква и звездичка, аз се пробвах три пъти, говоря от опит.  Mr. Green Следвай иструкциите. Laughing

Шарки, чудно! Само диванът е огрроооооомен.

# 463
Не помня колко беше жилището на г-ца Димитрова, но ето една 40 квадратова красота.
Идеи за малък апартамент
Вие сигурно сте ги разглеждали, но аз тепърва правя своите открития. Нов живот за старата врата
И още нещо  - рециклирано изкуство. Синьото произведение въобще не го разпознавам.

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 18:06 от карамелена

# 464
  • На брега
И още нещо  - рециклирано изкуство. Синьото произведение въобще не го разпознавам.
Лилиите на Моне?

Общи условия

Активация на акаунт